Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar bu tekme olayı şahane bir şey herkes hemen yaşasın inşallah. Gebeliğin en güzel tarafı. İlerleyen zamanlarda böbreğin falan tekme yediğini hissediyorsunuz ama o da çok güzel 🥰

Korkma inşallah bişey olmayacak. Arkadaşım da ilk bebeğini kaybetti. İkincisinde rahim ağzı yine kısaldı Serklaj yapıldı 38. Haftada doğurdu. Hep aynı kötülükler olmaz Rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ben de ilkini 26 haftalıkken vajinal doğurdum. Bilmiyorum artık yaparlar mı böyle mi devam eder gerildim bayağı yarın başka doktora da gidicem

Ay acını hatırladım muhakkak korkun da vardır ama düşünsene temkinlisin kontrol altındasın. Allah korusun daha kötüye gidince serklajla çok iyi bekletiyorlar. Güzel olacak inşallah kalbini ferah tut ki dua olsun 🥰
İnşallah bakalım, yarın baktırcam başka doktora da gerekli görülürse yaptırcam artık bilmiyorum nolcaksa

Amin amin 😍🤲🤲
Bişey sorucam. Ben turkiyede yaşamadığım için bilmiyorum tam. Bazi dualarda cuma sela ile ezan vakti diyor ya. Sela ile ezan arası ne zaman oluyor. Biliyormusun. Yani günün hangi saatleri
Perşembe günü akşam sela okunur. Cuma günü de cuma namazı öncesi yine sela okunur 45 dk 1 saat öncesinden. Bunu mu sormak istedin canım?

Back
X