2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sonunda bizimde disimiz patladi :)

4 gun icinde oglum once sol alt disini patlatti. Sonra yurumeye basladi .dunde sol ust disi patladi.hepsi 4 gun icinde oldu. Sag taraf bis daha aslinda once altlar cikar derler ama bizim bir alt birt ust patlatti :)

Yurumeside cok komik dun donmeyi ogrendi robot gibi gidiyo duruyor donuyor sonra yine hizla yuruyor masallah

Bide keyif aliyorki bana dogru yuruyup boynuma sarilmasi yokmu beni benden aliyor.ilk adimlarinda agladim zaten

Yaa, sen öyle yazınca benim içim gitti, ağlamaz mı insan :) Oğlumun üstten iki alttan dört dişi çıktı ama yürüme konusunda pek bir girişimimiz yok :) Yani biz ellerinden tutarsak gidiyor ama düzgün bir adım yok yani. Sehpa, beşik, koltuk kenarlarına tutunup kendini kaldırabiliyor ama yan yan sıralayamıyor. Hemen düz yürüme pozisyonuna geçiyor ve beni tutun diye bağırmaya başlıyor :)

Maşallah size. Çok çabuk değişiyorlar artık canım. Bazen şaşırıp kalıyorum bunu ne zaman nereden öğrendi diye.

Maşallah maşallah :) çok duygulandim...

Bizim de 4 disimiz var, ust azı diş oluyor galiba çok zorluyor. Yurume konusu M miumao seninkinin tam tersi tutunup kalkamiyor. Biz kaldırıyoruz ama evi gülüyor tutunarak. Kendi kendine de 10 adıma kadar hızlı hızlı atıyor. Aslında istese yürür ama yuruyebilecegine kendisi inanmıyor henüz. 12 kg oldu kucakta zor oluyor. Sabırsızlıkla bekliyorum yürümesini. Siz böyle birden yürüdu dedikce acaba bugün mü diye bekliyorum :)

pcfl seda222008 M miumao

Tesekkur ederiz kizlar..1 aydir tunup evi geziniyodu 10 gundur elini birakip tay duruyodu kendi kendine hatta tay dururken kendine bakiyodu sasirip nasil duruyorum acaba der gibi :)

19 mayis tatilinde kisa bir tatile ciktik.orda genelde cocuk oyun alanindaydik. Top havuzuna inen kaydiraklar var ya onun merdivenlerini tirmanmayi ogrendi 2 gunde bende cok mudahale etmedim.son gun tek basina 5 merdiven cikabiliyordu. Sanirim o antreman oldu bacak kaslari gelisti iyice eve geldik artesi gun basladi

Bide kendine guven ile alakali .bundan once benim elimi hic birakmazdi hatta ben birakmak istesem bagirirdi sanki anne hazir degilim birakma der gibi

Herseyin vakti var kizlar annem oyle der hep
bide guven saglayip yurumesi daha iyi tabi daha saglam basiyorlar oyle.

Annen çok haklı canım, ben de onun gibi düşünüyorum. Ne zaman hazır olursa o zaman yürüyecek, konuşacak. Hiç zorlamıyorum ama merakla o günleri bekliyorum :)

Oh ne güzel maşallah darısı benim kızım da başına :) biz de 19 mayıs ta bir kaçamak yaptık siz nereye gittiniz ? Biz de sürekli oyun alanındaydık gece gündüz

Herkese hayırlı bir ramazan ayı diliyorum

Geçen yıl Ramazan ayının ilk günü kızımı dünyaya getirdim bu yıl Ramazanda da hamileyim

Ramazanları hiç boş geçmiyorum ondan önce de düşük yaptığım bebeğime hamileydim

Seneye ramazan ne olacağım bakalım

Eyvah şimdi aklıma geldi davul sesine uyanır benim kızım ne yapacağız
Küçük bir şehir olduğu için davul sesi çok yakın geliyor her yeri dolaşabiliyorlar
İyimser olayım diyorum ama olamıyorum

Artık ben de ramazan davulcusuna karşıyım

Aynen canım annen haklı. Benimki hala parmağımdan tutmak istiyor, oturuyorsan elimi çevirip tutuyor parmağı yola devam:) koltuktan tutunup dengeyi sağlıyor ve bırakıp yürüyor. Sonra hızlanın koşar gibi adım atınca denge bozuluyor tabi. Kendine güveni gelsin diye sürekli yapabilirsin, yürüyünce de aferin diyoruz.
Bizde tatildeydik 19 Mayıs ta. Ve oyun alanındaki oyuncaklarda indiremedik inan sonumuz hayır olsun çok dediğim dedik benimki

nöbet tutup davulcuya histt diyeceğiz artık canım benimkide aynı sesi hiç kaldırmıyor uykuda

Bu hevesle sen bir tanedaha yaparsın canım belli olmaz Allah hayırlısını versin

Eyvah şimdi sen deyince benimde aklıma geldi.tamda sokak tarafında camin onunde yatiyor bebiş.digeri duymaz herhalde arka tarafa kalıyor odası.
Ufff ya..

Maşallah :) aynı ben:)
Seneye Ramazan da da aynı benim bu Ramazan daki halim gibi olacaksın:)) iftar yemeği ni nasıl yetiştireceğiz,sahuru acaba her gece yapabilecek mıyız falan..gece uyandigi için minnos lar:)
Hayırlı ramazanlar olsun inşallah canım sana da:)

Kızlar varya bu son günlerde o kadar bunaldım ki.ufak hasta olmuştu ya er o olurda büyüğü olmaz mı:)?O da bronsiloit olmuş.baya baya öksürüyordu.hava makinesiyle günde 5 defa hava veriyorum.vermek için ter döküyor um desem daha doğru olur.cocuk haklı olarak sıkılıyor ve bunaltıci bir şey .Küçüğü asla izin vermiyor.derken ben çıldırmak üzereyim.hep evde ve tek başına mücadele veriyor durumda gibi hissediyorum kendimi henüz regl başlamadı onunda etkisi var sanırım çok stresliyim .Sabrediyorum Sabrediyorum ama sonunda büyük kızım a yansitiyorum sonra çok üzülüyorum(( huzursuz oluyorum.agliyorum.
Valla ikinciyi düşünen arkadaşlar beni yanlış anlamayın lütfen.ben ikisini de çok seviyorum tabiki pişman da değilim.cunku 4-5 sene sonra ikinciyi yapanları da görüyorum onlarında ayrı bir zorluğu var.yani birden fazla cocuk her halde zor.fakat yinede en azından birinciyi doya doya zevkini çıkara çıkara buyutun ,alın dışarda istediğiniz gbi gezdirin.sonra bir bebek özlemi olunca ikinciyi:)benden söylemesi:))

Geçmiş olsun canım. Zordur tabi iki çocukla uğraşmak.bunalırsın tabi. Allah kolaylık versin. büyüğe suyu bol vermeye çalış canım hava veriyormuşsun sonra ağzında pamukçuk olabilir birde onu çekmesin.

Sağol canım.
Ayrıca çok teşekkürler bilmiyordum pamukçuk ihtimalini.zaten acayip ağzı kuruyor çocuğun.

Uyandım Gülsima davul sesine:) bizimki hem davulcu geçerken uyanmadi ama yarım saat uğraştım emzir uyut emzir tekrar uyut.huzurduzdu baya...

maşallah kuzuna nasıl keyif alırsın imrendim valla bizimkide kendi tutunup kalkıyor sıralıyor en çokta ellerinden tutup koşmayı seviyor bizimde iki altta aynı anda çıktı bi tanede üstte çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…