- 18 Kasım 2014
- 4.217
- 5.334
Sütü arttıran iki etken bol su ve bol emzirme. Bebeğiniz emdikçe vücut süt üretme ihtiyacı duyacaktır.Baya olmuş yazalı ama aktifsiniz
Bu tablet işe yaradı mı tam olarak sizde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütü arttıran iki etken bol su ve bol emzirme. Bebeğiniz emdikçe vücut süt üretme ihtiyacı duyacaktır.Baya olmuş yazalı ama aktifsiniz
SağolunSütü arttıran iki etken bol su ve bol emzirme. Bebeğiniz emdikçe vücut süt üretme ihtiyacı duyacaktır.
2016 Mart Annesiyim2016 mart anneleri hala yazıyomuş buralara bende tekrar gebe kalınca bi bakayım dedim ne kadar çok 2. Kez anne olan varmış ben erken sanıp panik olmuştum hiç olmayım en iyisi 2.5 yaş olacak araları
SelamBen mamayı tamamen kestim cnm. Ne bileyim zaten günde 1 bilemedin 2 defa en fazla 60 cc veriyordum. Sonra sütüme güvendim denedim 1 gün 3 gün derken 15 gündür hiç vermedim. En son bugün bir deneyeyim dedim mama bebeğim kendisi istemedi:)Kilo alımıda gayet iyi çıktı doktorum mama verme dedi bugün.humana still tea ,protein ağırlıklı beslenmek ,bol su içmek ve düzenli yemek yemek bir de tabii uyumak dinlenmek ki benim bebeğim çok az uyuyan bir bebek annemdn ve eşimden destek alarak toparladım kendimi. Sütüm öylelikle bollaştı .
ah cok gec gordum kusura bakmayin lutfen. yeniden hamile olunca bir bakayim demistim. evet bu tablet sayesinde inanilmaz guzel sütüm oldu benim o dönem. ama ilk 6 ay sonrasi vermistim cunku oncesinde bebegimde cok gaz olmustu ona dikkat etmek lazim.Baya olmuş yazalı ama aktifsiniz
Ben Mart 2020 annesi oldun. Hem de iki çocuğum da aynı gün doğrularHic beklemedigim anda sürpriz yumurtam merhaba dedi hala soktayim. isteksizim tam rahata ermisken tekrar yeniden baslamak cok zor geliyor. hersey yolunda giderse 2021 ocak annesi olacagim. Daha once dusuk yapmistim 5 haftalikken falan. var mi baska bebek bekleyenler:)
Ne güzel güle güle büyütünBen Mart
Ben Mart 2020 annesi oldun. Hem de iki çocuğum da aynı gün doğrular
Yaaa biz yine aynı zamanda hamile kalmışız bu blogu ben açmıştım. Kasım 2021annelerine gelsene2016 Mart Annesiyim
2018 Ocak ve
2020 Yeniden Mart Annesi
Hiç sorma 4.ye bide spiralle bir iki mesaj yazdım ama yeni anneler var benim gibi 4.yü yapanı napsnlarYaaa biz yine aynı zamanda hamile kalmışız bu blogu ben açmıştım. Kasım 2021annelerine gelsene
Benimde 3.şekerim bide yaşım 37 valla yaptık bi delilikKalp atışını duydun mu sen ben daha c.tesi kese görmeye gidicem.Hiç sorma 4.ye bide spiralle bir iki mesaj yazdım ama yeni anneler var benim gibi 4.yü yapanı napsnlar
Şuan 6+1 bende bu gün 15.50 de gidicem ilk Kez atarm ultrason fotosu senin yaşın 10 numara ya benim gibi her sene hamile kalmamışsın 6 yıllık evliliğime 4.çocuğu nasıl sığdrdım millet duysa öncesinden başladık sanır 27 yaşında kadının 4 çocuğumu olur daha 30 olamadım bağlatcam bu sefer ama gene kalırım benBenimde 3.şekerim bide yaşım 37 valla yaptık bi delilikKalp atışını duydun mu sen ben daha c.tesi kese görmeye gidicem.
Benim annemin 30unda 6 çocuğu vardı. 30da kapadı fabrikayı üretimi durdurduŞimdi iyi ki yapmışım diye gururunu yaşıyo.Şuan 6+1 bende bu gün 15.50 de gidicem ilk Kez atarm ultrason fotosu senin yaşın 10 numara ya benim gibi her sene hamile kalmamışsın 6 yıllık evliliğime 4.çocuğu nasıl sığdrdım millet duysa öncesinden başladık sanır 27 yaşında kadının 4 çocuğumu olur daha 30 olamadım bağlatcam bu sefer ama gene kalırım ben
Darısı başıma o zaman tabi gurur kısmı 4 üyle grur duysam yeterBenim annemin 30unda 6 çocuğu vardı. 30da kapadı fabrikayı üretimi durdurduŞimdi iyi ki yapmışım diye gururunu yaşıyo.