2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Canım ben de 2.5 yaşında olan oğlumu alıştırdım. uyumadan tuvalete götürsem de gece 2 kez daha uyanıp götürüyorum. Kendisi kalkmıyor. Götürmessem yatağa yapar büyük ihtimalle
hemen hemen aynı durumlarımız:) oğullarımız aynı yaşlarda bebeklerimizdeve çiş durumundada berabereyizçinde yaşamıyorum tabi:)
 
vajinal ultrasonla mı? gebelik haftanız 5 gözüküyor.yanlışlık olmasın?hayırlı olsun bu arada :)
Teşekkür ederim vajinal değil normal karından baktı . imza kısmında 5. hafta için de olduğum yazıyor yani biten haftayı değil şu an 4+4 deyim ama doktora geçen perşembe yani 3+6 'da gitmiştim .. döngüm 25 günde bir normalden kısa biraz o yüzden mi göründü bilmem ama kan testi niye düşüktü bilemedim doktor herşey normal 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi
 
bende dün kan tahlili vermştim 4235 cıkmış degerim 4+5 de, keseyı gorebılırım sanırım dımı?
Bende yarin sabah kan vermeye gidecem cnm sonucu alup dr a gidecem insaallah hersey yolundadir bizim icin.senin degerinde gayet guzel hekede yarina kadarda artmaya devam edeck ggirunur insaallah
 
Acabs ikiz felanmi aklima o geliyor kan verdikten ertesi gun mu dr a gittin ozamana kadar ijizse 1000 gecmis olabilir
 
Kızlar Merhaba yeni Dr. Dan geldim 5+2 yim kese karında göründü fakat moralim bozuldu Dr. Keseyi beyenmedim ama bunları konuşmak için çok erken dedi kese nin boyutunu vs.söylemedi sadece 20 gün sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi bir akıl verin bana ne yapmam lazım başka bir Dr. A daha mı gitsem.
 
Benimki de keseyi gördü beğenmedim dedi bıraktı çıktı toplam 1 dk sürmesini bakması ne haftasını ne de kesenin büyüklüğünü söyledi 10 gün sonra tekrar gel dedi düzelme durumu varmı diye sordum bunları konuşmak için çok erken dedi. Dondum kaldım eşimde çok sinirlendi çıkınca bu Nebiçim Dr diye 2 saattir ağlamaktan gözlerim şişti .eşimde şimdi başka bir Dr. Dan randevu almış ekimin 20 sinde ona gideceğim.
 
kara siyah olanlar yani ' Gün Kurusu' daha faydalı oluyor
 
inşallah önemli bir durum yoktur canım moralini sen yüksek tut.
 
Görüntüsünü vermedi mi sana. İnsan saklasın diye verir. Madem çok erken ne diye insanın içine kurt düşürüyor. Yarın arayıp böyle desene.
 
Hemen iyi bir doktora git canım hiç vakit kaybetme.
 
Ben de 5+3 oldum hamilelik namına hiçbir şey hissetmiyorum. Midem de bulanmıyor. Korkuyor6m çok. 2 hafta geçse de randevuya gitsem. Doktor her şey yolunda dese. Kalp atışını da duysam. Yeterince gelişmiş. Sağlıklı gebelik dese. Allahım çok merak ediyorum.
 
bende dün kan tahlili vermştim 4235 cıkmış degerim 4+5 de, keseyı gorebılırım sanırım dımı?
Korkma canim icini ferah tut ne gormuste begenmemis sanki bosver hic strese girme duramam diyosanda gebeyim agrim var de acil kadin doguma git bakar solerler en dogrusunu ama bnce korkma
 
inşallah önemli bir durum yoktur canım moralini sen yüksek tut.
Görüntüsünü vermedi mi sana. İnsan saklasın diye verir. Madem çok erken ne diye insanın içine kurt düşürüyor. Yarın arayıp böyle desene.
Hemen iyi bir doktora git canım hiç vakit kaybetme.
Arkadaşlar teşekkür ederim inanın moralim çok bozuk 5+2 de karından gördü ama toplam 2 dakika sürmedi bakması tuttu keseyi gördü ve bıraktı ne keseyi ölçü ne birşey görür görmezde beğenmedim dedi zaten ama başka bir doktoru arayip onunla konuştum odaDr. Un bunları söylemesi için daha çok erken çoğu kişinin 5. Haftada görülmüyor bile erken davranışını Dr. Gitmek için dedi 20 sinde başka bir Dr. Dan randevu aldım şimdilik dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden bekliyeceğim mecburen.
 
Canım bence iyi bir doktor bul istanbuldaysan yeşim yerçok doktorum şiddetle tavsiye ederim. Hem çok ilgili hem çok tedbirci çok iyi bir doktor herşeyi öğrenirsin daha erken falan demez ne yapması gerekiyorsa yapar. 20 sine daha çok bekleme derim. Hayırlısı olsun.
 
merhaba arkadaşlar inşallah bende haziran annesi olacağım. dün evde yaptığım testim pozitif çıktı. henüz doktora gitmedim 1 hafta filan daha geçsin diye düşünüyorum.
bu benim ikinci çocuğum olacak. allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
 
Kizlar sizden birsey rica edecem benim ve bebegim icin butun hamis anneler birer tane ayetel kursu okuyamabilir mi? ( Okumak istemeyenlerdende izteyendende Allah razi olsun)
Nazan nin bebeginden guzel haberler alir insaaallah diye kizlar simdiden sag olun
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…