2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm hakkında hayırlısı olur ins.son günler gecmiyo gercekten.ben de 38+5 haftalığm.bir an önce gelsin diyorum.

[Gözün ay="neysol, post: 45750867, member: 594632"]Saat 4.40 ta normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım kızlar akşam nişan sancı bahsetmiştim zaten gece 12 gibi uyuyamadım sancıdan girip çıkıyodu sürekli wcye girme isteği oluyodu peçeteye kanlı nişan geldi öyle olunca yola çıkmaya karar verdik hastaneye 2buçuk gibi gittiğimizde ebe alttan muayene etti 7cm açılman var doğurmak üzeresin dedi ama sancılarım öyle dayanılmayacak gibi değildi gelip gelip gidiyodu sıktı ama. Nst kalp atışlarına falan baktı derken açılma 9cm oldu saat 4 gibi hemen doktoru aradı doktor suyumu patlattı sancı geldikçe ıkındırdılar bebek aşağıda değildi benim yavaş yavaş indi o yüzden çok zorlandım sancıda değil ıkınmada zorlandım ben. Doktor ıkınmayı iyi yapman lazım yoksa mecbur sezeryana alcaz diyince Allahım yardım etti doktor karnımdan bastıra bastıra çıkardı bebeği 4.40ta çıktı şükürler olsun sonrasında o kadar rahatladım ki doğum sırasında bebeğe bişey olcak diye çok korkmuştum şükürler olsun Rabbime 3800 doğdu maşallah kilolu doğdu doktor o yüzden bu kadar zorlandık dedi. Yanıma getirdiklerinde dünyalar benim oldu darısı hepinizin başına kızlar Allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin kolaylıkla dualarım sizlerle[/QUOTE]

Gozun aydin canim :)

Gözün aydın canım ne güzel. Ben de sezeryan ağrılarını atlatmaya calisiyorum çok güzel bi duygu annelik sağlıcakla büyüsün bebisin

ıslak pamukla her gün sildim özellikle boyun kulak arkası koltuk altını 7. gün düştü bağı bize kesinlikle yıkamayın dediler düşene kadar

Canım psikolojisi çok taze ne olursa olsun ne derse desin bence senin sesiz kalıp empati yapman gerekiyor şuan hakaret etmedi zaten ama bişey kaldıracak durumda olmadığı için öyle yazdı bence, ama bende o doğum yaptıran drlarını dinlemen gerekiyor diye anlamıştım senin yazında ve şaşırmıştım, neyse çok hassas bi durumda şuan anlayış gösterelim bence

Canım gözün aydın sağlıkla bol sütle gazsız bi şekilde büyüt inşallah darısı başımıza Amin

Haklısın şırıngayla veriyoruz şimdilik bi kaç damla süt geliyo ama çoğalmasini bekliyoruz artık mama verirken uzulmemeye çalışıyorum oda etkileyecek süt gelmesini stresten uzak durmak şart :)

Canım çok geçöiş olsun ya bebekden giremiyorum okuyamadım önceki yazıları aama şimdi çok üzüldüm yaşadıklarını okuyunca ne kadar dikkatsiz davranmışlar şükürler olsjnki sende bebeğinde iyisiniz dahada iyi olur toparlarsın biran önce inş hangi hastane ve doktor bu böle merak ettim sakıncası yoksa

Bendede avent var soothie olani aliim bari belki tutar sagol canim bu arada
Canım benim oğlum nuk damaklı emziği hemen tuttu. Hem emziriyorum hemde mama veriyorum sütüm yetmediği için biberonda lansinoh kullanıyorum. hepsinden memnunum çok şükür memeyide bırakmadı ayrım yapmadı o konuda.

Haklısın şırıngayla veriyoruz şimdilik bi kaç damla süt geliyo ama çoğalmasini bekliyoruz artık mama verirken uzulmemeye çalışıyorum oda etkileyecek süt gelmesini stresten uzak durmak şart :)
Aynen stres yapmamaya çalış biliyorum çok zor ama herkes yaşıyor bu sorunu. Eczaneden süt arttırıcı çay alabilirsin. Hurma da sütü artırıyor

Yok canım acık ve net söylerim istanbul göztepe eğitim araştırma hastanesi. Doktor tek bitane olmadığı için doktor ismi vermek istemiyorum ama coğu diyebilirim. Bebeğimde iyi sanırım sarılığımız cıktı bugun yarın tekrar kontrol olacak bakalım ugrasıyoruz ama genel amlamda iyiyz

psikolojisi taze olabilir ama topikte paylaşıyorsa derdini ve ONA ÖNERİDE BULUNUYORSA onunda bu şekilde acımasızca ve benim yazdığım 1 cüle sadece 1 cümleye kızacak bir şey yoktu. tamamenona yaşatılan acının açsını bana yönlendirerek bana ithafen yazmış. kadın doğumcu ayrı dahiliyeci hematoloji dr.u ayrı. peki bana yazdığı üslubu hoş mu görüyorsunuz da bana empati kur diyorsunuz??? dr.lar ona kan tedavisi yapmak istemişler, o da bunu burda anlattı, empati kurmasam "aklın varsa drlarını dinle "yazmazdım . o durumunun ne kadar vahim olduğunu yazdığı için yazdım aklın varsa dr.ladrı dinle diye. haaaa ben deseydim ki O HASTANENİN KADIN DOĞUMCULARI 10 NUMARA SEN YALAN SÖYLÜYORSUN DESEYDİM o zaman BENİM 1 CÜMLEME yazdığı acımasızca cevabı yamaya hakkı olabilirdi. aç da canım bir daha oku bakalım bana yazdığı hakaretvari halden anlamadığımı !!!! ima ettiği cevabi yazıya. hakaretvari benclice cvp verilmesi gereken bir cümle değildi benim cümlem . kansizlik hele hele de kan nakli gerekecek kadar kansızlık pekmezle falan hemen düzelmez, o yüzden "aklın varsa Dr.ları dinle "yazdım, bu mu hatam !!!!!!! bu mu halden anlamamam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ona çektiren kadın dğumcuların kinini bana yazarak benden çıkartmaya çalıştı, bende aynen ona iade ediyorm bana yazdığı yazıyı. esas o karşışında halden anlayan empati kuran bir insan olduğunu umursamadan bencilce cevap yazmış. bu da bana ders oldu, bir daha kimsenin kaprisini hakaretvari cümlesini çekmemek için bilgi istense bile cevp yazmam görüşümü de belirtmem.

evet ilacı biliyosun 4 içiyodum 15gündür. doğum yapınca 3e indirdi doktorum.yavaş yavaş azaltarak toplam 6 hafta kullancam. 2-3gündür kaşıntı çok az oluyo.anesteziden bacaklarım davul gibi şişti. sonra her yerime kaşıntı geldi.o yüzden ilacı kesmedi doktorum.
geceleri uyku bastırıyor.yani düzeliyorum çok şükür. bebeğime sağsalim kavuştum ya ne dikiş ağrısı ne bir şey uykusuzluk zaten alışmıştım çok zorlamıyor. eğer kaşıntı rhatsız ediyorsa bir tane artır far ediyor gerçekten.hem zararı da yok. emzirdiğim halde devam ediyorum. bakalım senin kız ne zaman gelecek:) rabbim herkese evladını bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…