- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.261
Canım benim sağol biz de hep aynı şeyi söylüyoruz özellikle yoğunbakımda iken sütüm defalarca kesildi her aldığımız kötü haber ile, hep kızımı emzirdim sütüm geri geldin diye doğduğundan Beril’e uzun süreli yoğunbakımda olan bebeğe süt gönderbilen çok az anne vardı, sağarak nereye kadar ? En azından anne sütü veriyorum diye teselli ediyorum kendimi. İki süt kuzusu bebek büyütmek ikiz büyütmek gibi şu an Benim içinBir kaç gün bildirim gelmeyince bakayım neler oluyor dedim de gördüm mesajları :) Neden bildirim gelmedi anlamış değilim.
@llally valla ben de zaman zaman zıvanadan çıkıyorum. Bizimki de son bir kaç gündür resmen uyumamak için direniyor ama gözler küçülmüş, kızarmış.. 1 saatten aşağı uyutamıyorum. 15dk içinde uyuyan çocuk gitti en az 1 saat emen ya da kendini ayakta sallatan çocuk geldi. Bu da bir dönem deyip avunmaya çalışıyorum ama sabretmek çok zor. Bazen öfkelenip kızıyorum ve babasına bırakıyorum uyutsun diye. Sonra da çok üzülüyorum.. sanki yanından ayrılmam cezaymış gibi davranıyorum çocuğa.. bazı günler aşırı yorgun oluyorum, o zamanlar tahammülüm çok ama çok azalıyor.
vorones canım çok sevindim içinde ukde kalmadığına, gönlünce doğum yaptığına :) Senin gibi normal doğum arzu edip de son anda sezeryan yapmak durumunda kalan 9ay vardı bir de, ona da çok üzülmüştüm o zaman. Ne kadar önemli olan sağlık desek de hayaller gerçekler hesabı içimizde kalıyor birşeyler :) çok ama çok tebrik ederim seni :)
PembeLokum herşeyde bir hayır vardır denir ya, senin emzirme serüvenin kesinlikle buna örnek. O kadar inatla emzirmeye devam ettin kızını, şimdi oğlun kızının indirdiği sütten faydalanıyor. Kızını memeden kesmiş olsan, oğluna sütün yetmeyebilirdi ya da azalabilirdi sütün. Şimdi memeden olmasa bile sütünden faydalanıyor kuzun. İnşallah diğer sorunlar da en kısa sürede hallolur.
Uyku problemi hepimizde var ben de çok zor sabrediyordum yalnız değilmişim sevindim epey sinirlerim yıpranmıştı benim de