- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
tıpkı ben :)Çok erkek hissediyorum ama çok kız istiyorumamin canım benim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tıpkı ben :)Çok erkek hissediyorum ama çok kız istiyorumamin canım benim
![]()
İyi işte Hürrem sultan gibi olursunHahahaha valla öyle benim iki tane diye zor belki de ondan gözüm korktu düşünsene Buda erkek oluyormuş
Hayırlı güzel haberlerle gel canım kaçta randevu
merhaba, ben geçtim o yollardan herşey normal görünüyor endişe etme :) stresin meraktandırmerhaba güzel anneler. çarşamba randevum var biraz stresliyim. ne midem bulanıyor ne de karnım ağrıyor hiç belirti yok sadece memelerde dolgunluk var gibi. 8+5 im. var mı böyle aranızda :)
8+5 im ben de aynı durumdayım belirtim hiç yok. çarşamba randevum var rüyamda kötü şeyler gördüm. umarım12. haftayı sağlıkla görür rahatlarızKızlar merhaba. 8+3 hamileyim. İki üç gündür mide bulantım kesildi ki aşırı vardı. Belirtilerimde azalma hissediyorum. Çok üzgünüm aşırı kafama taktım. Yarın hastaneye gideceğim ama gitmeye bile korkuyorum kötü bir şey duyarsam diye
yaa inşallah öyledir canım sende de bulantı falan olmadı mı. ilk kızıma gebeyken bulanırdı midemmerhaba, ben geçtim o yollardan herşey normal görünüyor endişe etme :) stresin meraktandır
Sen kaç haftalık oldun canım? Galiba aynı zamanlarda öğrenecez biz cinsiyyetiSanırım grupta en geç cinsiyet öğrenenler olarak sayımız 5 fln anca olacak![]()
hayır ben hiç bulantı yaşamadım ama burda hala bulantı yaşayan çok arkadaşımız varyaa inşallah öyledir canım sende de bulantı falan olmadı mı. ilk kızıma gebeyken bulanırdı midem
of bide böyle bir durum var duyulduktan sonra da nazar korkusu sarıyor insanı. ama sosyal çevrede ve işyerinde o kadar zorlanıyorum ki artık. yoruluyorum, midem bulanıyor ama gıkımı çıkaramıyorum. dün tutturdular rakı iç rakı iç. ulen zaten balık kokusu beynime vurmuş, wc gidip istifra edip hiçbişey olmamış gibi masaya oturuyorumCumartesi gunu cinsiyet haberi yine o kadar hizli yayildi ki herkes o aksam ve dun tebrik halindeydi bizi, ben bir korkulan diyorum ya bir sey olursa bu kadar coskulandi herkes bir anda focus uzerimizde oldu, bir evham bir nazar korkusu sardi beni ajdjjdfjjf
Biz anca dogurunca anne olduk diyebilicez givi ya ahahahah
Ben bugün 8+0 ım. 12. haftada tahmin ederse en iyi ihtimalle öğrenmeme 1 ay varSen kaç haftalık oldun canım? Galiba aynı zamanlarda öğrenecez biz cinsiyyeti![]()
Evet dusunmemeye calismak en guzeli yoksa insan o girdaptan cikamiyorcanım çok haklısın endişelenmekte ama ne düşünsek onu çekiyoruz hayatımıza relax kalmaya çalış. Herşey yolunda gidiyor varsın öğrensin herkes sen bebeğinin doğduğu zamanları düşün odasının planını yap eşyalarına bakmaya başla ohooo işin çok evham yapmaya fırsatın da olmaz aslında senin şuandaben 2 haftadır bebek arabası seçmeye çalışıyorum
![]()
Kaçıncı haftada iş yerine söyleyeceksiniz? Ya ben Allah nasip ederse 37 ye kadar çalışmak istiyorum. Ama bir yandan da korku saldı tabi öğrendiklerinde işten çıkartılma durumu olur mu vs diye. Gerçekten hamileliğin her konusu ayrı stresof bide böyle bir durum var duyulduktan sonra da nazar korkusu sarıyor insanı. ama sosyal çevrede ve işyerinde o kadar zorlanıyorum ki artık. yoruluyorum, midem bulanıyor ama gıkımı çıkaramıyorum. dün tutturdular rakı iç rakı iç. ulen zaten balık kokusu beynime vurmuş, wc gidip istifra edip hiçbişey olmamış gibi masaya oturuyorumgerçekten rabbim düzlüğe çıkarsın da artık kim duyarsa duysun diyorum yeter ki rahat edeyim
çarşamba doktorun her şey yolunda demesini o kadar çok istiyorum ki biliyorum belki boşuna stres oluyorum olanı ve olacağı değiştiremem sonuçta ancak elde olmuyor. ilk gebeliğimde de böyle heyecanlıydım zaten onu düşünüyorum. çok şükür sorunsuz geçmişti. bunda da öyle olur inşallahhayır ben hiç bulantı yaşamadım ama burda hala bulantı yaşayan çok arkadaşımız var
insallah hepimiz icin guzel haberler guzel sonuclar olsun. testleri aldigimdan chat gbt da kurcaliyorum nasildir diye uzerinde yazilan sonuca inanmayisimcanım tebrik ederim, bi oh çekmişsindir. darısı biz bekleyenlerin başınaaa![]()
![]()
evet cok endiselenme benimde 7 haftada durmustu belirtim sonra 10 haftaya geldi yavastan simdi 12 hafta ve yine gelip gidiyor her sey yolunda ama yine de icin rahat diyilse muayine ol ben 8 haftasina kadar her hafta gidiyordummerhaba güzel anneler. çarşamba randevum var biraz stresliyim. ne midem bulanıyor ne de karnım ağrıyor hiç belirti yok sadece memelerde dolgunluk var gibi. 8+5 im. var mı böyle aranızda :)
ben 10. haftada kendi üst yönetimime söyledim ama onlar izmirde değil istanbuldalar. yani kurum içindekiler bilmiyor, sadece bağlı bulunduğum sandık yöneticileri biliyor.Kaçıncı haftada iş yerine söyleyeceksiniz? Ya ben Allah nasip ederse 37 ye kadar çalışmak istiyorum. Ama bir yandan da korku saldı tabi öğrendiklerinde işten çıkartılma durumu olur mu vs diye. Gerçekten hamileliğin her konusu ayrı stres
Yaaa o gizlemeye calisma meselesi cok zorlayici oluyor, ben mumkunse hic gorusmedim bahane bulup iste anlatmak istemediklerimle ahahahah. Hep bisi uydurdum allahim affetsin yok isimiz var yok baska program var gibi. Sonra aciklayinca herkes amaaan filan yapti foyam cikti ortaya hdjfjfof bide böyle bir durum var duyulduktan sonra da nazar korkusu sarıyor insanı. ama sosyal çevrede ve işyerinde o kadar zorlanıyorum ki artık. yoruluyorum, midem bulanıyor ama gıkımı çıkaramıyorum. dün tutturdular rakı iç rakı iç. ulen zaten balık kokusu beynime vurmuş, wc gidip istifra edip hiçbişey olmamış gibi masaya oturuyorumgerçekten rabbim düzlüğe çıkarsın da artık kim duyarsa duysun diyorum yeter ki rahat edeyim
Ahajahahas o zaman umarim kizdir diyelimÇok erkek hissediyorum ama çok kız istiyorumamin canım benim
![]()
Bir sey dicem hic kiz istemiyorum diyene denk geldiniz mi cevrenizde vs? Ben hic gelmedim su an dank ettitıpkı ben :)
Gözün aydın canım.kızlar çoğalıyor gruptaKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()