Tabi ki merak şu anda herkesin içinde olan bir duygu buna asla bir itirazım yok.Merhaba,zorunlu sezaryan yapmış biri olarak toplumun ,normal doğum yapan anneleri baştacı,sezeryan yapanlara da yarım anne tarzındaki bakış açılarını umursamıyorum,kaale almıyorum..
Normal doğum yapan ve bir sonraki doğumunu sezeryan doğum şeklinde yapacak olan bir anne süt mevzusunu merak edebilir.Belki ona göre doğum cantasina mama ekleyebilir.Ayrica herkes doğumun zorlugunu bilir .Normal doğum o an, sezeryan da ameliyati sonrasi ağrısı olur ,detay verilmediği müddetçe kimse strese girmez yani.
Burada TECRUBE lerimizi paylaşiyoruz ,bunlar hep olumlu olacak diye birşey yok olumsuz da olabilir.Amaç kimseyi korkutmak,strese sokmak değildir.
Ama kastettiğim şey masum bir soru ve anlatım olarak görülmemesinde. Şu an yaşasak da yaşamasak da diye de arttırıyorum söylediğimi karşımızdaki insan bir diğerinin niyetini anlamayabilir,yanlış anlayabilir ya da direkt olumsuz olduğunu kavrayabilir ve bu yüzden stres olabileceği gibi bunun hesabını da vermek zorunda değildir. Ben burada bir şey yazarken karşımdakinin hassas olabileceğini düşünerek yazıyorum ve aynı şeyi beklemenin abes bir durum olduğuna da inanmıyorum. Sadece biraz özen istiyorum yani,bu kadar basit