2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Katılıyorum canım. Ablamın kızının gece terlerse üzerini bile değiştiriyor. Uyanmıyor bile düşün uyku tulumu çıkıyor kıyafet değişiyor yok kız uykuya devam. Ben yemek bile yapamıyorum uyurken tık desen uyanıyor hemen.

İyi bak büyük problemi anlatmışsın. İnşallah büyüdükçe alerjiye ortadan kalkar

M miumao ya bu su ile kandırmayı ben de deneyecektim ama uzmanlar hiç tavsiye etmiyorlar. Bu sefer de her gece su için uyanıyorlarmış.

M miumao ya bu su ile kandırmayı ben de deneyecektim ama uzmanlar hiç tavsiye etmiyorlar. Bu sefer de her gece su için uyanıyorlarmış.
Canim zaten benim su ile kandirmam mumkun degil, ben varken biberonu istemiyor, kesinlikle meme istiyor. Gece emzirmesini bitirmek istiyorum ama gunduz calistigim icin memeden kesmekle ayni hesaba gelecek. Cocuk gunde bir kere o da yatmadan once emmis olacak, o da icime sinmiyor. Zaten bu durumda sutum de azalir, zaten bi lokmacik kaldi..
Varken neden kesip mahrum birakayim diye dusunuyorum.

Bu ara ikinci bebek krizlerim gelmeye basladi, hamile kalirsam en kotu kardesiyle beraber emer.. elbet bir gun birakacak.

Kizlar benim bidiga birseyler oldu. Acayip anneci olmaya basladi. Ben varsam ne babasina ne bakicisina asla gitmiyor. Koala gibi ustumde uyuyor gece. Yabanci birilerini gorunce yuzunu boynuma sakliyor ve ortama alisana kadar kimseye gitmiyor.
Onceden boyle degildi, acaba farkindaliklari mi artmaya basladi??

Bugün hafif bi regl oluyorum gibi oldu ama olmadı. Hamile kalmış olabilirim diye hemen test aldım ve heyecan ile uyguladim. Lakin negatif çıktı. Ben zaten kalmak istiyorum ama regl olmadigim için gebe kalkamiyorum bence. Kısmet...

Diğer mesajında yazdigin şey normal canım endişelenme. Şuanda tehlikeli şeyleri öğretmenin tam zamanı senin bıdık için. İşte pirizdi atesti vs tehlikeli şeyler...

Canim sutunun hala bol oldugundan bahsetmistin, prolaktin hala yuksekse adet gormuyor olabilirsin. Gerci benim de boldu sutum 8 ay kadar hic sikinti cekmedim ama 4.ayda regl olmaya baslamistim. 8.aydan sonra yavas yavas azaldi sutum. Bi sagmaya ikisinden toplam 120 cc ya cikiyor ya cikmiyor.

Evet canım bu aylarda anneci oluyorlar demek ki. Benimki önceden yabancıyı eve sokmazdı ağlıyordu resmen bu aralar boynuma saklanıyor, uzun süre inmiyor kucağımdan. Enson birkaç hafta önce halam vardı annemlerde tam 45 dakika oturdu öyle. Halama arada banada gelde dinleneyim dedim

Kizlar benim bidiga birseyler oldu. Acayip anneci olmaya basladi. Ben varsam ne
Emmedigi için benimki de azaltıyor canım. Ben istiyorum azalmasıni. Sinir stres yapıyor!

Dedigin gibi prolaktin ostrojeni baskiliyor ve bu da gebeliği engelliyor. Kısmet...

huuuu hanımlar yardım lütfen börek yapanlarınız illaki vardır sıvı harcı için süt yoğurt ve yumurta yerine ne kullanabilirim farklı harç tarifi olanlar bilgilerinizi bekliyorum

huuuu hanımlar yardım lütfen börek yapanlarınız illaki vardır sıvı harcı için süt yoğurt ve yumurta yerine ne kullanabilirim farklı harç tarifi olanlar bilgilerinizi bekliyorum
Sıvıyağ ve su karışımı deneyebilirsin.. Sıvıyağ soda olabilir.. Ya da sadece soda.. :) seç beğen :)

Girmiyor diye bilmiyorum tuzlu kurabiyeler yumurta sarısı pekmez kullaniyordum ama borekte tatlı olurmu diye düşünüyordum
Simitte de kullanılıyor ya pekmez, sulandırınca çok tatlı olmuyor. Milföyleri hazırladıktan sonra evde yumurta kalmadığını farkedince kullanmıştım bir kere. tadını bozmamıştı.

Misafire yapacaksan deneme ama kendinize yaptığın bir gün deneyebilirsin belki.

Kızım ve kendim için patatesli ıspanaklı börek tariflerinde kullanacağım canım deneyeceğim mutlaka malum sahur da biz kahvaltı türü yaparız süt ürünlerinin bulunduğu herşey yasak olunca bir yere kadar sonra sikiyor

gece emmesinin tamamen alışkanlıktan olduğunu biliyoruz. ama su alışkanlık yapar mı bilmiyorum cnm. bizim ki su içmeye de hiç kalkmadı. suyla kandırma işini ben de denedim ama zaten gerek yok bizimkine. gece uyanmaları olmadı şimdiye kadar hiç. bir aydır da tamamen gece emmeleri bitti. (mama içiyordu) sanmıyorum, ama su alışkanlık yapmaz. çünkü daha emzik ağzına değmeden su mu mama mı başka bir içecek mi anlıyor bebekler. ben hiç bir öneri dinlemeden direkt bu gece mama vermeyeceğim bakalım saat kaça kadar dayanacak dedim ve mama vermedim. akşam yediği yemek ile(21.00) sabah 7.00a kadar durdu. bir sonraki gün yine denicem dedim ve tam bir ay oldu. ama her bebek farklıdır kıyaslamak doğru değil işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…