- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #58.321
Ben artık sorgulama faslını geçtim lokum :) Kaderime razı ve memeler fora geziyorum.
Maşallah canım zor günler geride kaldı deseneAynen ben de kaderime razı ve fora haldeyim
Kendim ettim kendim buldum başka açıklaması yok
Ama çok tatlılar öyle değil mi, benim oğlan yürüme arkadaşı ile yürüme başladı ikinciler daha çabuk yapıyor herhalde her şeyi büyüğünden görüyor çünkü :)
Maşallah canım zor günler geride kaldı desenesıra bende bakalım nasıl olacak şuan hormonal diye düşünüyorum bazen bianda parlıyorum sinirleniyorum öyle hemencecik geçivermiyorda doğum sonrası düzelir inşallah oğlanda kızın beşiğini kullanıcam yeni yatak almadın ilerleyen zamanlarda cocuklara ayrı oda yapma planım var kız bizimle yatıyor. hastane için bi kaç kıyafet aldım oğlana ilk üç ay kadar kızda unisex almıştım onları kullanmayı planlıyorum böyle yapınca oğluma haksızlık etmiş gibi hissediyorum ama kızım kıyafetlerini 2 3 defa anca giymiştir isim konusunu eşime bıraktım oda egemen olsun istiyor içime sinmiyor tuhaf geliyor birşey de diyorum bakalım ne olacak kızımı eve bir bebek daha geleceği psikolojisine alıştırmaya başladım önce bebek gelecek diyorduk şimdi karnımda olduğunu biliyor artık biz neler yaşayacağız bakalım
Amin canım allah razı olsunCanım ben de hep uniseks almıştım hem 2. El giydiriyorum oğluma haksızlık değil canım çok güzel oluyor çok duygulu oluyor bence aynı kıyafeti ayakkabıyı iki çocuğun üzerinde de görmek :)
Egemen güzel isim Allah işine sindirsin benim oğlanın ismini de eşim koydu ben de eşime bırakmıştım:)
Hayırlısıyla sennde evladına kavuş inşallah
bizim ki de okula başladığından beri sabahları arkamdan ağlıyo. kapıyı tutuyo bana sarılıyo öpüyo. içm gidiyo onu öyle bırakırken. babasını bile istemiyo o anda.Selam kızlar bende iki gün oldu çalışmaya başladım. Oğlumla konuştuk kabullendi gibi ama lafta.
Annem bakıyor yeme içme problemimiz yok ama öğlen uykusu uyumuyormuş anne uyutsun sen uyutma anneanne diye ağlayıp yıkıyormuş ortalığı. Bugün birkez daha konuştum annenin işe gitmesi gerek öğlen anneanne uyutsun akiam annneyle çok oyun oynarız dedim annedeakşam uyutur dedim tamam dedi bakalım ama nasip yarın görürüz
Benim kizin da kaderi ayni :) hem yegenimin hem oglanin eskilerini giyiyor. Arada cok hosuma giden birsey olursa aliyorum tabi ama evde gunluk giydikleri hep eski.Canım ben de hep uniseks almıştım hem 2. El giydiriyorum oğluma haksızlık değil canım çok güzel oluyor çok duygulu oluyor bence aynı kıyafeti ayakkabıyı iki çocuğun üzerinde de görmek :)
Egemen güzel isim Allah işine sindirsin benim oğlanın ismini de eşim koydu ben de eşime bırakmıştım:)
Hayırlısıyla sennde evladına kavuş inşallah
Bizim iki numara da cabuk buyuyecek gibi duruyor. Dedigin gibi abisini goz hapsine alip taklit etmeye calisiyor.Aynen ben de kaderime razı ve fora haldeyim
Kendim ettim kendim buldum başka açıklaması yok
Ama çok tatlılar öyle değil mi, benim oğlan yürüme arkadaşı ile yürüme başladı ikinciler daha çabuk yapıyor herhalde her şeyi büyüğünden görüyor çünkü :)
Bizim iki numara da cabuk buyuyecek gibi duruyor. Dedigin gibi abisini goz hapsine alip taklit etmeye calisiyor.
Bunlar huzurlu son bi kac ayim, tadini cikariyorum. Kiz mobil hale gelip de abiyi taciz etmeye baslayinca film kopacak evde :))
Henuz baslamadi :) 2-3 aya kalmaz baslar.. o yuzden diyorum ya huzurlu bi kac ayimin tadini cikariyorum diye :)Bizim iki numara da cabuk buyuyecek gibi duruyor. Dedigin gibi abisini goz hapsine alip taklit etmeye calisiyor.
Bunlar huzurlu son bi kac ayim, tadini cikariyorum. Kiz mobil hale gelip de abiyi taciz etmeye baslayinca film kopacak evde :))
Ahhahha :))) ben bunu uyku sersemi cok yasiyorum. Kucugu emziriyorum saniyorum bakiyorum buyuk yanimda. Yanimdakini buyuk saniyorum, kucuk minnos geliyor elime bi an.. sacmalaya sacmalaya allaha emanet buyuyorlar :)Evin içinde oğlumu arıyorum yok her odaya bakıyorum yok kafayı yiyeceğim resmen emekleyen çocuk nereye gidebilir en fazla arıyorum arıyorum yok nevim döndü
Eşim o sırada odasından çıktı bi panik oğlan nerde bulamıyorum oğlanı diye sordum
Eşimin cevap: Çocuk kucağında ya
Harbiden kucağımda imiş ya o odadan bu odaya koşup durmuşum kucağımda iken
Ben huniyi takmışım hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım. İlaca bende karşıyım kendime bile mecbur kalmadıkça kullanmam oğluma vermekte istemiyorum hiç ama bazı durumlarda şart. Misal orta kulak iltihabında ilaçla bunu tedavi etmezsen ileride kulakta duyu kaybına yol açabilecek kist oluşabiliyor. Tanıdığım birinin basına geldi ve sebep küçük yaşta doğru tedavi uygulanmamış olması diye açıklandı. Yani doktor ilaç diyorsa antibiyotik dahil gerekli araştırmayı yapıp kullanmakta fayda var aşırıya kaçmadanL llallyseda222008
Kizlar degisime biraz direnc gostermeleri normal. Hani cilginca bir tepkiden bahsetmiyorum. O zaman zaten bir daha durup dusunmek lazim. Artik buyudu cocuklarimiz, tepkilerinden ya da soylemlerinden anlayabiliriz ruh hallerini. Icinizi ferah tutun, su akar yolunu bulur.
Bugun de beni yuvadan aradilar, ishal olmus oglum cok fena. Tutamamis kakasini, 3 kere altina yapmis. Haftasonundan beri antibiyotik kullaniyor, orta kulak iltihabi olmus. Onun yan etkisi herhalde.
Cumartesi gunu hem kizcemin 5 ay kontrolu hem de oglumun hastalik kontrolu var. Kiz iyi gorunuyor da umarim oglan da toparlamistir. Ilac vermekten hic hoslanmiyorum.
hayırlı olsun canım uykuyu çok takma benimki 7 8 aydır öğlen uyumuyo gecede 1 den aşağı yatmıyo sabahta erken kalkıyo baya dirençli yaniSelam kızlar bende iki gün oldu çalışmaya başladım. Oğlumla konuştuk kabullendi gibi ama lafta.
Annem bakıyor yeme içme problemimiz yok ama öğlen uykusu uyumuyormuş anne uyutsun sen uyutma anneanne diye ağlayıp yıkıyormuş ortalığı. Bugün birkez daha konuştum annenin işe gitmesi gerek öğlen anneanne uyutsun akiam annneyle çok oyun oynarız dedim annedeakşam uyutur dedim tamam dedi bakalım ama nasip yarın görürüz
ben de çok çok nadir ilaç verenlerdenim. önemli bir hastalık değilse. ağrı kesici bile pek kullanmadık malum ilaç içiremiyoruz. 2,5 yıldır 3 kez antibiyotik ihtiyacımız oldu. bu sonuncusu boğaz enfeksiyonu içindi. iğne yaptırdık. daha ilk iğnede iyileşti resmen. allah sağlık sıhhat versin herkeslere de bizlere de.L llallyseda222008
Kizlar degisime biraz direnc gostermeleri normal. Hani cilginca bir tepkiden bahsetmiyorum. O zaman zaten bir daha durup dusunmek lazim. Artik buyudu cocuklarimiz, tepkilerinden ya da soylemlerinden anlayabiliriz ruh hallerini. Icinizi ferah tutun, su akar yolunu bulur.
Bugun de beni yuvadan aradilar, ishal olmus oglum cok fena. Tutamamis kakasini, 3 kere altina yapmis. Haftasonundan beri antibiyotik kullaniyor, orta kulak iltihabi olmus. Onun yan etkisi herhalde.
Cumartesi gunu hem kizcemin 5 ay kontrolu hem de oglumun hastalik kontrolu var. Kiz iyi gorunuyor da umarim oglan da toparlamistir. Ilac vermekten hic hoslanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?