Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Trendyoldan aldım kot salopet 40 giyiyorum 42 aldım liyaca diye bi marka. Fiyatı yüksek ama kaliteli çok beğendim
Aaa bakayım bi canım çok sağol🫶🏻 mango da beğendim 2 bin küsürdü o kadara gerek yok dedim
Ya ben deee 🙋🏻‍♀️ kilo almamama rağmen basenlerim genişlemiş. Bugün gittim ve hamile pantolonu aldım bir tane, bir beden büyük. Kilo almıyorum diye diye bir anda balon gibi şişecekmişim gibi hissediyorum 😂 o yüzden sadece bu ve bir sonraki ayı idare edecek eşyalar bakıyorum yavaş yavaş. Kış kıyafetlerine şimdilik bakmıyorum çünkü o aylarda şişmeye başlayacağız 😂
Yaa benimde kalça ölçüm aynı. Belim 64 cmden 72 cme çıkmış 🤣🤣 tüm gün oturarak çalıştığım için mecbur karnımı sıkmıcak şeyler giyiyorum

Kızlar selam ya bu kaç gündür vajinanın üst kısmı bikini bölgemde (kemik olan bölgede) ağrı hissediyorum böyle sanki oraya darbe almışım biri vurmuş gibi. Kafama takıldı böyle hisseden var mı?

Hiç benlik değil 🤣

Sirke kokusu ile tadı ile benlik değil kullanabilen devam etsin. Ben üzülmedim. Hayatımda bir eksiklik olarak görmedim çünkü hiç kullanma ihtiyacım olmadı. Bir kere kullanmak istedim onda da kullanamadım zaten gerek kalmadan ertesi gün de atlattım hastalığı 🥰
Kusmanıza üzülmüştüm zaten 😅

Kızlar günaydınn :KK43: ya dün alışverişe çıktık ve aşırı kötü ağrılarım oldu dışarıda da bi kaç kere kramp tarzı kasık ağrısı oldu normalde de oluyordu ama bi kötü oldum ekstra akıntılarımda aşırı yoğun geliyor koyu sarı renginde idrar tahlili yaptırmıştım ama enfeksiyon da çıkmadı acaba bebek baskı falan yaptığı için mi böyle akıntım oluyordur doktoruma yazdım şimdi ama korkuyorum biraz

Kızlar günaydınn :KK43: ya dün alışverişe çıktık ve aşırı kötü ağrılarım oldu dışarıda da bi kaç kere kramp tarzı kasık ağrısı oldu normalde de oluyordu ama bi kötü oldum ekstra akıntılarımda aşırı yoğun geliyor koyu sarı renginde idrar tahlili yaptırmıştım ama enfeksiyon da çıkmadı acaba bebek baskı falan yaptığı için mi böyle akıntım oluyordur doktorumada yazdim simdi ama korkuyorum biraz
Kuzum kaçıncı haftandasın? Hamilelikte sarı ve şeffaf akıntı normal diye okumuştum kaşıntı yanma vs eşlik etmiyorsa. Sende dinlen bol bol yorulduğun için olmuştur. Korkma için rahat etsin dersen doktoruna yazabilme ya da arayabilme imkanın varsa ara sor ama bence telaşlık bir şey yok🤲🏻

Kuzum kaçıncı haftandasın? Hamilelikte sarı ve şeffaf akıntı normal diye okumuştum kaşıntı yanma vs eşlik etmiyorsa. Sende dinlen bol bol yorulduğun için olmuştur. Korkma için rahat etsin dersen doktoruna yazabilme ya da arayabilme imkanın varsa ara sor ama bence telaşlık bir şey yok🤲🏻
Canım 15+2 bugün yazdım doktora geçen hafta çarşamba sorduğumda oda kokusuz ve kaşıntı yapmayan akıntı normal hormonlardan dedi ama fazla olunca korkuyorum ister istemez :KK43: sabah evden çıkarken günlük ped taktım iş yerine geldim 15 dakika sonra o pedin hepsi dolmuş akıntıyla birazda sümüksü kıvamı inşallah normaldir canım

Canım 15+2 bugün yazdım doktora geçen hafta çarşamba sorduğumda oda kokusuz ve kaşıntı yapmayan akıntı normal hormonlardan dedi ama fazla olunca korkuyorum ister istemez :KK43: sabah evden çıkarken günlük ped taktım iş yerine geldim 15 dakika sonra o pedin hepsi dolmuş akıntıyla birazda sümüksü kıvamı inşallah normaldir canım
Okuduğuma göre kimi insan çok yoğun yaşayabiliyormuş. Korkma kuzum dinlenmeye bak ağır iş yapma koşturma 🙏🏻

Kızlar kontrol randevusu için hastaneyi aradım fakat doktorum izne çıkmış. Kontrol randevusunda bir daha ne zaman gideceğimi falan kararlaştıracaktık. Telefonunu falan da zaten randevu da alcaktım o da yalan oldu. Acaba bir daha detaylı ultrasondan sonra mı gitsem ortalama ne zaman çağırıyorlar? Gittiğim de tam 15+0 oluyorum
Başka bir doktordan kontrol randevusu talep et canım cinsiyet için merak ediyorsan

İşte beni de öyle kontrole çağırdı. Kontrol randevusu alırken randevuları açıktı sonradan kapandı randevusu. Aradığımda da izne çıktığını söylediler. Başka doktora verdiler kontrolü. Sanırım beni de senin gibi çağırırdı

Riskli bir durumum yok şükür. Sadece cinsiyet öğrenmek için kontrole çağırmıştı. Neyse Salı öğrenmek için gideyim de sonrasında dedğin gibi yaparım 🤗
Ay bende geriden gelince mesajları alamam diye pat diye yazıyorum iyi yapmışsın en azından merakın gider başka doktorda olsa belki cinsiyet netleşir 🥰

Çok teşekkür ederim. Aynen çok şükür ateş yok umarım da olmaz🤲🏻 böyle atlatır giderim inşallah🤲🏻 multivitamin, omega 3, d vitamini, demir, magnezyum takviyeleri umarım bağışıklığa yardımcı oluyordur 🤲🏻❤️
Cook geçmiş olsun nasılsın daha iyisindir umarım tavuktan tiksinmediysen tavuklusuna çorba da iyi geliyor sirkeli 🙏🏻🥰

Quinnn Quinnn papatya113 papatya113 kızlar mesajlarınızı alamadım bende aynı durumdayım bel ağrısı inanılmaz özellikle bu gece sabaha kadar ağrısından uyuyamadım bende acaba ters bir hareket mi yaptım diye düşündüm normalde bel ağrısı hep vardı ama dün gece çok şiddetliydi kilo konusunda normal canım endişelenmeyin bende hızlıca 3 kilo almıştım bulantı kusma sağolsun 1,5 verdim çarşamba 15 olcaz toplamda 1,5 kilo almış oldum :)

Kızlar selam ben de grip oldum Hepiniz dikkatli olun Klasik olarak öğretmenler için hastalık zamanıdır zaten bu zamanlar . Mandalina limon ıhlamur takılıyorum bakalım yarın rapor almakla okula gitmek arasında kaldım sabah karar vericem gitmesem iyi aslında ama işte bir sürü öğrenciyi mağdur etme olayı bizim mesleğin handikapı Bakalım umarım yarın daha iyi kalkarım Kendinize dikkat edin
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallah canım 🙏🏻

Ya ben deee 🙋🏻‍♀️ kilo almamama rağmen basenlerim genişlemiş. Bugün gittim ve hamile pantolonu aldım bir tane, bir beden büyük. Kilo almıyorum diye diye bir anda balon gibi şişecekmişim gibi hissediyorum 😂 o yüzden sadece bu ve bir sonraki ayı idare edecek eşyalar bakıyorum yavaş yavaş. Kış kıyafetlerine şimdilik bakmıyorum çünkü o aylarda şişmeye başlayacağız 😂
Ay işte kız olunca böyle basen sıkıntısı oluyor benimde basenler genişlemiş 🤣 bende hamilelik kıyafeti değilde daha sonra da kullanabileceğim şeyler bakmaya çalışıyorum elbise vs gibi salopette severim bakalım araştırıyorum ben de

Üzülme normaldir diye düşünüyorum bende canım bizi de bilgilendir mutlaka bir şey yoktur inşallah 🙏🏻

Ay bende geriden gelince mesajları alamam diye pat diye yazıyorum iyi yapmışsın en azından merakın gider başka doktorda olsa belki cinsiyet netleşir 🥰
ayy evet artık göstersiin nazlııı
Ay işte kız olunca böyle basen sıkıntısı oluyor benimde basenler genişlemiş 🤣 bende hamilelik kıyafeti değilde daha sonra da kullanabileceğim şeyler bakmaya çalışıyorum elbise vs gibi salopette severim bakalım araştırıyorum ben de
benim basenler aynıı ay o zaman erkek mi acabadjkj

X