2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

39+3 beklıyoruz kızlar başı asagıda ama baska bişey yok.nst de sancıda yok.hurma kac tane yesem de gelse? 4-5 tane yıyorum yarın balon şişrcem sanırım adalar kullandım ya bn zamannda erkn dogum olmasın dıye ondan gecktı bebegım.ayaklarım bi haftadr davul gıbı şiştı

Ayni durumdayiz Bende hurma yiyorum günde 1 saat yürüyorum bi de pilates topunun üstünde egzersiz yapiyorum ama hala bi belirti yok Benim erken dogum riskim yoktu biseyde kullanmadim Bizim kizin keyfi yerinde gelmek istemiyor

Inşallah canim tam zamanında girişim sezaryene.cynju bebeğim kafasını yapmış allahtan yememiş şükür. Lansinoh un elektrikli pompası ni aldım sağabilmek için.

Canim hayirli olsun. Bebislerimiz ayni kiloda dogdu :) korktugumuz kadar minik dogmadilar çok şükür :) miniğin biran önce emer inşallah. Sütünde bol bol gelir ozaman.
Teşekkür ederim canım, Lansinoh un elektrikli pompası nı aldım. Şimdilik az geliyor sutum.humana çayı da aldım bakalım inşallah artar.

Evet canım haklısın oğlum da şimdi aksilik emzigi bazen alıyor bazen almıyor. 20 günlük olunca ne gibi değişiklikler oldu ? Gaz probleminız va mi
Benim Oğlum da aynı emziği bazen alıyor bazen almıyor basıyor çığlığı. Canım henüz çok bir değişiklik olmadı umarım 40 ı çıkınca bari düzelir. Gece gündüz hiç düzenli bir uykusu yok , emmesi desen çok düzensiz iki üç çekiyor ve memede uyuyor yatağına alınca hemen uyanıyor. Sabaha kadar ayaktayız sürekli uyanıyor neredeyse her saat diyebilirim. Sabah tam biraz uyuyacak oluyor ben de uyuyayım derken büyük oğlum Uyanıyor O uyutmuyor. 21 gündür hayatım alt üst oldu serseri gibiyim. İnşallah zamanla düzen alır bebeklerimiz. Doğum izni bitip işe başlayınca bu şekilde çok zor.

sağolasın aynen cnm stresi attım bir kere üzerimden.kuzenin ilk bebeği doğdu mu peki? benim de 480lere geldi değerim ilaç başlandı.ve gersini biliyosun korkular falan. çok şaşırdım ilaç vermemelerine.ya inşallah ikinci bebeğimiz de yaşamyız bu sıkıntıyı çünkü bebişlerimizle de ilgilenmemiz lazım.tabi takdir Allahın. derdi veren dermanını da veriyor nasipte ne varsa o.seninki artık eli kulağında bence. belirti yok mu hiç?

Islak mendil kullanmaya ne zaman baslayacaksiniz? Benim bebeğim 13 günluk şimdiye kadar pamuğu kaynamış su ile ıslatıp altını temizliyorum. Özellikle geceleri zor oluyor.
ben de senin gibi yapıyorum ama ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorm pişik yapan şey o zaten.marka vermiyim bi markanın bebek pamul mendillerini kullanıyrm onun saf su ve pamuktan oluşan ıslak mendil gibi kutulu ürününü kullanmayı düşünüyorm biraz daha büyüyünce.yani 3-4 aylıkken falan dışarıda kolaylık olması için

Evet bu arada unutmuşum gaz problemimiz de var malesef.
3 gündür bizde de gaz problemi var.özellikle geceleri sinir basıyor çocuğa. yarım saatte bir emiyor sırf can sıkıntısına sonra da kusuyor.fazla geliyor. yalancı memeyi de almıyor.anca gazı çıkınca rahatlıyor. geceleri bir kere mama veriyorum 7.gün sarılıktan bir gece hastanede kaldık.değeri yükselmesin diye mama takviyesi yapıyorum şırıngayla veriyorum mamayı.acaba onu yerken hava yuttuğundan mı oluyor yoksa mama mı yapıyor bilemedik. ben her yemeğime kimyon döküp yiyorum.baya fayda ediyor geçen gün kimyon az yedim gece çok sancı çekti sürekli uyudu uyandı ağladı. gaz için başka ne yapmalı acaba???

uyku düzesizliği bizde de var geceleri çok sık uyanıyor.gündüz daha çok uyuyor emerken uyuya kalıyor. düzeni ne zaman oturur bilmiyorum.tüm nazı babasına galiba. dikişlerimden gece sürekli kalkamıyorum acıyor. eşim kalkıp bana veriyor kızımı. düzeni oturtmak için ne yapmalı ??

aynısı benim bebiş de

zor günler geçirmişsin canım inş en yakın zamanda düzelir. eşin biraz kabalık etmiş açıkcası asanki sen değilde o lohusa ssendromuna girmiş ama umarım hatasını anlayıp özür diler en yakın zamanda kolaylıklar

canım benim bebikim 52 cm idi aslında toparlak görünmüyor ama asıl problem kafası büyük dedi benim doktorum. koca kafalı diye oğlumla dalga geçtim ama minicik. bazen diyorum bu karnıma naasıl sığmış bazen de bunu çıkaramazmıydım sanki diyorum. haakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…