2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Canım çok teşekkür ederim malesef istanbulda değilim. Alanyadayım ama burayada yabancıyım iyi bir Dr. Buldum ama en erken 20 sine randevu alabildim araştırmaya da devam edeceğim inşallah bebeğim beni bırakmaz.
 
canım teşekkür ederim cevapladığın için cuma günü benim 64 tü sanırım geç döllenme olmuş bende progestan kullanıyorum bugun doktora gitiitm pazartesi gel keseyi görürüz dedi inşallah sağlıklıdır bebişler
 
İnşallah canım. Ama en kısa zamanda bi doktora git 20 sini bekleme. Ne riskli gebelikleri kurtarıyorlar iğnelerle ilaçlarla. Yine gidersin 20 sinde dediğin doktorada.
 
Okudum canım. Banada okursanız çok sevinirim.
 
İnşallah canım. Ama en kısa zamanda bi doktora git 20 sini bekleme. Ne riskli gebelikleri kurtarıyorlar iğnelerle ilaçlarla. Yine gidersin 20 sinde dediğin doktorada.
Tmm canım araştırıyoruz eşimle olmazsa yarın tekrar arayıp öne çekmeye çalışacağım randevuyu oda olmazsa başka bir Dr. Gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz.
 
Okudum canim bende
 
Kan
Acabs ikiz felanmi aklima o geliyor kan verdikten ertesi gun mu dr a gittin ozamana kadar ijizse 1000 gecmis olabilir
Kan vermeye gitmiştim tıp merkezine doktorla görüştüm direk muayene etti aynı gün yani canım bir kızım var zaten ikiz den ödüm patlıyor sorma kısmet kalp atışı için sabırsızlanıyorum
 
Kizlar size bi sorum var. Doktorum benden birsürü tahlil istedi saglik ocaginda yaptirabilirsin dedi. Ama saglik ocaginda bazilari olmuyomus. Devlet hastanesine gitsem orda nasil yaptirabilirim???
 
Inşallah canım senin adına sevindim ama ben malesef bugün hiç güzel haberler almadım Dr. Dan kese bozuk görünüyor dedi baktı ve bıraktı ne capını ölçtü ne de başka birşey yaptı 2 vitamin yazdı 10 gün sonra gel dedi gönderdi malesef moralim sıfır inşallah herşey düzelir ve yoluna girer sende inşallah pazartesi görürsün keseyi ve benim yaşadıklarımı yasamazsin inşallah bütün hamile arkadaşlar sağlıkla alır bebeklerini kucağına.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…