- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
gecmıs olsun canım normal olması ıcın elınden gelenı yaptın sancı cekerek gırmıssın sezaryene bu durum bıle anne bebek için avantaj.ikinizde saglıklısınuız ya buna şükür.minik Defne de en kısa zamanda emer insallahIyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sabah 10da giriş yaptık hastaneye. 11.20 den 18.00 e kadar suni sanci çektim ama açılma en fazla 3 cm di.o yüzden 18 30 da sezaryene girdim.19.00 da bebeğimi kucağıma aldım. Spinal sezaryen oldum bu arada.Bebegim de 3 kilo 47 cm oldu.Saglikli şükür.benim agrilarim devam ediyor.sutum geldi ama be yazık ki bebeğim Tutamıyor.bu saate kadar bekledik.damla damla sıktık emiyor çıkan sütü ama kendisi emip getirmiyor sütü. Sukur iyiyiz.Darısı diğer doğum yapmak isteyenlerin başına
ben de varım aynı senin gibiyim hiçbir şey yok yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor:)Bende varim Bugün kontroldeydik ne acilma ne sanci Bebek dogum kanalinda bile degil :) gelmeye niyeti yok benimkinin
kızlar pekı boyu ne kadardı bebısınızın.benımkıde 4000ustu dogacak allah ızın verırse.ama doktorum boyuda uzun oldugu ıcın problem olmaz dıyor .boyuda posuda var dıyor.allah kolaylık versınMasallah bebisine topicin tombik bebekleri olarak seninkini ve benimkini seciyorum benimki de 4270 gr dogdu:)
"bu kadar kansız kalmışşın hematoloji doktorunu git onları dinle akılcı düşün anlamında dedim kendi geleceğini düşünmen gerektiğini . her dr aynı olcak diye bir şey yok. ".....Şimdi bana hangi akıldan hangi vicdandan bahsediyosan o aklını kendine sakla senin olsun. bilip bilmeden insanları yargılar gibi kırıcı saçma sapan yazarsan karşından bunu alırsın" yazmışşın ya sen sanıyorsun ki bir tek bu acıları sen yaşadın dimi!!!!! BANA GELİNCE SENİN YAŞADIKLARININ ALASINI kat ve kat fazlasını YAŞADIM tamam mı!!!!!!ve kalkmış alakasızca ve acımasız bir küstahlıkla cevap veriyorsun!!!!!!! sana bunları yaşatan Dr.lara kininin bana kusuyorsun!!!yazdığım yazı kırıcı ve saçma değildi ama dediğim gibi çektiklerinin acısını benim bir cümlenden çıkartmaya hakkın yok!!!! bencilce ve küstahça cevp vererek yazdın bana, karşındakinin seni düşünerek yazdığı içten bir cümleye karşın bu kadar kırarak yazdıklarını sana iade ediyorum sende bu cevabı alırsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Çok cekmissin
Canım çok cektirmisler sana.. çok geçmiş olsun sen korkutmamak için bize ayrıntı vermicem demiştin arkadaş ondan bilmeden konuşmuş heralde..
Kiyamam meleğim çok zor şeyler bu anlattiklarin.benim de basimda benzer şeyler var,seni öyle iyi anlıyorum ki..Mrb biliyorum yeri burasi degil ama aylarca burada herseyi paylastik ve ben artik ne yapmam gerektiğini bilmiyorum derdimi anlatacak kimsem yok
Ayin 15inde doğum yaptim yavrum saglikli çok şükür ama doğum sancilari cekerken annem ve esim arasinda bazi tatsizliklar gecmis tabi eve geldik soguklar ben fark ettim ama eşime soz geciremedim ertesi gun bagirip cagirdi hem bana hem anneme ..babam memlekete gitmisti ben ailemden uzaga gelin geldim bu arada esim sinir krizi gecirdi resmen onune gectim sus dur artik diye annemde bana vuracak sandi araya girdi esim itti ve bilmeden de olsa parmagi kirildi annemn icim kan agliyo annem bu olaydn sonra ki ben 3 gun olmustu dogum yapalı eve döndü ve ben hicbisey yapamadim bunun uzerine benim fikrimi sormadan kidip kayinpederimin adini koydu oglumacok bunaldim kizlar hicbir suçum yokken bunlari yaşadım evladim olmasa bilmiyorum ne olurdu evet kizma sebeplerinde eşim hakli olsada bunu yapmak asla hakki degildi ve ben suan eşimden soğudum ona eskisi gibi bakamiyorum bebegime bakiyorum onu nasil babas birakicam daha 1 haftalikken hem lohusalik hem yanlizlik cok yoruldum annemlere bisey diyemiyorum esimle de aramiz kötü ben artk koca bi cikmazdayim siz olsaniz ne yaparsiniz ben bunlari hak etmedim dua edin bana ve bebegime nolur
kızlar pekı boyu ne kadardı bebısınızın.benımkıde 4000ustu dogacak allah ızın verırse.ama doktorum boyuda uzun oldugu ıcın problem olmaz dıyor .boyuda posuda var dıyor.allah kolaylık versınalt kemıklerım okadar agrıyorkı ozellıkle gecelerı, nasıl dogurcam dıye dusunmekten uykum kacıyo
Rabbim şu cuma gününde dualarınızı kabul etsin. Gerçekten zor Bi durum. Umarım en yakın Zaman'da hallolur her şey yoluna girer.Mrb biliyorum yeri burasi degil ama aylarca burada herseyi paylastik ve ben artik ne yapmam gerektiğini bilmiyorum derdimi anlatacak kimsem yok
Ayin 15inde doğum yaptim yavrum saglikli çok şükür ama doğum sancilari cekerken annem ve esim arasinda bazi tatsizliklar gecmis tabi eve geldik soguklar ben fark ettim ama eşime soz geciremedim ertesi gun bagirip cagirdi hem bana hem anneme ..babam memlekete gitmisti ben ailemden uzaga gelin geldim bu arada esim sinir krizi gecirdi resmen onune gectim sus dur artik diye annemde bana vuracak sandi araya girdi esim itti ve bilmeden de olsa parmagi kirildi annemn icim kan agliyo annem bu olaydn sonra ki ben 3 gun olmustu dogum yapalı eve döndü ve ben hicbisey yapamadim bunun uzerine benim fikrimi sormadan kidip kayinpederimin adini koydu oglumacok bunaldim kizlar hicbir suçum yokken bunlari yaşadım evladim olmasa bilmiyorum ne olurdu evet kizma sebeplerinde eşim hakli olsada bunu yapmak asla hakki degildi ve ben suan eşimden soğudum ona eskisi gibi bakamiyorum bebegime bakiyorum onu nasil babas birakicam daha 1 haftalikken hem lohusalik hem yanlizlik cok yoruldum annemlere bisey diyemiyorum esimle de aramiz kötü ben artk koca bi cikmazdayim siz olsaniz ne yaparsiniz ben bunlari hak etmedim dua edin bana ve bebegime nolur
Canm vebeklerin kusmasi cok normal.eger süt gibi kusarsa vebek o süt\ sindirmedigini peynir gibi kusarsa da süt\ sindirdigini gösterir diye duymustum.ama dogrulugundan emin degilim.Biz de bugün 20 günlük olduk zaman ne çabuk geçiyor anlayamıyorum bende. Canım benim Oğlum da çok şiddetli kurunca burnundan peynir gibi kusuyor beni çok korkuttu ama annem olabilir diyor sen sordun mu doktora yada tecrübeli birilerine sence normal bir durum mu.
Senin adına sevindim canm.kasntn da tamamen bitecek emin ol.eskisi gibi endisen kalmamıştır zaten.benim kuzenim ilk gebeliginde 500leri görmüş ve doktorlar ilac başlamamış.sanirim bilmeyen doktora rast gelmis.simdi 2.gebeligi günde 3 kere kullaniyo ve 50 lerde degeri.yani doktordan doktora da tedavi farklı oluyo.cok şükür ben de sonuna geldim.en fazla 10 gün daha beklerim sanirimevet ilacı biliyosun 4 içiyodum 15gündür. doğum yapınca 3e indirdi doktorum.yavaş yavaş azaltarak toplam 6 hafta kullancam. 2-3gündür kaşıntı çok az oluyo.anesteziden bacaklarım davul gibi şişti. sonra her yerime kaşıntı geldi.o yüzden ilacı kesmedi doktorum.
geceleri uyku bastırıyor.yani düzeliyorum çok şükür. bebeğime sağsalim kavuştum ya ne dikiş ağrısı ne bir şey uykusuzluk zaten alışmıştım çok zorlamıyor. eğer kaşıntı rhatsız ediyorsa bir tane artır far ediyor gerçekten.hem zararı da yok. emzirdiğim halde devam ediyorum. bakalım senin kız ne zaman gelecek:) rabbim herkese evladını bağışlasın.
Allah yardimcin olsun. Ins. En kisa zamanda sariligi duser. Bunun tek caresi sık sık emzirmek ama oda ne mumkun. Sarilik cok uyku yapiyor ve uyandirmasi gercekten cok zor. Uynadirip emzirmeye baslayincada halsizlikten ememiyor yavrucaklar insanin ici parcalaniyor. Bizimki cok sukur dustu sizde cok dikkat edin korkutmak istemem ama dotorumuz bize 18 olursa yatiriyoruz demisti. Banyo yaparken suyuna altin koyun ve uyurken yuzune sari bir ortu ortun diyorlar biz yaptik ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bunlardan sonra dustu tabi bol bol emzirdim birde.Annelerim yine ben:) dert babası oldum resmen.. hiç bitmiyolar. Egecim sarılık olmuş dün 17iydi değeri. Doktor emzir yaron bakalım dedi .kilo kaybida vardi bugun gittik 40gram almisiz ama 18 küsür olmus yarib tekrar gldlcez helak oldun onca yasanilandan sonra tekrar hastaneye tasinmaktan ne uyku kaldi ne huzur .yavrum öyle uyuyo kaldirmak icin 10 dk ugrasıyoruz emiyo sütte yeterli şükür . Ama yattığı zaman ölü gibi lastik gibi elimde ordan oraya çeviriyorö halsizlikten ölüyo. Dua edin nolur dayanacak gücüm kalmadı artık. Bi taraftan agrılarım bi taraftan bebeğim bi taraftan psikolojim çöktüm artık
Rabbim kimseuş öle doktorlatın hastanenin eline düşürmesin inş canım benimde oğlum doğdıpğunda emmedi süt sagdık kasıkla vs denedik yok almadı zaten sürekli uyuyorlar çocuğa işkence ediyordum resmenYok canım acık ve net söylerim istanbul göztepe eğitim araştırma hastanesi. Doktor tek bitane olmadığı için doktor ismi vermek istemiyorum ama coğu diyebilirim. Bebeğimde iyi sanırım sarılığımız cıktı bugun yarın tekrar kontrol olacak bakalım ugrasıyoruz ama genel amlamda iyiyz
masallah kuzucuklara.pekı 40.haftadamı dogmustu ıkısıde54 cm di benimki. Buyuk oglum da 55 cm di,ikisi de 4 kg uzeri olmasina ragmen gayet zayif gorunuyorlardi. Bence dogurabilirsin,en azindan dogurup doguramayacagina karar vermek icin cok erken.
masallah kuzucuklara.pekı 40.haftadamı dogmustu ıkısıde
Ben varım canım bugün bitti benimde hala hiçbir belirti yok eskisinden de iyiyim kızımla ayrılmaya niyetimiz hiç yok :))Kızlar kırkı doldurup Bi doğurmayan ben mi kaldım. Cok yalnız hissediyorum kendimi. Yok mu benim durumumda olan.
Ben varım canım bugün bitti benimde hala hiçbir belirti yok eskisinden de iyiyim kızımla ayrılmaya niyetimiz hiç yok :))