Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar havalar da soğudu ama bence tam soğuk havalara geçmedik buna rağmen sürekli üşüyorum siz de böyle misiniz dün akşam üşümekten uyuyamadım resmen kendimi kasıp dişlerimi de sıkmışım dişim ağrıyor 🤕 Acaba düzgün beslenemedigim için mi bu kadar üşümeye başladım bilemedim ki
Dikkat edin, ben de bir gece aşırı aşırı üşüdüm duştan sonraydı. O gece o anda nasıl üşüdüysem, ertesi gün ağzımda yaralar çıktı, sonra baş ağrısı, sonra kulak vs derken... dün acildeydim kulak enfeksiyonu olmuşum. Antibiyotik yazdı doktor. Çok fena bir şey, umarım kimsede olmaz. Dikkat etmemiz gereken hava geçiş günlerine hoş gelmiş bulunmaktayız maalesef 😅

Herkese Merhaba ben 9+1 günlük hamileyim. 3 gün önce hafif bir lekelenmem oldu. Doktora gittim bebek iyi etrafında bir kanama alanı yok her şey yolunda dedi. Fakat ben 3 gündür adet ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum resmen. Böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
ben de bunu soracaktım ya. benim lekenmem vs olmadı ama karnım ağrıyor. normal mi değil mi hiç bilemedim. başka karnı/beli ağrıyan var mı? havalar soğumaya başladı, üşüttük mü acaba?

Dikkat edin, ben de bir gece aşırı aşırı üşüdüm duştan sonraydı. O gece o anda nasıl üşüdüysem, ertesi gün ağzımda yaralar çıktı, sonra baş ağrısı, sonra kulak vs derken... dün acildeydim kulak enfeksiyonu olmuşum. Antibiyotik yazdı doktor. Çok fena bir şey, umarım kimsede olmaz. Dikkat etmemiz gereken hava geçiş günlerine hoş gelmiş bulunmaktayız maalesef 😅
Ay çok geçmiş olsun hasta olmayayım diye üstün çaba harcayacağım 🤣🤣

Herkese Merhaba ben 9+1 günlük hamileyim. 3 gün önce hafif bir lekelenmem oldu. Doktora gittim bebek iyi etrafında bir kanama alanı yok her şey yolunda dedi. Fakat ben 3 gündür adet ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum resmen. Böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Evet benim oldu hatta lekelenme değil kanama oldu adet ağrısı eşliğinde belim de çok ağrıyordu. kanama alanı da yoktu .
Kanamadan dolayı yatıyorum hala sadece tuvalete giderken ayağa kalkıyorum .

ben de bunu soracaktım ya. benim lekenmem vs olmadı ama karnım ağrıyor. normal mi değil mi hiç bilemedim. başka karnı/beli ağrıyan var mı? havalar soğumaya başladı, üşüttük mü acaba?
Bel ve kasik agrisi normal. Bebek buyudugu icin oluyor. Durulmicak gibiyse sadece doktorunuzu arayin onun disinda bi sorun yoktur. Benim doktoruma da sordugumda hepsi normal demisti. Bende de oluyor sanci gibi agri sonra geciyor sonra geliyor. Kanama lekelenme olmadigi surece sorun yok.

Kızlar havalar da soğudu ama bence tam soğuk havalara geçmedik buna rağmen sürekli üşüyorum siz de böyle misiniz dün akşam üşümekten uyuyamadım resmen kendimi kasıp dişlerimi de sıkmışım dişim ağrıyor 🤕 Acaba düzgün beslenemedigim için mi bu kadar üşümeye başladım bilemedim ki
Bende çok üşüyorum hırka giyiyorum hep

Karın ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı hamilelikte çok normal kızlar korkmayın ☀️ rahim her gün ufak ufak büyüyor ağrıması çok normal. Hatta bazen çok bazen az ağrı oluyor bu da normal. Bazen şiş batar gibi oluyor bazen anlık zıplatan sancı gibi oluyor bunlar çok normal. Rahim büyüyor şuan rahminiz kavun büyüklüğüne ulaşıyor yavaş yavaş siz düşünün tabiki ağrayacak. Korkmayın yani her şey yolunda 🫶🏻🌸

AY şu bacağını açarak oturur mu, ifadesi beni güldürdü, ilahi... 😁 Ailemde hayatta sevilmez ve kınanır o oturuş şekli 😁 eşim bacağını aça aça oturur annem aşırı sinir olur.. Bizim 17 yaş ne büyük oğlumuz ne de 5 yaş küçük oğlumuz babayı örnek almadı o konuda. Merak etmeyin, annesi sizsiniz, siz nası yetiştirirseniz o şekilde olur. Kendinizden emin olacaksınız ilerde şu an bu tereddütler çok doğal. O güç içimizde var bizim 😍❤️ benim de ilk oğluma hamileyken sizinki gibi endişlerim vardı, çok normal. Ne vakit ki çatalda doğurdum, kucağıma verdiler... Orada o anda dedim, işte bu, bunu da yaptıysam dünyada benden güçlüsü yok anayım ben, yaparım die..sonrası da kendiliğinden doğal olarak gelio💞🤗çok şekersiniz 💖
İçime su serptiniz. İnşallah bebişlerimizi elimizden geldiğince düzgün yetiştiririz, hem bize batmaz hem diğerlerine. Kendimde o gücü inşallah ben de bulacağım❤️❤️❤️ teşekkür ederim.

Günaydın kızlar bir sorum olacaktı sizlere benim yaklaşık 2 haftaya yakın geçmeyen bir öksürüğüm var ıhlamur , sıcak su limon bal yapmama rağmen geçmiyor 2 gündür de kahverengi akıntım oluyor dün daha açık renkti sabah çamaşırımda da görünce biraz tedirgin oldum öksürmekten mi olmuş acaba bugün doktora gidicem merak ettim bilgisi olan var mı bu konuda normal midir acaba

Günaydın kızlar bir sorum olacaktı sizlere benim yaklaşık 2 haftaya yakın geçmeyen bir öksürüğüm var ıhlamur , sıcak su limon bal yapmama rağmen geçmiyor 2 gündür de kahverengi akıntım oluyor dün daha açık renkti sabah çamaşırımda da görünce biraz tedirgin oldum öksürmekten mi olmuş acaba bugün doktora gidicem merak ettim bilgisi olan var mı bu konuda normal midir acaba
Gecmis olsun oncelikle, oksurmekten olmus olabilir, Mart Subat annelerinde de cok kusmaktan kanamasi olan kisileri okumustum, zorlamaktan oluyor diye. Yine de doktora gidin, cok siddetli agriniz vs. yoksa lekelenmeler hep normal. Benim doktorum bebek buyudukce rahim aciliyor bazen damarlar kanayabiliyor bu sebepten demisti, sizinki de oyledir insallah haberdar edin bizi de :KK200:

Gecmis olsun oncelikle, oksurmekten olmus olabilir, Mart Subat annelerinde de cok kusmaktan kanamasi olan kisileri okumustum, zorlamaktan oluyor diye. Yine de doktora gidin, cok siddetli agriniz vs. yoksa lekelenmeler hep normal. Benim doktorum bebek buyudukce rahim aciliyor bazen damarlar kanayabiliyor bu sebepten demisti, sizinki de oyledir insallah haberdar edin bizi de :KK200:
Çok teşekkür ediyorum çok fazla öksürdüğüm için olabileceğini düşünüyorum ben de bakalım inşallah kötü bir durum yoktur.🥹 öğleden sonrası için randevu oluşturabildim. Tabii yazarım inşallah.🌸🙏

Kizlar gunaydin, ben dun aksam biraz tahin pekmez yiyim dedim canim 12.hafta itibariyla tatli da cekmeye basladi. Ama yedikten sonra boyle bi yarim saat sonra midem bulanmaya basladi, sizce sebebi bebislerin tatliyla harekete gecmesi olabilir miii :KK70: Ultrasona giderken de cikolata ye derler ya oradan aklima geldi, normalde bulanmiyor cunku.

Kizlar gunaydin, ben dun aksam biraz tahin pekmez yiyim dedim canim 12.hafta itibariyla tatli da cekmeye basladi. Ama yedikten sonra boyle bi yarim saat sonra midem bulanmaya basladi, sizce sebebi bebislerin tatliyla harekete gecmesi olabilir miii :KK70: Ultrasona giderken de cikolata ye derler ya oradan aklima geldi, normalde bulanmiyor cunku.
Normalde tatlı yemiyorsanız çok asitli gelmiştir bence :) Bulantı hormonlarla alakalı çünkü. Ne şanslısınız; benim 10+6 uçan kuşa bile midem bulanıyor 😣

Kızlar bu arada 10+6 oldum; panaroma fetal dna için çarşamba kan vermeyi düşünüyorum. 500usd dediler; çok ayrıntılı bakıyorlarmış. Ben erken mi diye sordum ama klinikteki kız tam zamanı dedi.

Kızlar bu arada 10+6 oldum; panaroma fetal dna için çarşamba kan vermeyi düşünüyorum. 500usd dediler; çok ayrıntılı bakıyorlarmış. Ben erken mi diye sordum ama klinikteki kız tam zamanı dedi.
Hangi sehirdesiniz? Fiyat aldiginiz yer neresi acaba

Bana da 11+4 te baktilar, bence bi sorun yok zamaninda carsamba gunu 11 ya da 11+1 olucaksiniz

siz panaroma ile görüşüp kan vermeye mi karar verdiniz yoksa doktorunuz mu yönlendirdi? ben daha doktorla görüşmedim ama ayrıca dışarda mı yaptırsam diyorum, ondan dolayı sordum. zaman olarak 10. hafta gayet uygun oluyormuş diye biliyorum.

siz panaroma ile görüşüp kan vermeye mi karar verdiniz yoksa doktorunuz mu yönlendirdi? ben daha doktorla görüşmedim ama ayrıca dışarda mı yaptırsam diyorum, ondan dolayı sordum. zaman olarak 10. hafta gayet uygun oluyormuş diye biliyorum.
Benimle aynı yaşta (38) ikiz doğum yapan arkadaşım buraya yaptırdı. Doktorum yönlendirmedi; doktor muhtemelen hastaneye yönlendirecek çünkü gittiğim hastanede de yapıyorlar; o sebeple ben uluslararası çalışan bir lab tercih etmek istiyorum, daha güvenilir geliyor. Sonuçta bu lab’lara tüm dünyadan bir sürü veri gidiyordur.

X