- 20 Aralık 2011
- 1.201
- 712
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.361
lilly bende okuyorum nazan sanada okudum. bu arada adaşız nilüfercimNilüfer canım sağol şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lilly bende okuyorum nazan sanada okudum. bu arada adaşız nilüfercimNilüfer canım sağol şimdiden
aynennkara siyah olanlar yani ' Gün Kurusu' daha faydalı oluyor
Ben de 5+3 oldum hamilelik namına hiçbir şey hissetmiyorum. Midem de bulanmıyor. Korkuyor6m çok. 2 hafta geçse de randevuya gitsem. Doktor her şey yolunda dese. Kalp atışını da duysam. Yeterince gelişmiş. Sağlıklı gebelik dese. Allahım çok merak ediyorum.
Günaydın canım içindeki kimyasallardan dolayı sakıncalı diye biliyorum .Kullanma canım istersen.Günaydın kızlar
Tüy dökücü krem kullanmak sakıncalımı acaba..
Daha önce hamilelik yaşayanlar denedimi tüy dökücü krem
Veya doktora soran oldumu
Aminn canım inşallah. Hayırlı haberlerle dön inşallah.Guaydin guzel anneler rabbim bugünü hepimize hayir etsin insaallah bebislerimizi ve bizleri korusun ben birazdan kan vrrmeye gidiyorum kizlar Allah a emanet olun
Tüm hamilelik döneminde mi sakıncalı acaba yoksa ilk 3 ay mı.Günaydın canım içindeki kimyasallardan dolayı sakıncalı diye biliyorum .Kullanma canım istersen.
Bilmiyorum ama bence kullanma istersen içindeki kimyasallar kana karışıyor bebek için sakıncalı diye biliyorum canımTüm hamilelik döneminde mi sakıncalı acaba yoksa ilk 3 ay mı.
Guaydin guzel anneler rabbim bugünü hepimize hayir etsin insaallah bebislerimizi ve bizleri korusun ben birazdan kan vrrmeye gidiyorum kizlar Allah a emanet olun
Kızlar doktordan geldim kese 7.5 mm olmus doktor hersey normal dedi hormon testlerimde iyi cikti daha onceden dusugum oldugu icin coraspin kan sulandirici igne ve progestan verdi 2 hafta sonra tekrar gidicez insallah bebeklerimiz hep bizimle kalir ...Allahm hepimizin yardimcisi olsun
Öylemii memnun oldum. Allah razı olsun canımlilly bende okuyorum nazan sanada okudum. bu arada adaşız nilüfercim
merhaba, keseyi görürsün inşallah, en kötü ihtimalle vajinal ultrasonda görürsün. kalp atışından emin değilim ama senle günlerimiz yakın. inşallah duyarsın bana da umut olurMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 29 ağustos cumartesi doktora gidicem keseyi görüp kalp atışını duyabilir miyiz acaba çok stres yapıyorum
Baya okudum buraları 6. Haftada duyanlarda varmış kisiden kişiye değişiyo heralde inş bizde onlardan oluruzmerhaba, keseyi görürsün inşallah, en kötü ihtimalle vajinal ultrasonda görürsün. kalp atışından emin değilim ama senle günlerimiz yakın. inşallah duyarsın bana da umut olur
Cnm yarin alacam sonuclari rabbim emeklerimizi bosa salmaz insaallahcnm iyi haberlerle gel inşallah
Bugün 5+3 günlük olduk, pazartesi günü yani 6+1 de yeni bir dr a gidicem, inşallah daha ilgili birisi çıkar bu seferdoğru düzgün de beslenemiyorum galiba, kahvaltı öğünüm çok zayıf, çalışan hanımlar kahvaltı konusunu nasıl çözüyorsunuz paylaşalım mı