Ah ben Doğuma giderken bile durun kızımı emzireceğim deyip kızımı emzirip öyle sedyeye bindim
Biliyorsunuz oğlum yoğunbakıma girdi de Doğum yaptığım gece bile kızımı emzirerek uyutup onunla uyudum hastanede kızımla kaldım aynı yatakta yattık hep
Kızımı memeden ayırdım 4 gün önce artık dayanamıyordum
Ah bu kadar üzüleceğim tahmin etmezdim
Oğlumu gizli gizli emzirirken kızıma ihanet ediyormuş gibi hissediyorum
Önce gündüz emme olayını bitirdim tabi baya krizler yaşadık yemek yeme miktarı epey arttı
Sonra da çok hasta olduğum bir gün artık akşamı ve geceyi de kesmeye karar verdim ve kestik Sadece ilk gece kendini yerlere attı ondan sonra normal ağlamalar oldu annelere geliyorum ve her kriz gelecek olduğunda parka, oyun alanlarına vs götürüyoruz
Oturdum bir güzel anlattım, anne sürekli hasta oluyor artık çok yoruldu sen de bebek değilsin yürüyorsun, koşuyorsun, dişlerin var, kendi kendine yemek yiyorsun, kendine kendine tuvalete gidiyorsun artık kendi kendine uyuyabilirsin sen artık 2 yaşını geçtin çocuk oldun vs artık memeler bitti memeler kapandı dedim (yara bandı ile kapattım)
Öyle işte 4 gün oldu bugün Hale’n daha gelip dokunabilir miyim, öpebilir miyim diyor içim parçalanıyor ya
Ah annelik delilik ya artık gerçekten çok zor geliyordu ikisini birden emzirmek. Yalnız kardeş 2 yaş olana kadar herhalde gizli emzireceğim yoksa kızım çok üzülür görürse