- 19 Ağustos 2015
- 169
- 184
- 34
Canım cok sağol gönlüm rahatladı heöen cıkıp alıcam simdi biyerlerden bulcaz artık deniyim bi yarına kadar valtim varRabbim kimseuş öle doktorlatın hastanenin eline düşürmesin inş canım benimde oğlum doğdıpğunda emmedi süt sagdık kasıkla vs denedik yok almadı zaten sürekli uyuyorlar çocuğa işkence ediyordum resmen benim ilk 16.2 çıktı ertesi gün emzir gel dedi 15 e düşse iyi benim için dedi gittim hala 16ydı neyse senin gibi ertesi gün tekrar zorladım ve ilk doğduğunda hurma yalatmak sarılığa engel derler ya bende çok az hurma yalattım ama emxirmek içindeçok çabaladım sonra gittim medicalparka test yaptırdım 11.1 çıktı çok şükür bi günde iyi düştü hatta ilk tesyi yaptırdığım hastane başka hastaneydi aradım söledim nerde yapyırdın dedi bende yakın bir polilinlik dedim gerek duymadım hastane ismi vermeye yanlıştır o çok iyi düşmüş eminmisin doruluğundan dedi sende zorlada olsa pes etme bana doğum yaptığım hastanede geceliği 550 tl yatış olursa dendi inan geçmeseydi bi şekilde halletmeye çalışcaktık sonıçta bebeğimin sağlığı önemli olan inş semin bebeğinde iyi olur rabbim şifa versin