- 24 Nisan 2020
- 4.764
- 4.324
Canımm başın sağ olsun, Allah sana ve kurduğun ailene sağlıklı uzun ömür versin inşallah Bugün S seydaseydas da anlattı bak pandemi dönemine denk geldiği için ve yurt dışında yaşadıkları için kimse gelememiş yardıma kendi başlarına halletmişler her şeylerini ve ikisi de bebek bakımı bilmiyorken. Kesinlikle yapabilirsiniz siz de kimseyi kendine ayak bağı etme bence. Kumral’ın dediği gibi buzluk doldurmak güzel bir seçenek olabilir. Eşinin olmadığı saatlerde en pratik şekilde bir şeyler hazırlayıp hemen yiyip kaldırabilmen açısından. Yemeklerinizi o gelince yaparsın. Ev işlerini de günlük azar azar arada imkan varsa yardımcı alarak falan. Zaten bizler de kimimiz bir hafta kimimiz 3-4 hafta sonra aynı duruma gelmiş olacağız. En önemlisi ilk hafta, onda da eşin izinli olup beraber hallettiğiniz zaman gerisi gün gün kolaylaşır inşallahKumraladamavituna1 bu dönemde annenin yanında olması çok önemli aslında… seni çok iyi anlıyorum. İnsan moral olarak bile çok ihtiyaç duyuyor. Benim annem vefat ettiği için kayınvalideminde yaşı 80.. bir de çok hoşlanmıyoruz birbirimizden mecbur çözmem lazım bir şekilde… tek bakamazsın imkansız diyor herkes en azından ev temizliği yemek konusunda destek alsam iyi olacak… ne yapacağım bilmiyorum ama bir şekilde büyüteceğiz