Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Yaaaa böyle yapmayın ama kendinize de bebeklere de yazık. Stres en büyük düşman, kötü enerji de yaymayın. Her şey her geçen gün daha da güzel olacak pozitif olun 🥹🥹🥹🤍 U Umayis
Valla kocam evde olursa pozitif oluyorum üzülmeme izin vermiyor ama tek olursan nöbette olursa düşünüp üzülüyorum 😂

Bu hassaslığı benim de gösterdiğimi düşünüyorum ama kastettigim normal doğumda zorlanan hamilelerin çıkış yolu olarak sezeryani görmelerinin, aslında bir sanıldığı kadar kolay bir yol olmadığı ile alakalı.En hassas insanı da gözeterek, sorulsa dahi doğumla alakalı tecrübemi paylaşmamaya karar verdim.
inanın kişinin seçimi veya o anki durum ikisini de kastetmedim. Hele ki bu bir seçimse kimseyi eleştirmek ya da bir şeyi dayatmaya çalışmak benim haddim değil. Beni anladığınızı umuyorum,niyetim küstürmek değil yanlış anlamayın. İyi günler

ben özel olarak birini hedef göstermedim,konulardan bahsettim ama siz sanki ben birini kötülemişim gibi konuşmuşsunuz. kaldı ki tek bir soru üzerinden de konuşmadım,sonrasında gelişen şeylerden de bahsettim. konu sizin hoşunuza gitmedi diye saçma etiketi yapıştırmanız da değişik geldi bana. az önce birine daha yazdım,merak ve konuşma üzerine burası var ama hassasiyet rica ettim. siz bunlara takılmıyor olabilirsiniz aynı şekilde ben de sizin takıldığınız şeylere takılmıyor olabilirim ama böyle diye de sizin hisleriniz benim için önemsiz diyip dan dun konuşmam. yarın farklı bir konuda aynı şeyleri hissedersiniz beni anlarsınız diye düşünüyorum çünkü belli ki şu an empati duygunuz yok. herkesin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını dilerim,size de iyi günler
Burda kimse hassas bişeyden bahsetmemiş. Ne doğal yolu ne sezeryanı kötülememiş. Ne sütü gelmesinş ne gelmemesini. Ne bedeninin iyi olmasını ne olmamasını. Sizler çok abartıp duyar kasmışsınız. Empatiyi de sizden asla öğrenecek değilim. Hayatta benim kadar pozitif ve empati kurmayı bilseydin bu duyarı kasmaya çalışıp diğer arkadaşı germezdiniz.

Burda kimse hassas bişeyden bahsetmemiş. Ne doğal yolu ne sezeryanı kötülememiş. Ne sütü gelmesinş ne gelmemesini. Ne bedeninin iyi olmasını ne olmamasını. Sizler çok abartıp duyar kasmışsınız. Empatiyi de sizden asla öğrenecek değilim. Hayatta benim kadar pozitif ve empati kurmayı bilseydin bu duyarı kasmaya çalışıp diğer arkadaşı germezdiniz.
AYNEN :)

Aslında kizlar strese sokmuyorum kendimi anlık bir düşünce olarak kafamda beliriyor ama o da o an hafif modumu düşürüyor sadece.Hep iyi olalım ..
Biraz daha ilerlesin haftalar da artık hareketleri hissedince daha mutlu hissedersiniz belki daha iyi olur 😍

Valla kocam evde olursa pozitif oluyorum üzülmeme izin vermiyor ama tek olursan nöbette olursa düşünüp üzülüyorum 😂
Aç bi müzik, dizi, film, buraya yaz kafanı dağıt 😍 yürüyüşe çık mutlu olacağın tüm her şeyde tüm tuşlara bas 😂😂

Amin canım benim inşallah rabbim bir oğlumu aldı bir başka oğlan verdi bana 🥹🥹 inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder 🤲🏻🤲🏻
Çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

Sen naptın bebiş hareketli mi? Ben arada karınca gibi bişey var hissediyordum tam bebişlerin yerinde bugün oda yok🥹😂
Bebiş genelde hareketli sabahları oluyor. Ama bazı günler hissetmiyorum tabi daha küçükler. Benimki pıt pıt vuruyor 😄 elimi koyunca hissediliyor. Seninde belli olmaya başlayacak

Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik her şey yolunda mı keyfin falan?
Bende iyiyim şükür. Düzenli ilaç kullanıyordum bu gun son gün bitirdim. Nasipse cuma günü kontrole gidicem. Bazi günler hareketini hissediyorum ney şekilde.

inanın kişinin seçimi veya o anki durum ikisini de kastetmedim. Hele ki bu bir seçimse kimseyi eleştirmek ya da bir şeyi dayatmaya çalışmak benim haddim değil. Beni anladığınızı umuyorum,niyetim küstürmek değil yanlış anlamayın. İyi günler
Yok küstürmediniz.Benim tecrübem her ne kadar kötü olmasa da başka bir anne adayını(hiç doğum yapmamış veya normal doğum yapmış) korkutabilecegi olasılığını düşündügümden bu yönlü düşündüm.İyi günler🌹

Bende iyiyim şükür. Düzenli ilaç kullanıyordum bu gun son gün bitirdim. Nasipse cuma günü kontrole gidicem. Bazi günler hareketini hissediyorum ney şekilde.
Güzel geçsin inşallah kontrolün 🧿 yaaaa ciddi mi? Ayyy ne güzeldir maşallah darısı bizlere inşallah 🥹

Güzel geçsin inşallah kontrolün 🧿 yaaaa ciddi mi? Ayyy ne güzeldir maşallah darısı bizlere inşallah 🥹
Amin amin 😍🤲🤲
Bişey sorucam. Ben turkiyede yaşamadığım için bilmiyorum tam. Bazi dualarda cuma sela ile ezan vakti diyor ya. Sela ile ezan arası ne zaman oluyor. Biliyormusun. Yani günün hangi saatleri

Bebiş genelde hareketli sabahları oluyor. Ama bazı günler hissetmiyorum tabi daha küçükler. Benimki pıt pıt vuruyor 😄 elimi koyunca hissediliyor. Seninde belli olmaya başlayacak
Ayyy amin amin çabuk gelsin o günler em azından hareket ederlerse iyi olduklarını bilirim😂

Ayyy amin amin çabuk gelsin o günler em azından hareket ederlerse iyi olduklarını bilirim😂
Evet ben de geçen günler saçma sapan seyler düşünüyordum. Ya kalbi durduysa ultrasonada söylerse nazarım falan diye. Neysek şimdi hareket ediyor rahatlıyorum

Back
X