Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Yaaa o gizlemeye calisma meselesi cok zorlayici oluyor, ben mumkunse hic gorusmedim bahane bulup iste anlatmak istemediklerimle ahahahah. Hep bisi uydurdum allahim affetsin yok isimiz var yok baska program var gibi. Sonra aciklayinca herkes amaaan filan yapti foyam cikti ortaya hdjfjf
İs yerine artik soyle ama sana cok zor boylesi☺️
aşkım işyerinde benim odaya çok girilip çıkılmıyor, sormaya da genel olarak çekinirler zaten hiyerarşik düzenden dolayı. o yüzden en son bunlar duysun istiyorum çünkü hiç duymasını istemediğim ekipler var aralarında.
ama fetal sonucu çıktığı anda tüm sosyal çevremiz duysun ben de rahat edeyim. bizim sadece anneler ve kardeşler biliyor hala düşün yani :D bi de sadece eşimin çok yakın bi arkadaşı, onun da eşi yeni doğum yaptı diye söylemiştik

aşkım işyerinde benim odaya çok girilip çıkılmıyor, sormaya da genel olarak çekinirler zaten hiyerarşik düzenden dolayı. o yüzden en son bunlar duysun istiyorum çünkü hiç duymasını istemediğim ekipler var aralarında.
ama fetal sonucu çıktığı anda tüm sosyal çevremiz duysun ben de rahat edeyim. bizim sadece anneler ve kardeşler biliyor hala düşün yani :D bi de sadece eşimin çok yakın bi arkadaşı, onun da eşi yeni doğum yaptı diye söylemiştik
Tamam fetale bisi kalmadi bu kadar dayanmissiniz madem ☺️ soyleyince herkes sok olucak harika ahahaha🩵🩷 bizde de once herkes sok oluyor sonra tup oldugunu ogrenince ikinci bir dalga sok vuruyor insanlara kiyamam ajfjfjfjf

Kızlar ben doktora sormayı unuttum ama kabızlık var. Ne yapabilirim şu an evde? Doktora sormadan ilaç kullanmak istemem çünkü.

evet cok endiselenme benimde 7 haftada durmustu belirtim sonra 10 haftaya geldi yavastan simdi 12 hafta ve yine gelip gidiyor her sey yolunda ama yine de icin rahat diyilse muayine ol ben 8 haftasina kadar her hafta gidiyordum
geçen hafta randevum olmamasına rağmen başka bir doktora gittim rahatladım. şimdi çarşamba randevum var az kaldı çok şükür. hemen çarşamba olsun güzel haberler alayım sonra coşkuyla 23 nisan kutlayayım kızımla hayalim bu sadece aminn :)

Tamam fetale bisi kalmadi bu kadar dayanmissiniz madem ☺️ soyleyince herkes sok olucak harika ahahaha🩵🩷 bizde de once herkes sok oluyor sonra tup oldugunu ogrenince ikinci bir dalga sok vuruyor insanlara kiyamam ajfjfjfjf
ben bide çevremde bir sürü hamile olunca, onları tebriğe gittim hizmet ettim çay çorba servisi yaptım kendim de hamileyken :D o yüzden hepsi çileğin gücünü bi kez daha hatırlayacak ahjhjhjhjh
siz tüp olduğunu niye söylüyorsunuz ki ne gerek var bilmelerine. hamileyim de geç

Evet dusunmemeye calismak en guzeli yoksa insan o girdaptan cikamiyor 🙈😅 ben de anne yani filan bakiyorum senin gibi. Simdi erkek cocugu olanlara da haber saldim her turlu erko itemini seve seve kabul ediyoruz diye bagislamak isteyen icin ajdjfjfjf
Ya ben hep cybex bakiyodum, esime gecen gun instada sponsorlu cikmis, ama kabin boy cybex puset indirimli diye🤣 gelmis bana bu yeter diyo saf saf ahahshdjd dedim bu ne zaman kullanilacak haberin var mi 😂
Pazarama

Ben keroşa bundan aldım, cok memnun kaldım şimdi ikinci kullancam baya sağlam cıktı🤩♥️ kerem için baston bebek arabası bakıcam

ben bide çevremde bir sürü hamile olunca, onları tebriğe gittim hizmet ettim çay çorba servisi yaptım kendim de hamileyken :D o yüzden hepsi çileğin gücünü bi kez daha hatırlayacak ahjhjhjhjh
siz tüp olduğunu niye söylüyorsunuz ki ne gerek var bilmelerine. hamileyim de geç
Ahahahahah kiz sinsirella dicekler ahahahaha
Evimizde yapmadigimiz isi mecbur oralarda yapmissin kiyamam ya😆😆
Ay ben gururla tup bebek diyorum ya, cektigim zahmete degmis gibi hissettiriyor insanlarin gozunde de o yucelikte olmak ajdjdjdjd herkes ay kiyamam oyy yerim ne ugrasti dedikce horoz gibi kabariyorum djfjfjfjfj

kızlar benden başka her gün kusan var mı? bazen günde iki kez kusuyorum prilam işe yaramıyo psikolojim çökmek üzere 7/24 bulantım var ya 😔 normal mi acaba her gün kusmak
Ben kusmuyorum ama keşke kussam da şu bulantı geçse diyorum. Bulantim çok fazla yemek yiyemiyorum. Kilo veriyorum. Buna seviniyorum aslında. Zaten 68.5 kilo ile başladım. Ama bulantıdan kafamı kaldıramıyorum. Mutfağa asla giremiyorum. Herşey kokuyor gibi geliyor. Mesajları okuyorum kimseye birsey yazacak halim bile olmuyor. Bugün makinaya çamaşır atabildim diye seviniyorum. O kadar koptum yani hayattan. 10 haftalık oldum, ne zaman bitecek bu bulantı🥹

Ahahahahah kiz sinsirella dicekler ahahahaha
Evimizde yapmadigimiz isi mecbur oralarda yapmissin kiyamam ya😆😆
Ay ben gururla tup bebek diyorum ya, cektigim zahmete degmis gibi hissettiriyor insanlarin gozunde de o yucelikte olmak ajdjdjdjd herkes ay kiyamam oyy yerim ne ugrasti dedikce horoz gibi kabariyorum djfjfjfjfj
Aslında ne güzel ya şeffaf olmak insana çok rahat hissettiriyordur. Ben biraz ketum olduğum için yazık eşim de bana benzedi herşeyi kendi içimizde yaşıyoruz. :D
İnsanlar benimle alakalı hiç detay bilsin istemiyorum ailem hariç. En şeffaf olduğum panpalarım sizlersiniz artık :D

sen bizden iyisin canim😄 bizde ben esim kayinvalidem biliyor bir tek. birde 2 gun once bir arkadasima soyledim o arkadasla benim cevremin hic alakasi olmadgi icin rahatca soyledim doktora gidince korka korka gidiyorum biri cikar ne uydursam diye dusunuyorum

selamlar bugün benim de kontrolüm vardı.10+5 karından o kadar zor gösterdi ki ama zıpladı bi onu gördük :) rahmim ters ve arkaya doğru olduğu için göremedi.haftaya deneyelim olmadı son kez vajinal bakarım ense kalınlığına bakmamız lazım dedi. Bu arada fetal iisterseniz yaptırın diyor ama ikili testi önemsiyorum dedi. o sadece down sendromu değil bi çok şeyi gösteriyor fetal de yaptırsanız 2li test isterim dedi.sizde öyle olan var mı? Bu arada doktor bakarken çift rahim olabilir misin değişik bir yapı var burda bu ne kist mi miyom mu başka bir şey mi dedi biraz tedirgin oldum. komik kısma geçelim 5 kilo aldığımı söylemiştim o 6 kilo olmuş:) doktor ben 6 7 kilo ile doğuma alıyorum sen naptın fetale vereceğin parayı diyetisyene ver acil dedi:) Diyetisyen baktım bugün çarşamba ona gidicem:) Bir de bugün onu zor da olsa görünce kız gibi hissettim yaa:KK200:

geçen hafta randevum olmamasına rağmen başka bir doktora gittim rahatladım. şimdi çarşamba randevum var az kaldı çok şükür. hemen çarşamba olsun güzel haberler alayım sonra coşkuyla 23 nisan kutlayayım kızımla hayalim bu sadece aminn :)
insallah hayaline kavusursun 🥰

Aslında ne güzel ya şeffaf olmak insana çok rahat hissettiriyordur. Ben biraz ketum olduğum için yazık eşim de bana benzedi herşeyi kendi içimizde yaşıyoruz. :D
İnsanlar benimle alakalı hiç detay bilsin istemiyorum ailem hariç. En şeffaf olduğum panpalarım sizlersiniz artık :D
Ben de hep fazla ic dis birliginden cekmisimdir biliyo musun, ketumlara cok ozenirim 🤣 derim insanlar nasil boyle boyle bisiyleri icinde yasayabilir tutabilir🙈 beni bazen esim annem uyarir, kac yasina geldin herkese her sey anlatilmaz sana karsi kullanilir bu bilgi bu kadar saf olma diye jsjfffj
Ennnn seffaf sohbetler icin yasasin kadinlar kulubu kasim analari ajfjfjfj🩵🩵

sen bizden iyisin canim😄 bizde ben esim kayinvalidem biliyor bir tek. birde 2 gun once bir arkadasima soyledim o arkadasla benim cevremin hic alakasi olmadgi icin rahatca soyledim doktora gidince korka korka gidiyorum biri cikar ne uydursam diye dusunuyorum
kız bizi de hastanede sıra beklerken eşimin iş çevresinden birileri görmüş :D eşim rutin kontrol demiş :D
sen iyi gizlemişsin kız helal olsun valla

Ben de hep fazla ic dis birliginden cekmisimdir biliyo musun, ketumlara cok ozenirim 🤣 derim insanlar nasil boyle boyle bisiyleri icinde yasayabilir tutabilir🙈 beni bazen esim annem uyarir, kac yasina geldin herkese her sey anlatilmaz sana karsi kullanilir bu bilgi bu kadar saf olma diye jsjfffj
Ennnn seffaf sohbetler icin yasasin kadinlar kulubu kasim analari ajfjfjfj🩵🩵
Anlatma simuşum anlatma insanlar hiç düşündüğün kadar masum değil :D
akrep burcu çocuğun sana çok şey katacak bu konudaaa :D

Kızlar ben doktora sormayı unuttum ama kabızlık var. Ne yapabilirim şu an evde? Doktora sormadan ilaç kullanmak istemem çünkü.
bol bol su ve yiye biliyorsan sadece sulu yemek ye duzelene kadar en azindan 1kez ye baska bana iyi gelen badem ve kuru meyvelerdi kayısı falan. elma yiye bilirsin ama kabuklu olsun. bademi gun icinde 3 kez arayla 5, 6 adet yiyorum midemede iyi geldi kuru meyvenide gun icinde ne zaman istersen ye 2 3 adet sabah ac karina suyla yiyince daha faydasi olur

bol bol su ve yiye biliyorsan sadece sulu yemek ye duzelene kadar en azindan 1kez ye baska bana iyi gelen badem ve kuru meyvelerdi kayısı falan. elma yiye bilirsin ama kabuklu olsun. bademi gun icinde 3 kez arayla 5, 6 adet yiyorum midemede iyi geldi kuru meyvenide gun icinde ne zaman istersen ye 2 3 adet sabah ac karina suyla yiyince daha faydasi olur
Çok teşekkür ederim canım. Sağlıklı şeylerle aram pek yok ama bebiş için mecbur tüketeceğim. Deneyeyim. İnşallah faydası olur.

kız bizi de hastanede sıra beklerken eşimin iş çevresinden birileri görmüş :D eşim rutin kontrol demiş :D
sen iyi gizlemişsin kız helal olsun valla
ilk kez biseyi bu kadar uzun sure gizliyoruz bizde sasirdik 🤣🤣 benden olsa kayinvalideme de soylemezdik de esimi cok darliyordu cocuk cocuk diye kurtulmak icin soyledi zavallim😄 ama onuda tenbihledik soylemesin 2 dusuk sonrasi hakkimizdir gizlemek vallahi

Back
X