Ücret çok değişken canım. Yani ile ve yaptığı işe göre değişir. Benim bakıcım 8de gelir 4te çıkar. Haftasonu isim varsa ya da dışarı çıkacaksam cagiririm gelir bakar kızıma. Ben de ilk başta sorun yaşadım sonra liste yaptım. Şuanda 2saatte bi ariyorum goruntulu. Kahvaltı yaptırır, öğleyin çorba, kuruyemiş, meyvesi, yoğurdu ben gelene kadar saatleri var verir. Arada 2 defa anne sütü ama kızım içmiyor genede veriyor. Kızımın çorbasını ve bizim yemeklerimizi yapıyordu ama eşim de kızımda onun yemeklerini sevmedi o yüzden yapma dedim.
Ben disiplinli yaşayan biriyim. Evimin düzeni çok önemli. İlk başladıgi hafta, bir hafta birlikte gittik sonra bir hafta da annem geldi yanında kaldı.
Başta konuştuğumuz halde bende sorunlar yaşadım. Hatta burda kızlara sordum. Şuan şükür çok iyiyiz. Otur güzelce konuş içine sinmiyorsa değiştir bence. Yani çocuğu aç bırakan kişi benim için şüpheli! Merhamet duygusu olmalı!
Benim hatam da kamera taktirmamak oldu. Aslında takacaktim, kadın örtülü rahat edemem dedi, saygimdan işte...