AA ssvd mi yaptın tebrik ederim vallahi istediğin gibi de olmuş gözün Aydın senin adına çok sevindim yavrularını güle güle büyüt inşallah
Sağol canım Allah razı olsun, ya benim kızım oğlan ağlayınca çıldırıyor acayip sinirleniyor sizde var mı böyle durum? O böyle çıldırınca oğlum da çok korkuyor garibim ya
Seninkiler arası 18 ay benimkiler de 16 ay 21 gün çok benzer durumlarımız bol bol haberleşelim
Sen büyüğü emzirmeye devam ediyor muydun? Bu arada uyku bizde de büyük sorundu bir ara çıldıracaktım ya kızıma yansıtmak istemediğim için eşime patlıyordum hep saat 10da 11de uyutmaya götürüyordum 2de anca uyuyordu sürekli oyun istiyor şarkı söylüyor odanın içinde dört dolanıyordu
Emerek uyuyor Hale’n daha, bir göğsümü kızıma tahsis ettim diğerini de oğluma birini sürekli emziriyoeum diğerine sürekli süt sağıyorum halim duman :)
Küçüğüm, oğlum protezden dolayı emzik tutamıyor ağzında emzik kayıp gidiyor onu emziğe de alıştıramıyorum, meme de aynı şekilde ağzından kayıyor tutamıyor ağzında ya yoksa emme isteği var memeden