Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
merhaba güzel anneler. çarşamba randevum var biraz stresliyim. ne midem bulanıyor ne de karnım ağrıyor hiç belirti yok sadece memelerde dolgunluk var gibi. 8+5 im. var mı böyle aranızda :)

Hahahaha valla öyle benim iki tane diye zor belki de ondan gözüm korktu düşünsene Buda erkek oluyormuş 🤣🤣

Hayırlı güzel haberlerle gel canım kaçta randevu
İyi işte Hürrem sultan gibi olursun😂🤭🥰çok merak ediyorum acaba cinsiyyet ne olucak sende😁tabi ben kız hiss ediyorum sende ama hayırlısı neyse o olsun🥰

merhaba güzel anneler. çarşamba randevum var biraz stresliyim. ne midem bulanıyor ne de karnım ağrıyor hiç belirti yok sadece memelerde dolgunluk var gibi. 8+5 im. var mı böyle aranızda :)
merhaba, ben geçtim o yollardan herşey normal görünüyor endişe etme :) stresin meraktandır

Kızlar merhaba. 8+3 hamileyim. İki üç gündür mide bulantım kesildi ki aşırı vardı. Belirtilerimde azalma hissediyorum. Çok üzgünüm aşırı kafama taktım. Yarın hastaneye gideceğim ama gitmeye bile korkuyorum kötü bir şey duyarsam diye
8+5 im ben de aynı durumdayım belirtim hiç yok. çarşamba randevum var rüyamda kötü şeyler gördüm. umarım12. haftayı sağlıkla görür rahatlarız

Cumartesi gunu cinsiyet haberi yine o kadar hizli yayildi ki herkes o aksam ve dun tebrik halindeydi bizi, ben bir kork🤣 ulan diyorum ya bir sey olursa bu kadar coskulandi herkes bir anda focus uzerimizde oldu, bir evham bir nazar korkusu sardi beni ajdjjdfjjf
Biz anca dogurunca anne olduk diyebilicez givi ya ahahahah
of bide böyle bir durum var duyulduktan sonra da nazar korkusu sarıyor insanı. ama sosyal çevrede ve işyerinde o kadar zorlanıyorum ki artık. yoruluyorum, midem bulanıyor ama gıkımı çıkaramıyorum. dün tutturdular rakı iç rakı iç. ulen zaten balık kokusu beynime vurmuş, wc gidip istifra edip hiçbişey olmamış gibi masaya oturuyorum :D gerçekten rabbim düzlüğe çıkarsın da artık kim duyarsa duysun diyorum yeter ki rahat edeyim

canım çok haklısın endişelenmekte ama ne düşünsek onu çekiyoruz hayatımıza relax kalmaya çalış. Herşey yolunda gidiyor varsın öğrensin herkes sen bebeğinin doğduğu zamanları düşün odasının planını yap eşyalarına bakmaya başla ohooo işin çok evham yapmaya fırsatın da olmaz aslında senin şuanda 🤣🤣 ben 2 haftadır bebek arabası seçmeye çalışıyorum 🤣🤣
Evet dusunmemeye calismak en guzeli yoksa insan o girdaptan cikamiyor 🙈😅 ben de anne yani filan bakiyorum senin gibi. Simdi erkek cocugu olanlara da haber saldim her turlu erko itemini seve seve kabul ediyoruz diye bagislamak isteyen icin ajdjfjfjf
Ya ben hep cybex bakiyodum, esime gecen gun instada sponsorlu cikmis, ama kabin boy cybex puset indirimli diye🤣 gelmis bana bu yeter diyo saf saf ahahshdjd dedim bu ne zaman kullanilacak haberin var mi 😂

of bide böyle bir durum var duyulduktan sonra da nazar korkusu sarıyor insanı. ama sosyal çevrede ve işyerinde o kadar zorlanıyorum ki artık. yoruluyorum, midem bulanıyor ama gıkımı çıkaramıyorum. dün tutturdular rakı iç rakı iç. ulen zaten balık kokusu beynime vurmuş, wc gidip istifra edip hiçbişey olmamış gibi masaya oturuyorum :D gerçekten rabbim düzlüğe çıkarsın da artık kim duyarsa duysun diyorum yeter ki rahat edeyim
Kaçıncı haftada iş yerine söyleyeceksiniz? Ya ben Allah nasip ederse 37 ye kadar çalışmak istiyorum. Ama bir yandan da korku saldı tabi öğrendiklerinde işten çıkartılma durumu olur mu vs diye. Gerçekten hamileliğin her konusu ayrı stres

hayır ben hiç bulantı yaşamadım ama burda hala bulantı yaşayan çok arkadaşımız var
çarşamba doktorun her şey yolunda demesini o kadar çok istiyorum ki biliyorum belki boşuna stres oluyorum olanı ve olacağı değiştiremem sonuçta ancak elde olmuyor. ilk gebeliğimde de böyle heyecanlıydım zaten onu düşünüyorum. çok şükür sorunsuz geçmişti. bunda da öyle olur inşallah

canım tebrik ederim, bi oh çekmişsindir. darısı biz bekleyenlerin başınaaa :KK200: :nazar:
insallah hepimiz icin guzel haberler guzel sonuclar olsun. testleri aldigimdan chat gbt da kurcaliyorum nasildir diye uzerinde yazilan sonuca inanmayisim😄 kurcalamadan duramiyorum 🤭😁 yarin doktora goturucem

evet cok endiselenme benimde 7 haftada durmustu belirtim sonra 10 haftaya geldi yavastan simdi 12 hafta ve yine gelip gidiyor her sey yolunda ama yine de icin rahat diyilse muayine ol ben 8 haftasina kadar her hafta gidiyordum

Kaçıncı haftada iş yerine söyleyeceksiniz? Ya ben Allah nasip ederse 37 ye kadar çalışmak istiyorum. Ama bir yandan da korku saldı tabi öğrendiklerinde işten çıkartılma durumu olur mu vs diye. Gerçekten hamileliğin her konusu ayrı stres
ben 10. haftada kendi üst yönetimime söyledim ama onlar izmirde değil istanbuldalar. yani kurum içindekiler bilmiyor, sadece bağlı bulunduğum sandık yöneticileri biliyor.
öğrendiklerinde işten çıkaramazlar yasal haklarımız var asla mümkün olamaz öyle bişey

Yaaa o gizlemeye calisma meselesi cok zorlayici oluyor, ben mumkunse hic gorusmedim bahane bulup iste anlatmak istemediklerimle ahahahah. Hep bisi uydurdum allahim affetsin yok isimiz var yok baska program var gibi. Sonra aciklayinca herkes amaaan filan yapti foyam cikti ortaya hdjfjf
İs yerine artik soyle ama sana cok zor boylesi☺️

Back
X