2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de vermiyordum emzik ama göğsümde uyumaya alışmaya başladı.yerine koyunca ağlıyordu.o yüzden uykuya dalarken karnı toksa emzik veriyorum bazen. bazen de azıcık emip uykuya dalınca kendisi atıyor. ama göğüste fazla durunca yara olmaya başladı ve yerinde uyumamaya. o yüzden arada veriyorum ben şimdilik idare ediyor bakalım. philips avent soothie kullanıyorm. kabul etti emziği.

Aynı emzigi ben de kullanıyorum dünden beri. Aynı şekilde benim bebeğim de gogsumde uyuyor hatta çoğu zaman gazini bile cikaramiyorum uyanacagi için. Öyle iştahlı emiyor ki hala üzülüyorum sanki kandiriyorum

Islak mendil kullanmaya ne zaman baslayacaksiniz? Benim bebeğim 13 günluk şimdiye kadar pamuğu kaynamış su ile ıslatıp altını temizliyorum. Özellikle geceleri zor oluyor.

Bize gobegin dusmesini beklemeyin bebegi yikayin sonra vucudunu nasil kuruluyorsaniz gobegide oyle kurulayin dendi. Aynen dedikleri gibi yaptik 5. Gun dustu gobegi. Eger su kactigi icin gec dusuyorsa bizimkinin hic dusmemesi gerekiyordu

batikonla silebilirsin canım yıkarsan da, ama su değmezse daha çabuk kuruyor ve düşüyor
Sagol canım.bı sprey falan vermıstıler sanırım gobek bagı kordonu ıcın onu kullanmıstık
Bize gobegin dusmesini beklemeyin bebegi yikayin sonra vucudunu nasil kuruluyorsaniz gobegide oyle kurulayin dendi. Aynen dedikleri gibi yaptik 5. Gun dustu gobegi. Eger su kactigi icin gec dusuyorsa bizimkinin hic dusmemesi gerekiyordu
hadı ya cok sasırdım ılkkez duyuyorum.tesekkurler cevabın ıcın

Canım emzik verdiğine hiç üzülme bence bende veriyorum anneler için emzik bir kurtarıcı inan ki. Sürekli aranıyor benim Oğlum da emmese bile meme ağzında uyumayı seviyor galiba bütün bebekler aynılar. Bir yerde okumuştum bebekler ilk başlarda reflex olarak sürekli emmek isterlermiş zamanla düzene girerler hepimiz aynı durumdayız şu an bence.

Sagol canım.bı sprey falan vermıstıler sanırım gobek bagı kordonu ıcın onu kullanmıstık

hadı ya cok sasırdım ılkkez duyuyorum.tesekkurler cevabın ıcın
Bu arada ilk oglumda bizede sprey alkollu mendil vermislerdi gobek bakimi icin onu kullanmistik. Bu sefer oyle birsey vermediler ben sordugumda da hicbirsey kullanma demislerdi. Yani anlayacaginiz gobegi icin hicbirsey yapmadik. Sadece banyodan sonra kuruladik islak birakmadik okadar ve 5. Gun dustu.

Biz 24 martta tam 1 aylık olucaz.. zaman ne çabuk geçiyor. .bizimki emio kusuyo burnundada 1 2 gubdur peynir kesigi gibi gelmeye basladi...siz bayanlar ne durumdasiniz.
Biz de bugün 20 günlük olduk zaman ne çabuk geçiyor anlayamıyorum bende. Canım benim Oğlum da çok şiddetli kurunca burnundan peynir gibi kusuyor beni çok korkuttu ama annem olabilir diyor sen sordun mu doktora yada tecrübeli birilerine sence normal bir durum mu.

canım benzer durumları ben de yaşadım. normal doğum beklerken isterken hiç aşağı inmedi ve doktor sezeryan önerdi bebk 3800 tahmin ediyorum ama 4100 gr da olabilir dedi. spinal anestezi ile sezeryan oldum bebeğim 4140 gr doğdu maşallah ve boynunda mı omzundamı kordonu varmış aşağı inmesini engellemiş. ben hala acaba normal olurmuydu acaba diye düşünürken sağlık oocağında ki ebe hemşire bile herşeyin normali yanlısı o da çok iyi yapmışıın dedi velhasıl ben pişman olmadım tabi sezeryan sonrası 3 4 gün yürürken çok zorlandım ettim ama bi hafta olmadan ayaklandım bile. inş senin için de hayırlısı olur. verilen karar hakkında hayırlısı olur

Sezeryan olan anneler kaç güne normal hayatiniza döndünüz. Ben dikislerime birşey olacak diye hala korkuyorum 10 gunluk olduk. Cumartesi dikisleri kontrol ettirmek için doktora ggidicez. Koltukta yatiyorum yataktan kalkmak zor oluyor. Egilmeye cekiniyorum yere düşen esyalari almiyorum. Alt raftaki esyalari almiyorum. ben mi abartiyorum.

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sabah 10da giriş yaptık hastaneye. 11.20 den 18.00 e kadar suni sanci çektim ama açılma en fazla 3 cm di.o yüzden 18 30 da sezaryene girdim.19.00 da bebeğimi kucağıma aldım. Spinal sezaryen oldum bu arada.Bebegim de 3 kilo 47 cm oldu.Saglikli şükür.benim agrilarim devam ediyor.sutum geldi ama be yazık ki bebeğim Tutamıyor.bu saate kadar bekledik.damla damla sıktık emiyor çıkan sütü ama kendisi emip getirmiyor sütü. Sukur iyiyiz.Darısı diğer doğum yapmak isteyenlerin başına

Canim hayirli olsun. Bebislerimiz ayni kiloda dogdu :) korktugumuz kadar minik dogmadilar çok şükür :) miniğin biran önce emer inşallah. Sütünde bol bol gelir ozaman.

Gecmis olsun ve gozun aydin kavusmussun minigine Darisi biz bekleyenler basina

Evet canım haklısın oğlum da şimdi aksilik emzigi bazen alıyor bazen almıyor. 20 günlük olunca ne gibi değişiklikler oldu ? Gaz probleminız va mi

Masallah bebisine topicin tombik bebekleri olarak seninkini ve benimkini seciyorum benimki de 4270 gr dogdu:)

hayırlı olsun canım. sağlıkla büyüt bebişini

Çok cekmissin
Canım çok cektirmisler sana.. çok geçmiş olsun sen korkutmamak için bize ayrıntı vermicem demiştin arkadaş ondan bilmeden konuşmuş heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…