- 26 Şubat 2024
- 4.795
- 4.604
Canım ben işten ayrıldım bebeğe kendim bakabilmek için, tüp bebek olduğu için birazcık erken vedalaştım işimle doktorum çok uzaktaydı çünkü. 2.5 yaşına falan gelince döneceğim tekrar işe o zamana kadar ben bakacağım. Ben Anadolu Yakasındayım annem Avrupa Yakasında, evlerin arası 1 saat falan tek vesait, annem haftada 3 gün çalışıyor. Fakat ben evlenirken bu şekilde konuşmamıştık annemlerle, onlar da buraya yerleşecekti, ben ona o bana destek olacaktık vs ama 4.seneme girdim herhangi bir girişimleri yok, hep bir bahaneleri var. Öfkem kırgınlığım da bu yüzden aslında. Kv sevmiyorum ve anlaşamıyorum, hayatımda istemiyorum ama annem olmayınca meydan ona kalıyor maalesef. Karın ağrım biraz da bu yüzden ama kendi annene bile güvenmemek en iyisi sanırım.Kumraladamavituna1 tek başına mı bakacaksın yoksa annen yardım için seninle kalacak mı? Bizim bakacak kimse yok maalesef yardımcı olacak kimse…
bir hafta kalacaklar ama sonra bebişle kalacağız. İlk bir kaç ay için bakıcı ile mi anlaşaam diyorum tek bakabilir miyim hiç bir fikrim yok.