2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim kimseuş öle doktorlatın hastanenin eline düşürmesin inş canım benimde oğlum doğdıpğunda emmedi süt sagdık kasıkla vs denedik yok almadı zaten sürekli uyuyorlar çocuğa işkence ediyordum resmen :KK43: benim ilk 16.2 çıktı ertesi gün emzir gel dedi 15 e düşse iyi benim için dedi gittim hala 16ydı neyse senin gibi ertesi gün tekrar zorladım ve ilk doğduğunda hurma yalatmak sarılığa engel derler ya bende çok az hurma yalattım ama emxirmek içindeçok çabaladım sonra gittim medicalparka test yaptırdım 11.1 çıktı çok şükür bi günde iyi düştü hatta ilk tesyi yaptırdığım hastane başka hastaneydi aradım söledim nerde yapyırdın dedi bende yakın bir polilinlik dedim gerek duymadım hastane ismi vermeye yanlıştır o çok iyi düşmüş eminmisin doruluğundan dedi sende zorlada olsa pes etme bana doğum yaptığım hastanede geceliği 550 tl yatış olursa dendi inan geçmeseydi bi şekilde halletmeye çalışcaktık sonıçta bebeğimin sağlığı önemli olan inş semin bebeğinde iyi olur rabbim şifa versin
Canım cok sağol gönlüm rahatladı heöen cıkıp alıcam simdi biyerlerden bulcaz artık deniyim bi yarına kadar valtim var

Allah yardimcin olsun. Ins. En kisa zamanda sariligi duser. Bunun tek caresi sık sık emzirmek ama oda ne mumkun. Sarilik cok uyku yapiyor ve uyandirmasi gercekten cok zor. Uynadirip emzirmeye baslayincada halsizlikten ememiyor yavrucaklar insanin ici parcalaniyor. Bizimki cok sukur dustu sizde cok dikkat edin korkutmak istemem ama dotorumuz bize 18 olursa yatiriyoruz demisti. Banyo yaparken suyuna altin koyun ve uyurken yuzune sari bir ortu ortun diyorlar biz yaptik ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bunlardan sonra dustu tabi bol bol emzirdim birde.
Zaten halsizliğinden içim acıyo :KK43: ama emiyo bi şekilde cok şükür canım cıkıyo göğüs uclarım yara ama idare ediyoruz cok şükür . Bu örtü falan pek inanmıyprum canım ama onu bile denedim bakalım bide hurmayı denicem

bizde nişanımız gelsin diye dört gözle bekliyoruz tek gelsinde doğum başlasında bebeklerimizi inşallah kucagımıza bir an önce alalım diye bekliyoruz...inşallah doğumun kolay ve güzel geçer sen kendini hazır hissetmezsen bebeğin de gelmek istemez işin zorlaşır diye düşünüyorum inşallah bir avazda kuratrırsın darısı bizlere....

Bende Bi acile geldim. Korkuyurum. Millet saçma sapan seyler söylüyor. Yok kakasını yer yok bilmem ne. Zaten hergün arayan soran bitmiyor. Sanki ben doğurmak istemiyorum. İçim rahat etsin diye iki günde bir kontrole geliyorum.

Zaten halsizliğinden içim acıyo :KK43: ama emiyo bi şekilde cok şükür canım cıkıyo göğüs uclarım yara ama idare ediyoruz cok şükür . Bu örtü falan pek inanmıyprum canım ama onu bile denedim bakalım bide hurmayı denicem
sütünüzü sağıp kaşıkla ağzına verebilirsiniz emme yorucu gelir şimdi ona uyandırmak için kulağı ve ayağının altıyla oynayın biraz aç kaldıkça sarılığı artmasın hiç mama verdiniz mi tedbiren ilk günler süt az geldiği için mama vermek gerekebiliyor, ben vermiştim doğumdan sonra 2. gündü sanırım

Son düzenleme:
basaktanesi basaktanesi Buldum canım buldum allah razı olsun senden . Biraz sertti suda yumuşattım kabuklarını cıkardım emdi agzında yeter mi ki baya baya yemesi mi lazım yoksa ? Miktarını bilemedim korktum bide şekerli diye . Yarın bi olsun bi iyi olsun dile benden ne dilersen canım .

Kizlar bende yakinda dogurucam sanırım. :KK17:Dün gece 2 den beri sancilarim vardi sabaha kadar bekledim 10 dakikada 1 e düsünce sabah doktora gittim 1,5-2 cm acikligin var dedi evde cekmek daha iyi diye eve gönderdi 5 dakikada 1e düsünce gel dedi ilk 4 cm uzun sürebiliyomus 4 saatte olabilir 4 günde dedi. Eve gelince nisanimda geldi. Sancilarimda hala 10 dakikada 1. Uykusuzluktan iyice yorgun düstüm. Sanki dogurmaya hic hazir degilim kizlar korkuyorum da:110: nasil dogurucam ben :KK51:
Allah yardımcınız olsun kolay doğum nasip etsin inşallah, su içmenize izin vermiyorlar hastanede uzun süre doğumdan sonra da hemen içmenize izin vermeyebilirler bende olduğu gibi azcık su için şimdiden susuz kalmamalk için uyuyabiliyorsaız uyuyun ben uykusuzluktan çok kötü olmuştum o 5 dakikada bir gelen sancıların arasında yatakta uyuyakaldığımı bilirim uykusuzluktan kalkıp yürüyemedim bile sanci aralarında yatakta kaldım öylece :) neyse geçip gitti inanın doğum sancılarını hatırlamıyorum bile sadece son anlar zorlayıcıydı ama geçip gitti işte sadece dikiş doğumdan sonra dikkat istiyor üzerine tedbiren oturmamak lazım doğumu hatırlatan tek şey onlar oluyor :) sağlıcakla bebeğnize kavuşun güzel haberlerinizi alırız inşallah.

Bende Bi acile geldim. Korkuyurum. Millet saçma sapan seyler söylüyor. Yok kakasını yer yok bilmem ne. Zaten hergün arayan soran bitmiyor. Sanki ben doğurmak istemiyorum. İçim rahat etsin diye iki günde bir kontrole geliyorum.
kontrole her ihtimale karşı git tabi sık sık. çevrende böyle saçmasapan konuşup canını sıkan olunca dövebilirsin canım. dövmek hem sancını azaltır, hem açılmayı kolaylaştırır hem de çok kolay doğum yaparsın bu sayede :KK70::KK70:

bende bu hafta doktora sormuştum ...ya kakasını yerse ya kordon dolanırsa diye korkutuyorlar dedim ...suni sancı ile doğum istedim. doktorum bana endişelenmemi stres doğumu zorlaştırdıgını suyun az olması durumunda bu sorunların oluşma ihtimalinin yuksek olduğunu söyledi yinede insanın kafasında soru işaretleri oluyor Rabbim korusun bebişlerimizi ...

Allah yardımcınız olsun kolay doğum nasip etsin inşallah, su içmenize izin vermiyorlar hastanede uzun süre doğumdan sonra da hemen içmenize izin vermeyebilirler bende olduğu gibi azcık su için şimdiden susuz kalmamalk için uyuyabiliyorsaız uyuyun ben uykusuzluktan çok kötü olmuştum o 5 dakikada bir gelen sancıların arasında yatakta uyuyakaldığımı bilirim uykusuzluktan kalkıp yürüyemedim bile sanci aralarında yatakta kaldım öylece :) neyse geçip gitti inanın doğum sancılarını hatırlamıyorum bile sadece son anlar zorlayıcıydı ama geçip gitti işte sadece dikiş doğumdan sonra dikkat istiyor üzerine tedbiren oturmamak lazım doğumu hatırlatan tek şey onlar oluyor :) sağlıcakla bebeğnize kavuşun güzel haberlerinizi alırız inşallah.
Evet dikislerin cabuk iyilesmesi icin simit yastik uzerine oturmus bi arkadasim ve hic sikinti olmamis cok cabuk iyilesmis

:rolleyes:Kizlaaaaaaaaaaaar ben dogurdum :21: bebismi:KK51:40+1 dogdu En Büyük TÜRKİYE 23 mart sabah 8:45 de :KK200::nazar: kucagina aldim normal dogum yaptim :KK36: ikimizde saglikliyiz bi tek gogus uclarim maffoldu kanadi resmen ona ragmen emzirmeye dewam ediyorm:cry: agbakaaaaaaaaaar lo ama olsun karni doysun dogum hakkinda pek bsey yazmadim kizlar onuda kiasaca yaziyim :KK9:22sinde duzensiz agrilarum olmaya basladi aksama dogru biras daha artnaya basladi kasılma tarznda kizlar belimden kasiklara dogru baski tarzinda aksam birascik gahve bi leke geldi burayada yazdim hatta:KK6: ama agrim cok olmadigi hemn gitmedim doktora birasda korku vardi tabi:KK8: tedirgin oldum elim ayagima dolasti ewin icinde yurudum sol tarafima yattim esim oturuyodu tabi bebek gelirse diye gece 1 de tuvelete gitmek icin kalktim bu arada agrilarim 15 dk bir gelmeye baslamisdi avuc ici kadr bi akinti seklinde kahve rengi bi leke daha geldi ben bsey olmas diye iceri girdim bi kac adim sonra suyum geldiiiii:rolleyes: cok fazla ama bi bez koydum annm cantalarimi cikardi hemn arabaya atlayip hasraneye gittik dogum haneye indirdiler iki santim acikligin var sabaha kadr dogurmassin dedi ebe 10 15 dk sonra agrilarim cok artti :KK42: sekiz saat sanci sonrasi bebegime kavutum Allaha sukür rabbim olmaya versin hepinizin duacisiyim darisi sizlere kizlar sanci sirasinda insan o bebegun hic dogmuycagini ve o sancinin hic bitmiycegini dusunuyo bol bol dua edin sonunda cok buyuk bi mutluluk var :KK39: kizlar rabbim yar ve yardimciniz olsun:KK200::KK200::nazar::nazar:
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini:KK66:

sütünüzü sağıp kaşıkla ağzına verebilirsiniz emme yorucu gelir şimdi ona uyandırmak için kulağı ve ayağının altıyla oynayın biraz aç kaldıkça sarılığı artmasın hiç mama verdiniz mi tedbiren ilk günler süt az geldiği için mama vermek gerekebiliyor, ben vermiştim doğumdan sonra 2. gündü sanırım
Ben zaten normal doğum sonrası kürtaj oldum anestezi etkisiyle sütüm kesilmişti mama verdik. Allaha cok şükür sütüm var ama yavrumun emmeye gücü yok . Baktım olmayacak sağdım az önce biberonla verdim. Aventin 0 numara ucuyla anne memesine en yakin uçmuş sütü az az veriyo emmesi gerekiyo anne memesini unutmuyo böylece . Zaten diğer biberonları almadı cok gelince . Biberonla hiç değilse gönlüm rahatladı . Dıyduğundan emin oldum . Bu gece hep sağıp vericem sanırım :/ cokta gönlüm rahat değil ama en azından doyduğunu ner biliyorum

Canım cok sağol gönlüm rahatladı heöen cıkıp alıcam simdi biyerlerden bulcaz artık deniyim bi yarına kadar valtim var
Ne demek canım azda olsa düşerse bilki iyileşiyor sen sütünüde bol bol ver hatta sağ kaşıkla vs bir şekilde verki doyduğundan emin ol gerçi çok iyi biliyorumki halsizlikden onu bike yaptırmak çok zor ben yapamadım mesela ama pes etmedim sen rabbime duacı ol inanarak ver inş bana kimse al hurma ver geçerde demedi ben inanarak Allahım ver şifasını inş dedim ve gerçektende oldu yarın test yaptırınca yaz bana mutlaka he sonuç aynı bile olsa isyan etme rabbim büyüktür elbet şifasını verir inş

damağına bir parça hurma sürmeyi dener misiniz normalde ilk doğduğunda yapmak sünnet ama biri sarılık olunca yapmış ertesi gün değerler düşmüğş doktoru şaşırmış ne yaptın da böyle oldu diye Allah şifa versin küçük kuzuya.
Bendim canım o :) arkadaşada söledim inş geçer rabbim şifa versin

basaktanesi basaktanesi Buldum canım buldum allah razı olsun senden . Biraz sertti suda yumuşattım kabuklarını cıkardım emdi agzında yeter mi ki baya baya yemesi mi lazım yoksa ? Miktarını bilemedim korktum bide şekerli diye . Yarın bi olsun bi iyi olsun dile benden ne dilersen canım .
Canım ben doğumdan önce eşime yaş hurma ve normal hurma aldırmıştım fatihde olunca heryerde bulmak mümkün :) yaş hurma yumuşak daha ballı oluyor hastaneye giderken yasin okumuştum üç hurmaya hepsini yemek nasip olmamoştı bi tanesi duruyodu okunmuş yaş hurmauı yalattım yani ama yaş kuru farketmez bence geçicek inş bu arada ben yemek konusunda çok titizim millet şok olur saçma gelir çok mücadele ettim millet ne laflar etti çok abartıyosun ayrı yemekler yok bi yaşından önce be tuz ne salça ne ne başka bişey hiç vermedim ama gönlğm rahatki sünnetse vardır bunda nir hayır dedim oh mis verdim hurmayı :) tadını alsın yeter damağına sürdüm ni kaç kez emfş o şekilde

X