Mrb biliyorum yeri burasi degil ama aylarca burada herseyi paylastik ve ben artik ne yapmam gerektiğini bilmiyorum derdimi anlatacak kimsem yok
Ayin 15inde doğum yaptim yavrum saglikli çok şükür ama doğum sancilari cekerken annem ve esim arasinda bazi tatsizliklar gecmis tabi eve geldik soguklar ben fark ettim ama eşime soz geciremedim ertesi gun bagirip cagirdi hem bana hem anneme ..babam memlekete gitmisti ben ailemden uzaga gelin geldim bu arada esim sinir krizi gecirdi resmen onune gectim sus dur artik diye annemde bana vuracak sandi araya girdi esim itti ve bilmeden de olsa parmagi kirildi annemn icim kan agliyo annem bu olaydn sonra ki ben 3 gun olmustu dogum yapalı eve döndü ve ben hicbisey yapamadim bunun uzerine benim fikrimi sormadan kidip kayinpederimin adini koydu ogluma
cok bunaldim kizlar hicbir suçum yokken bunlari yaşadım evladim olmasa bilmiyorum ne olurdu evet kizma sebeplerinde eşim hakli olsada bunu yapmak asla hakki degildi ve ben suan eşimden soğudum ona eskisi gibi bakamiyorum bebegime bakiyorum onu nasil babas birakicam daha 1 haftalikken hem lohusalik hem yanlizlik cok yoruldum annemlere bisey diyemiyorum esimle de aramiz kötü ben artk koca bi cikmazdayim siz olsaniz ne yaparsiniz ben bunlari hak etmedim dua edin bana ve bebegime nolur