- 1 Kasım 2013
- 3.062
- 2.549
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neyin değeri o anlamadımBebekte sorun yok, her şey yolunda çok şükür. Benim cx 26mme düşmüş, aşırı üzgünüm şu an
Nasıl yani ezana 1 saat kala mi hangi okunan ezana.Lioo canım sela belli bir vakitte okunmaz. Yaklaşırken olur ama illa şu vakit demeyiz. Sağlam olsun 1 saat önceden başla
![]()
Nasıl bir yol izleyecekler pekiBebekte sorun yok, her şey yolunda çok şükür. Benim cx 26mme düşmüş, aşırı üzgünüm şu an
Bende istiyorumKızlar bu tekme olayı şahane bir şey herkes hemen yaşasın inşallah. Gebeliğin en güzel tarafı. İlerleyen zamanlarda böbreğin falan tekme yediğini hissediyorsunuz ama o da çok güzel![]()
Cuma öğlen ezanı öncesiNasıl yani ezana 1 saat kala mi hangi okunan ezana.
Rahim ağzı uzunluğuCanım neyin değeri o anlamadım![]()
Şu an takibe devam yoksa serklajNasıl bir yol izleyecekler peki
Korkma inşallah bişey olmayacak. Arkadaşım da ilk bebeğini kaybetti. İkincisinde rahim ağzı yine kısaldı Serklaj yapıldı 38. Haftada doğurdu. Hep aynı kötülükler olmaz Rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinŞu an takibe devam yoksa serklaj
Ay acını hatırladım muhakkak korkun da vardır ama düşünsene temkinlisin kontrol altındasın. Allah korusun daha kötüye gidince serklajla çok iyi bekletiyorlar. Güzel olacak inşallah kalbini ferah tut ki dua olsunRahim ağzı uzunluğu
Ben de ilkini 26 haftalıkken vajinal doğurdum. Bilmiyorum artık yaparlar mı böyle mi devam eder gerildim bayağı yarın başka doktora da gidicemKorkma inşallah bişey olmayacak. Arkadaşım da ilk bebeğini kaybetti. İkincisinde rahim ağzı yine kısaldı Serklaj yapıldı 38. Haftada doğurdu. Hep aynı kötülükler olmaz Rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
İnşallah bakalım, yarın baktırcam başka doktora da gerekli görülürse yaptırcam artık bilmiyorum nolcaksaAy acını hatırladım muhakkak korkun da vardır ama düşünsene temkinlisin kontrol altındasın. Allah korusun daha kötüye gidince serklajla çok iyi bekletiyorlar. Güzel olacak inşallah kalbini ferah tut ki dua olsun![]()
Bunda en azından doktor doktor gezebiliyorsun. Git canım tek doktorla da kalma. Allah yardımcın olsunBen de ilkini 26 haftalıkken vajinal doğurdum. Bilmiyorum artık yaparlar mı böyle mi devam eder gerildim bayağı yarın başka doktora da gidicem
Merhaba, kaçıncı haftada bakılıyor rahim ağzına? Ben şuan 13 haftalığım yarın ikili test için gidicem bakarlarmı?İnşallah bakalım, yarın baktırcam başka doktora da gerekli görülürse yaptırcam artık bilmiyorum nolcaksa
Aynen öyle diğerinde bilmiyordum bileBunda en azından doktor doktor gezebiliyorsun. Git canım tek doktorla da kalma. Allah yardımcın olsun![]()
Canım ben riskliyim genel rutinde bakıyorlar mı bilmiyorumMerhaba, kaçıncı haftada bakılıyor rahim ağzına? Ben şuan 13 haftalığım yarın ikili test için gidicem bakarlarmı?
Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah gerisi önemli değilMagnezyum kullandigim halde ayagim uyuşuyo valla Simdiden boyleysek yandik![]()
Perşembe günü akşam sela okunur. Cuma günü de cuma namazı öncesi yine sela okunur 45 dk 1 saat öncesinden. Bunu mu sormak istedin canım?Amin amin![]()
Bişey sorucam. Ben turkiyede yaşamadığım için bilmiyorum tam. Bazi dualarda cuma sela ile ezan vakti diyor ya. Sela ile ezan arası ne zaman oluyor. Biliyormusun. Yani günün hangi saatleri