Aynenn.:)birde koltuğun üstüne atlamaya başladı koltugun koluna çıkıp ordan nihayi ve asıl bhedefi olan konsolun üzerine çıkmaya çalışıyor ( yakınlar birbirlerine):))
Bir saniye durmuyor.o kadar hızlı ki...
Aman yeter ki sağlıkli olsunlar da evi kırıp geçirsinler.yine hasta oldu
bu sefer de ishal . Çocuk dün gece kendni resmen yerden yere vurdu aglama krizi geçirdi.sabah 6 da sızdı sonunda.dok.gosterdim kan tahlili yaptı.Allahtan enfeksiyon yüksek çıkmadı kanda .Kan sayımı da yapıldı bu sayede çok cekiniyordum kan verdirmek ten :;( o kadar çok ve uzun sürdü ki ağlaması
perişan oldu/m...
Bu arada kızlar dertleşmek istiyorum sizinle.dedim ya gece ağladı diyekızım.bunun toplam resmen iki saati ciddi krizli aglamayla diğer saatleri de hep kucağımda gezdirip aman ağlamasın diye oyalama modundaydim.baba ise iki saatin sonunda gelip ne oldu diye çocuğa baktı o ara kızım sustu Zaten .Bir kaç dakika oyuncakla dikkat ini dağıttı -ki o ara diğer kızımi zaten WC kaldırdım- ve susmuş göre nce tekrar uyumaya devam etti.benim kollarım koptu artık taşıyamaz hale geldim,WC gidicem gidemiyorum bıraktığım an kıyamet koparıyor cocukcagiz.bu sabahta yine aynısı oldu.karni ağrıyor çocuğu n ağlama nöbeti geçiriyor.bir yandan üst üste ishal yapıyor ve mümkün değil bezini, üstünu elletmiyor bile.ac karnına bir ilaç var suya karıştırıp onu vermem lazım ama kizimi bırakmıyor um kendini yerden yere vuruyor yani birinin tutması lazım ama baba uyuyor....
Yani Zor bir 2 saat geçirdim az önce.o kadar moralim bozuldu ki .Çocuğa mı uzulcembu duruma mı ?!