damağına bir parça hurma sürmeyi dener misiniz normalde ilk doğduğunda yapmak sünnet ama biri sarılık olunca yapmış ertesi gün değerler düşmüğş doktoru şaşırmış ne yaptın da böyle oldu diye Allah şifa versin küçük kuzuya.Annelerim yine ben:) dert babası oldum resmen.. hiç bitmiyolar. Egecim sarılık olmuş dün 17iydi değeri. Doktor emzir yaron bakalım dedi .kilo kaybida vardi bugun gittik 40gram almisiz ama 18 küsür olmus yarib tekrar gldlcez helak oldun onca yasanilandan sonra tekrar hastaneye tasinmaktan ne uyku kaldi ne huzur .yavrum öyle uyuyo kaldirmak icin 10 dk ugrasıyoruz emiyo sütte yeterli şükür . Ama yattığı zaman ölü gibi lastik gibi elimde ordan oraya çeviriyorö halsizlikten ölüyo. Dua edin nolur dayanacak gücüm kalmadı artık. Bi taraftan agrılarım bi taraftan bebeğim bi taraftan psikolojim çöktüm artık
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun. Benimde gogus uclarim cok aciyordu ilk gunlerde yara olmaya baslamisti. Mustela gogus kremi suruyordum etki etmedi. Lansinoh aldi esim onu surdum 2. Surmeye hemen iyilesti allaha sukur simdi hicbir sorun yok.Kizlaaaaaaaaaaaar ben dogurdum bebismi 40+1 dogdu 23 mart sabah 8:45 de kucagina aldim normal dogum yaptim ikimizde saglikliyiz bi tek gogus uclarim maffoldu kanadi resmen ona ragmen emzirmeye dewam ediyorm agbakaaaaaaaaaar lo ama olsun karni doysun dogum hakkinda pek bsey yazmadim kizlar onuda kiasaca yaziyim 22sinde duzensiz agrilarum olmaya basladi aksama dogru biras daha artnaya basladi kasılma tarznda kizlar belimden kasiklara dogru baski tarzinda aksam birascik gahve bi leke geldi burayada yazdim hatta ama agrim cok olmadigi hemn gitmedim doktora birasda korku vardi tabi tedirgin oldum elim ayagima dolasti ewin icinde yurudum sol tarafima yattim esim oturuyodu tabi bebek gelirse diye gece 1 de tuvelete gitmek icin kalktim bu arada agrilarim 15 dk bir gelmeye baslamisdi avuc ici kadr bi akinti seklinde kahve rengi bi leke daha geldi ben bsey olmas diye iceri girdim bi kac adim sonra suyum geldiiiii cok fazla ama bi bez koydum annm cantalarimi cikardi hemn arabaya atlayip hasraneye gittik dogum haneye indirdiler iki santim acikligin var sabaha kadr dogurmassin dedi ebe 10 15 dk sonra agrilarim cok artti sekiz saat sanci sonrasi bebegime kavutum Allaha sukür rabbim olmaya versin hepinizin duacisiyim darisi sizlere kizlar sanci sirasinda insan o bebegun hic dogmuycagini ve o sancinin hic bitmiycegini dusunuyo bol bol dua edin sonunda cok buyuk bi mutluluk var kizlar rabbim yar ve yardimciniz olsun
Bebek kakasi gozukuyosa amniyon sivisinda belki ondan demistir doktorun diycem ama bu dedigini hic duymadim Benimde gecen kalp atisi bikac kere dusmustu ama ben ac karnina girdim nst ye o etkiledi herhalde Sonra duzeldi Doktoruna ayrintili sor bence suni sanci almadan önceKızlar bebeğin kakasını yediği Nasıl belli oluyor, bugün kontrolümüz vardı kal atışı bi kaç defa düşük çıktı Bebek kakasını yemiş olabilir dedi iki defa nst girdim ikisindede ara ara düşük çıktı yatış dedi hemen suni denicez olmazsa sezeryan dedi bende çok endişelendim korktum morelim çok bozuk yada akşam tekrar gel nts yine gir ona göre bakıp yatışa alalım dedi, bilgisi olan lütfen bişeyler yazabilir mi
Ben ben :) pazar günü bakicak tekrar olmadı sezeryan yapicam artik dedi Dr..Kızlar kırkı doldurup Bi doğurmayan ben mi kaldım. Cok yalnız hissediyorum kendimi. Yok mu benim durumumda olan.
Bizde sıkıntı olmazsa nisana kadar bekliycez cnm hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallahgullllac123 kizlar bende varim Sali gunu gunum doluyor Acilma fln yok Doktorum 6 nisana kadar bekliycez dedi bakalim
Can'ım benim kırk doldu. Hatta yarın 40+3 olacağız.gullllac123 kizlar bende varim Sali gunu gunum doluyor Acilma fln yok Doktorum 6 nisana kadar bekliycez dedi bakalim
Kaçıncı gündesiniz şimdi.Ben ben :) pazar günü bakicak tekrar olmadı sezeryan yapicam artik dedi Dr..
Kaç oldun sen cnmBen ben :) pazar günü bakicak tekrar olmadı sezeryan yapicam artik dedi Dr..
Sezeryan mı olacak.40+1 di bugün.kızım 4170 gr 52 cm olmuş.bas çapı 10 cmyi gecti .yani azıcık tosun maşallah.. O yüzden de beklemek istemedi sanırım Dr.umuz..
Bildiğimiz medine hurması dimi ? Ay nerden bulsam bu saatte . Herşeyi denerim canım yeterki iyi olsun . Bi görsen halini yavrumun içim acıyodamağına bir parça hurma sürmeyi dener misiniz normalde ilk doğduğunda yapmak sünnet ama biri sarılık olunca yapmış ertesi gün değerler düşmüğş doktoru şaşırmış ne yaptın da böyle oldu diye Allah şifa versin küçük kuzuya.