2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Artık bebişimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum..
Bugün babamız kızımm ne Zaman geliceksin tekme at dedi.. Yarın mı tık yok cuma mı tık yok cumartesi.. Pazar.. Pzrtsi... Salı.. Tık yok hiç birine gelmek istemiyormusun kızım dedi büyük bi tekme attı
Gelmek istemiyor bizimki yani bugün o kadar çok yürüdüm eve girene kadar yorgunluktan titriyordum resmen dedim bugün kesin doğurucam 1/2 saate anca kendime geldim ama şuan turp gibiyim

Herkese merhaba kızlar en son sabah yazabildim sonrası biraz sıkıntılı geçti bekledik kendi sancım şiddetli olmadığı için açılmam olmadı suyumda geldiğinden hemen Sünni Sancı verdiler saat 14:00 da kızımı normal doğumla kucağıma aldım Sancı sırasında sadece zorunlu yapılacak nst de yattım onun dışında tüm sancımı yürüyerek geçirdim Kalabalık bi aile olduğumuzdan annem ablam kayınvalidem eltim eşimin halası ve teyzesi doğum Tabiki eşim Sancı girdikçe bana masaj Yaptılar ve en hafif haliyle karşılamama yardımcı oldular geriye yüzünü Gören'e kadar 9 ay boyunca normal ve dikişsiz doğum dua ettim normal oldu ama dikişimiz var Tabiki yırtıktan daha iyi miniğimde 3560 51 cm oldu ve Allah'ım sizleri kurtarsın en kolay doğumlarla

gözunaydın canım allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın hep bırlıkte

cok guldum ama yaaa

Dün 22 mart saat 13.25 te kızıma kavuştum çok şükür epidural normal doğum yaptım kızımda bende iyiyiz ama süt yok inşallah gelir çabucak
Ben de 11 Mart ta epidural normal doğum yaptim. Sütum 5. Gün sonunda ancak gelmeye başladı. Asla pes etme, bir saatte bi damla gelse bile emzirmeye çalış. Normal veya sezeryan farketmiyor süt sorununu herkes yaşıyor.
Mama vermek zorunda kaldığın için de kendini kötü hissetme çünkü ilk 5 gün mama verilebilir. Mama yi da ya küçük bir kaşıkla ya da şiringa ile ver. Biberona alıştırma derim.

Benim de oğlum 13 gunluk. İlk zamanlar sütum gelsin diye devamli emzirdim. Bu yüzden oğlum devamli emmeye alıştı. Göğsümu resmen emzik olarak kullanıyor. Günun kaç saati bebeğimi emzirmek le geçiyor.
Emzik vermeyi hic istemiyordum ama dün artık dayanamadım emzik verdim. Faydasını gördüm. Emzik emerken görünce çok üzülüyorum ama bebeğim daha sakin görünüyor. Uykuya dalarken veriyorum.

bu kadar kansız kalmışşın hematoloji doktorunu git onları dinle akılcı düşün anlamında dedim kendi geleceğini düşünmen gerektiğini . her dr aynı olcak diye bir şey yok. ".....Şimdi bana hangi akıldan hangi vicdandan bahsediyosan o aklını kendine sakla senin olsun. bilip bilmeden insanları yargılar gibi kırıcı saçma sapan yazarsan karşından bunu alırsın" yazmışşın ya sen sanıyorsun ki bir tek bu acıları sen yaşadın dimi!!!!! BANA GELİNCE SENİN YAŞADIKLARININ ALASINI kat ve kat fazlasını YAŞADIM tamam mı!!!!!!ve kalkmış alakasızca ve acımasız bir küstahlıkla cevap veriyorsun!!!!!!! sana bunları yaşatan Dr.lara kininin bana kusuyorsun!!!yazdığım yazı kırıcı ve saçma değildi ama dediğim gibi çektiklerinin acısını benim bir cümlenden çıkartmaya hakkın yok!!!! bencilce ve küstahça cevp vererek yazdın bana, karşındakinin seni düşünerek yazdığı içten bir cümleye karşın bu kadar kırarak yazdıklarını sana iade ediyorum sende bu cevabı alırsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Aklın varsa drları dinlersin " yazdım kansızlığın için, Bu kadar kansız kalmışşın hematoloji doktorunu git onları dinle akılcı düşün anlamında dedim kendi geleceğini düşünmen gerektiğini . her dr aynı olcak diye bir şey yok. sen ne yazdın benim 1 cümleme bana cevp olarak: yok efendim vicdansızca yorum yazmışlar demişşin ve devamında :".....Şimdi bana hangi akıldan hangi vicdandan bahsediyosan o aklını kendine sakla senin olsun. bilip bilmeden insanları yargılar gibi kırıcı saçma sapan yazarsan karşından bunu alırsın" yazmışşın ya sen sanıyorsun ki bir tek bu acıları sen yaşadın dimi!!!!! BANA GELİNCE SENİN YAŞADIKLARININ ALASINI kat ve kat fazlasını YAŞADIM tamam mı!!!!!! BENİM YAZDIĞIM TEK BİR CÜMLEYE kalkmış alakasızca ve acımasız bir küstahlıkla cevap veriyorsun!!!!!!! sana bunları yaşatan Dr.lara OLAN kinini bana kusuyorsun!!!yazdığım yazı kırıcı ve saçma değildi ama dediğim gibi çektiklerinin acısını benim bir cümlenden çıkartmaya hakkın yok!!!! bencilce ve küstahça cevp vererek yazdın bana, karşındakinin seni düşünerek yazdığı içten bir cümleye karşın bu kadar kırarak yazdıklarını sana iade ediyorum sende bu cevabı alırsın Bambambambilimbilibulu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
bende denedim emzigi ama sut gelmeyınce basıo cıglıgı tutmadı bı turlu

dogum yapan anneler bebıslerınızı gobegı dusene kadar banyo ettırmedınızmı.hanı hemsıreler oyle dıyor ya.bız oglumda hastaneden geldık ıkıncı gun gobegıne bısyler sarıp yıkadık.gobegı 11.gunde dusmustu.herkes su kacmıstır oyuzden gec dusmustur demıstı.sımdı kızımı kucagıma alırsam ınsallah ne yapsam dıye dusunuyorum

gebelık boyunca kan sulandırıcı ıgne kullanan arkadaslarada sorum var.ben ılk gebelıgımde lohusalık bıtene kadar devam ettım ıgenye.doktorum pıhtı atmaması ıcın vuracaksın demıstı ama cok zor gelıyor 9ay hergun zarzor vurup bıde lohusalıkta vurmak.sızın doktorlarınız ne dedı merak ettım.komsumda kullanıyordu ona oyle bısy dememıs mesela

Saat 4.40 ta normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım kızlar akşam nişan sancı bahsetmiştim zaten gece 12 gibi uyuyamadım sancıdan girip çıkıyodu sürekli wcye girme isteği oluyodu peçeteye kanlı nişan geldi öyle olunca yola çıkmaya karar verdik hastaneye 2buçuk gibi gittiğimizde ebe alttan muayene etti 7cm açılman var doğurmak üzeresin dedi ama sancılarım öyle dayanılmayacak gibi değildi gelip gelip gidiyodu sıktı ama. Nst kalp atışlarına falan baktı derken açılma 9cm oldu saat 4 gibi hemen doktoru aradı doktor suyumu patlattı sancı geldikçe ıkındırdılar bebek aşağıda değildi benim yavaş yavaş indi o yüzden çok zorlandım sancıda değil ıkınmada zorlandım ben. Doktor ıkınmayı iyi yapman lazım yoksa mecbur sezeryana alcaz diyince Allahım yardım etti doktor karnımdan bastıra bastıra çıkardı bebeği 4.40ta çıktı şükürler olsun sonrasında o kadar rahatladım ki doğum sırasında bebeğe bişey olcak diye çok korkmuştum şükürler olsun Rabbime 3800 doğdu maşallah kilolu doğdu doktor o yüzden bu kadar zorlandık dedi. Yanıma getirdiklerinde dünyalar benim oldu darısı hepinizin başına kızlar Allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin kolaylıkla dualarım sizlerle

hadi hayırlı olsun, darısı diğer hamişlere... senin kadar kolay bir doğum yaparlar umarım...

ay gozlerım doldu ne kadar guzel kolay olmus sancı kısmı tabııı.cok sukur bebısıne saglıkla kavusmussun allah kolaylıkla saglıkla buyutsun maasallah sıze...darısı bıze allahımm

Hala hamileyim! 40+4 oldu, strese giriyorum artik. Doktorum 41+1 e sezeryan randevusu verdi. Bu ilk dogumum olacak, bebegin karin cevresi genis oldugundan dolayi suni sancinin sezeryana donme olasiligi fazlaymis bu yuzden direk sezeryan yapalim diyor. Siz ne tavsiye edersiniz? Suni sanciyla sansimi denesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…