2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


Canim korkma gecmisi unut, ben telefonuma hamilelikle ilgili uygulamalar indirdim. Hergun bildirim geliyor, dun gelen bildirim aynen soyleydi, adet olacak gibi kasik agrilariniz siskinliginiz kramplarinizin olmasi olagan bir durumdur. Muhtemelen 2. Adet doneminizi atlattiniz. Vucudunuz hamilelige hepten alisiyor. Korkma canim allahin izniyle birsey olmaz
 

Cok gecmis olsun cnm.senin adina uzuldum.hakkinda hayirlisi olsun, en kisa zamanda hayirlisiyla yeniden hamile kalirsin ins.ayni seyleri iki sene once bende yasadim.doktor butun hamile kalanlar bebeklerini dogursaydi ortalik sakat sagliksiz insandan gecilmezdi demisti.sagliksiz gebelikler bi sekilde sonlaniyor.ilacla nasil oluyor bilmiyorum ama.kurtajda zorluk olmuyor.ayni gun normal hayatina devam ediyorsun.yarin doktora gitcem bende ve ayni seyleri tekrardan yasamaktan korkuyorum.yeniden gecmis olsun.rabbim herseyin hayirlisini versin.amin.
 
Evet canım boyları 3.5 cm ama ikisinin de kolları ayakları sürekli hareket halinde. Bi ara gülmemden doktor ultrasonu karnımda tutamadı. Ben izmirde dilek aslana gidiyorum canım evet özel.
 
Hayırlı aksamlar. Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim. Bundan önce kasim ayinda kimyasal gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldim insallah bu sefer saglikla sihhatle bebegimi kucagima alirim. Düşük tehlikesine karşi hap kullanıyorum. Sol kasigimda agrim oluyor. Bende durum boyle
 
Canım Allah yardımcın olsun sakin ol Allah izin verirde inşallah kuzucuğuna kavuşursun canım!!!
 
Kizlar yalnis anlamayin ama bisi sormak istiyorum hamileligin kacinci aylarinda zararli iliskiye girmek bilen varmi
kendim evhamliyim ama valla bizim doktor hic yasak koymadi. tabi bir kere muayene olup da senin durumunun riskli olmadigini ogrenirsen daha iyi olur, en iyisi direk sor bir sonraki muayenede.
 
doktor verdiyse kullan. bende kanama olmadigi halde ilk beta testleri yapildiginda progesterone biraz az cikti diye verdi hala kullaniyorum, 13. haftaya kadar kullanicam sanirim.
 
Kızlar çok acil yardım doktordan geliyorum guatır çıktı bende bişey olur mu bebek sağlıklı maşallah ama hap yazdı böyle olan varmıı ??
ilaci yazan doktor hamile oldugunu bilerek yazdiysa sorun yok. istersen jinekologunu da bir ara hamilelikte kullanilabilecegini teyit ettir, oyle kullan. guatr'i bilmiyorum ama tiroid eksikligi yuzunden devamli ilac kullanan bir suru insan var. ilaclarin hangisi hamileligin hangi doneminde kullanilabilir bellidir. icin rahat etmezse bir de eczaciya sorarsin. gecmis olsun.
 
aynen bende prosgestani dusuk onleyici oldugi icin iciyorum..
kanamam ve akintim yok cok sukur.ilk gebeligimde de kullanmistim.12. haftaya kadar kullandiriyor doktor daha sonra vitaminlere basliyor.mkan ilacina calsiyuma istee onlarrr cok kotu ama icecez yapacak birsey yok..bol bol su icin kizlar iltihap olmasin
 
icini ferah tut. tek tarafli kasik/bacak agrisi bir yumurtaliginda hormon salgilayip gebeligin devamini saglayan yumurtanin artigi kiste donusurse de olabilirmis.
 
Benim çevremdekilerde hamileyken saç kestirmediler sordum Bebeğin ömrü kısa olurmuş dediler batıl gibi geldi ama bende kestirmezdim saçlarımı batıl bile olsa :)
ben bunu duydugumda eskiler (annelerimizin zamaninda) herhalde sac boyatilmamasi gerektigini duyup kestirmenin de ayni sekilde tehlikeli oldugunu dusunmustur diyordum. Cocugun omru kisa olur gibi bir inanc oldugunu bilmiyordum. Benim coktan randevum var, haftaya kestiricem, zaten boyatamiyorum beyazlarim var, boyu ve modeli de igrenc oldu, kisa bir model kestirip oyle telafi edeyim diyorum.
 
Kızlar Merhaba.
Benim gebelik boyunca akıntım oluyordu bugün ise ilkkez sarı akıntı olarak aktığını gördüm normal mi acaba?
 
Kizlar, sonunda ben de ultrasona girdim, ilk defa. sat'a 7 hafta 5 gunluk olmam gerekiyordu, 7 hafta 1 gunluk dedi, ama hersey yolunda dedi. Ama geri degil mi filan dedim, 5 gune kadar fark cikarsa onu normal sayiyoruz dedi. Kalp atisi da var, hersey yolunda dedi. Onu da ne kadar diye sordum 130 kusurmus, yani 7+1'e gore normalmis.
Gec dollenme olabilir, bir kac mm'lik olcme hatasi olabilir. Tabi sen gel bunu bana anlat. Hala da herseyin iyi gittigine inanamiyorum ve korkmaya devam ediyorum (gecen defa tam bu siralarda gelisimin durdugu haberini almistim).
Doktor da teknisyen de tamam, hersey yolunda tebrikler dediler, 1 ay sonra kontrole cagirdilar, ama ben israr edince 2 hafta sonrasina randevu verdiler. Bu yavrum sag salim dogsun cok istiyorum ama korkudan da olucem... Dualarinizi bekliyorum.
tosbiii benim de 'once cok bulantim vardi, sonra birden kesildi, onun icin korkuyorum' deyince doktor 'olabilir oyle belirtiler gelir gider' demedi, 'hmmmm, anladim. bakalim simdi ultrasonda ne olup olmadigi belli olur' dedi. ona da killandim zaten. neyse, bulantim da geri gelir herhalde.
 
@GurbetGuzeli cok gecmis olsun canim. uzuldum. sana bol sabir diliyorum. insallah en kisa zamanda iyilesirsin, saglikli sekilde hamile kalirsin. ilacla belirsizlik cok oluyor, ne zaman olacagi, ne kadar surecegi belli degil. ise yaramayip sonunda yine kurtaja gerek olabilir. kurtajsa garanti ama ameliyat sonucta. ben gecen defa kurtaj olduktan sonra adet duzenim bozulunca cok korktum rahimde bir bozukluk mu olustu diye. seninle ilgilenebilecek birileri varsa bir kac gun, iste filan gitmiyorsan ilacla deneyebilirsin.tekrar gecmis olsun. hakkinda hayirlisi olsun.

fenci25 sonuclarinin olumlu cikmasini, bebeginin sapasaglam olmasini dilerim. Dualarimiz seninle
 
Canım gidebiliyorsan farklı bir dr daha git bazen herşey yolunda diyorlar olmuyor en azından başka bir dr gidersen kafan rahatlar ben dr değiştirdim bana okadar çok zaman kaybettirdi ki şimdiki dr tahlilleri istedi ve bidaha düşük olmaması için ne gerekiyorsa yapıcaz dedi ve ilgili bide kadın doğumda hep erkek dr tercih edin diyorlar bakalım ikinci dr erkek zaman gösterecek doğru tercih yapıp yapmadığımı!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…