2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun canım normal olması ıcın elınden gelenı yaptın sancı cekerek gırmıssın sezaryene bu durum bıle anne bebek için avantaj.ikinizde saglıklısınuız ya buna şükür.minik Defne de en kısa zamanda emer insallah

Mrb biliyorum yeri burasi degil ama aylarca burada herseyi paylastik ve ben artik ne yapmam gerektiğini bilmiyorum derdimi anlatacak kimsem yok
Ayin 15inde doğum yaptim yavrum saglikli çok şükür ama doğum sancilari cekerken annem ve esim arasinda bazi tatsizliklar gecmis tabi eve geldik soguklar ben fark ettim ama eşime soz geciremedim ertesi gun bagirip cagirdi hem bana hem anneme ..babam memlekete gitmisti ben ailemden uzaga gelin geldim bu arada esim sinir krizi gecirdi resmen onune gectim sus dur artik diye annemde bana vuracak sandi araya girdi esim itti ve bilmeden de olsa parmagi kirildi annemn icim kan agliyo annem bu olaydn sonra ki ben 3 gun olmustu dogum yapalı eve döndü ve ben hicbisey yapamadim bunun uzerine benim fikrimi sormadan kidip kayinpederimin adini koydu ogluma cok bunaldim kizlar hicbir suçum yokken bunlari yaşadım evladim olmasa bilmiyorum ne olurdu evet kizma sebeplerinde eşim hakli olsada bunu yapmak asla hakki degildi ve ben suan eşimden soğudum ona eskisi gibi bakamiyorum bebegime bakiyorum onu nasil babas birakicam daha 1 haftalikken hem lohusalik hem yanlizlik cok yoruldum annemlere bisey diyemiyorum esimle de aramiz kötü ben artk koca bi cikmazdayim siz olsaniz ne yaparsiniz ben bunlari hak etmedim dua edin bana ve bebegime nolur

canım gercekten cok zor gunler gecırmıssın ustelık lohusasın ve bebegının senın bakıma ıhtıyacın var.yalnız kalman bu durumu daha da kotulestırır.kız kardes yada kayınvalıden falan olsa yanında daha farklı olur.esinin haklı oldugunu soyluyosun aılen bıryanda ,onlarında haklılık payı vardır mutlaka.sen kotu seyler dusunme kendınıde uzme sutunu etkıler cunku canım.ınsan lohusayken daha duygusal alıngan oluyor mantıklı dusunemıyor.bunun gecıcı bırsey oldugunu dusun dua et sabret ınsallah en kısa zamanda hersey yoluna gırer.bızlerde dua ederız canım bak bugun cuma Rabbım yardımcın olsun ınsallah.allaha emanet olun

Masallah bebisine topicin tombik bebekleri olarak seninkini ve benimkini seciyorum benimki de 4270 gr dogdu:)
kızlar pekı boyu ne kadardı bebısınızın.benımkıde 4000ustu dogacak allah ızın verırse.ama doktorum boyuda uzun oldugu ıcın problem olmaz dıyor .boyuda posuda var dıyor.allah kolaylık versın alt kemıklerım okadar agrıyorkı ozellıkle gecelerı, nasıl dogurcam dıye dusunmekten uykum kacıyo

Çok cekmissin

Canım çok cektirmisler sana.. çok geçmiş olsun sen korkutmamak için bize ayrıntı vermicem demiştin arkadaş ondan bilmeden konuşmuş heralde..
"bu kadar kansız kalmışşın hematoloji doktorunu git onları dinle akılcı düşün anlamında dedim kendi geleceğini düşünmen gerektiğini . her dr aynı olcak diye bir şey yok. ".....Şimdi bana hangi akıldan hangi vicdandan bahsediyosan o aklını kendine sakla senin olsun. bilip bilmeden insanları yargılar gibi kırıcı saçma sapan yazarsan karşından bunu alırsın" yazmışşın ya sen sanıyorsun ki bir tek bu acıları sen yaşadın dimi!!!!! BANA GELİNCE SENİN YAŞADIKLARININ ALASINI kat ve kat fazlasını YAŞADIM tamam mı!!!!!!ve kalkmış alakasızca ve acımasız bir küstahlıkla cevap veriyorsun!!!!!!! sana bunları yaşatan Dr.lara kininin bana kusuyorsun!!!yazdığım yazı kırıcı ve saçma değildi ama dediğim gibi çektiklerinin acısını benim bir cümlenden çıkartmaya hakkın yok!!!! bencilce ve küstahça cevp vererek yazdın bana, karşındakinin seni düşünerek yazdığı içten bir cümleye karşın bu kadar kırarak yazdıklarını sana iade ediyorum sende bu cevabı alırsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Bu da benim 1 öneri cümleme hakaretvari cevap veren o loğusa arkadaşa benim verdiğim cevaptı.
Bilmeden konuşmadım canım, sadece 1 cümle yazdım. psikolojisi taze olabilir ama topikte paylaşıyorsa derdini ve ONA ÖNERİDE BULUNUYORSA onunda bu şekilde acımasızca ve benim yazdığım 1 cümle sadece 1 cümleye kızacak bir şey yoktu. tamamen ona yaşatılan acının açsını bana yönlendirerek bana ithafen yazmış. kadın doğumcu ayrı dahiliyeci hematoloji dr.u ayrı. peki bana yazdığı üslubu hoş mu görüyorsunuz da bana empati kur diyorsunuz??? dr.lar ona kan tedavisi yapmak istemişler, o da bunu burda anlattı, empati kurmasam "aklın varsa drlarını dinle "yazmazdım . o durumunun ne kadar vahim olduğunu yazdığı için yazdım aklın varsa dr.ladrı dinle diye. haaaa ben deseydim ki O HASTANENİN KADIN DOĞUMCULARI 10 NUMARA SEN YALAN SÖYLÜYORSUN DESEYDİM o zaman BENİM 1 CÜMLEME yazdığı acımasızca cevabı yamaya hakkı olabilirdi. aç da canım bir daha oku bakalım bana yazdığı hakaretvari halden anlamadığımı !!!! ima ettiği cevabi yazıya. hakaretvari benclice cvp verilmesi gereken bir cümle değildi benim cümlem . kansizlik hele hele de kan nakli gerekecek kadar kansızlık pekmezle falan hemen düzelmez, o yüzden "aklın varsa Dr.ları dinle "yazdım, bu mu hatam !!!!!!! bu mu halden anlamamam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ona çektiren kadın dğumcuların kinini bana yazarak benden çıkartmaya çalıştı, bende aynen ona iade ediyorm bana yazdığı yazıyı. esas o karşışında halden anlayan empati kuran bir insan olduğunu umursamadan bencilce cevap yazmış. bu da bana ders oldu, bir daha kimsenin kaprisini hakaretvari cümlesini çekmemek için bilgi istense bile cevp yazmam görüşümü de belirtmem.

Son düzenleme:
Kiyamam meleğim çok zor şeyler bu anlattiklarin.benim de basimda benzer şeyler var,seni öyle iyi anlıyorum ki..
En mutlu huzurlu olmamız gereken günlerde keşke boyle şeyler yaşanmasa ama elimizde degil oluyor iste..
Bol bol dua et,sımsıkı sarıl melegine.ben de dua edeceğim senin için.inşallah herkes hatasını fark eder bir an önce de birşeyler yoluna girer..

54 cm di benimki. Buyuk oglum da 55 cm di,ikisi de 4 kg uzeri olmasina ragmen gayet zayif gorunuyorlardi. Bence dogurabilirsin,en azindan dogurup doguramayacagina karar vermek icin cok erken.

Rabbim şu cuma gününde dualarınızı kabul etsin. Gerçekten zor Bi durum. Umarım en yakın Zaman'da hallolur her şey yoluna girer.

Kızlar kırkı doldurup Bi doğurmayan ben mi kaldım. Cok yalnız hissediyorum kendimi. Yok mu benim durumumda olan.

Canm vebeklerin kusmasi cok normal.eger süt gibi kusarsa vebek o süt\ sindirmedigini peynir gibi kusarsa da süt\ sindirdigini gösterir diye duymustum.ama dogrulugundan emin degilim.

Senin adına sevindim canm.kasntn da tamamen bitecek emin ol.eskisi gibi endisen kalmamıştır zaten.benim kuzenim ilk gebeliginde 500leri görmüş ve doktorlar ilac başlamamış.sanirim bilmeyen doktora rast gelmis.simdi 2.gebeligi günde 3 kere kullaniyo ve 50 lerde degeri.yani doktordan doktora da tedavi farklı oluyo.cok şükür ben de sonuna geldim.en fazla 10 gün daha beklerim sanirim

Annelerim yine ben:) dert babası oldum resmen.. hiç bitmiyolar. Egecim sarılık olmuş dün 17iydi değeri. Doktor emzir yaron bakalım dedi .kilo kaybida vardi bugun gittik 40gram almisiz ama 18 küsür olmus yarib tekrar gldlcez helak oldun onca yasanilandan sonra tekrar hastaneye tasinmaktan ne uyku kaldi ne huzur .yavrum öyle uyuyo kaldirmak icin 10 dk ugrasıyoruz emiyo sütte yeterli şükür . Ama yattığı zaman ölü gibi lastik gibi elimde ordan oraya çeviriyorö halsizlikten ölüyo. Dua edin nolur dayanacak gücüm kalmadı artık. Bi taraftan agrılarım bi taraftan bebeğim bi taraftan psikolojim çöktüm artık

Allah yardimcin olsun. Ins. En kisa zamanda sariligi duser. Bunun tek caresi sık sık emzirmek ama oda ne mumkun. Sarilik cok uyku yapiyor ve uyandirmasi gercekten cok zor. Uynadirip emzirmeye baslayincada halsizlikten ememiyor yavrucaklar insanin ici parcalaniyor. Bizimki cok sukur dustu sizde cok dikkat edin korkutmak istemem ama dotorumuz bize 18 olursa yatiriyoruz demisti. Banyo yaparken suyuna altin koyun ve uyurken yuzune sari bir ortu ortun diyorlar biz yaptik ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bunlardan sonra dustu tabi bol bol emzirdim birde.

Rabbim kimseuş öle doktorlatın hastanenin eline düşürmesin inş canım benimde oğlum doğdıpğunda emmedi süt sagdık kasıkla vs denedik yok almadı zaten sürekli uyuyorlar çocuğa işkence ediyordum resmen benim ilk 16.2 çıktı ertesi gün emzir gel dedi 15 e düşse iyi benim için dedi gittim hala 16ydı neyse senin gibi ertesi gün tekrar zorladım ve ilk doğduğunda hurma yalatmak sarılığa engel derler ya bende çok az hurma yalattım ama emxirmek içindeçok çabaladım sonra gittim medicalparka test yaptırdım 11.1 çıktı çok şükür bi günde iyi düştü hatta ilk tesyi yaptırdığım hastane başka hastaneydi aradım söledim nerde yapyırdın dedi bende yakın bir polilinlik dedim gerek duymadım hastane ismi vermeye yanlıştır o çok iyi düşmüş eminmisin doruluğundan dedi sende zorlada olsa pes etme bana doğum yaptığım hastanede geceliği 550 tl yatış olursa dendi inan geçmeseydi bi şekilde halletmeye çalışcaktık sonıçta bebeğimin sağlığı önemli olan inş semin bebeğinde iyi olur rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…