2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla canım şimdiki aklım olsa ben de hiç beşik park yatak filan almazdım ama o dönem içime sinmedi oğlumdan ayrı uyumak, kızkardeşimde vardı, ondan aldık. Zaten odaları çok geç, 7. aydan sonra ayırdım.

Canım bendede park yatak var. Ara katı kaldırdım kv yün yatak yaptı 10_15 cm kalınlığında onu tabana serdim üşümesin yerden diye, üzerinede oyun parkı için olan yatağı koydum 6.aydan beri bu şekilde kullanıyorum çok şükür hiç düşmedi. Gece yanımda o şekilde uyuyor

Canım bu aylarda bebek anneye daha çok bağlanıyormuş doktorum söyledi. Gün boyu yanında olduğum halde benimki bile hep arıyor bırakıp biryere gittiğimde durgunlaşıyormuş annem ve kayınvalidem söyledi ağlamıyor ama az yiyor sessiz oynuyor dediler
Yani dışarıda seninleyken biberonla içtiğine göre sen için istiyor olabilir. Benimki sallanarak uyuyor babasını bile kabul etmiyor düşün illa ben uyutacağım mamasını ben içirirsem bitirir vs.

Dişlerini keşfeden her bebek yapıyor onu canım anlaşılan. Benimkide yapıyor ara ara yapma annecim dedikçe gülerek yapmaya devam ediyor akışına bıraktım

Evet benim kızımda yapıyor hemde dışı daha yeni bir tane çıktı.cikmadan da damarlarını yapıyordu .ben kasindigi için yaptığını düşünüyorum.birbirne öyle bir sürüyor ki bir de konuşuyor sanki ve ver birşeyler diyo yaparken:)

Ya çok tatlı bunlaarr:))
Ben sürekli yanındayım çalışmıyor um yani.gecenlerde dışarı çıktım geldim hemen.babasina bıraktım mutfağın kapısı kapalıydı kapıya gidip ağlamış:) huzursuz lanmis.

Bende aynı senin gibi yatakta yaptırıyorum.park yatağın ara katı 6 .Aydan itibaren kaldırdım mekan yatak koydum orda uyuyor,uyanınca tutup kalkmış olarak buluyorum ama kenarlari file olduğu için tırmanmaya calissada atlayamiyor dışına.
Diğer kızım da iki defa atladı yatağın içinde n.sok olmuştum 9 aylıkken aglamasina gittim ki yerde yatıyor.hemde baya derin bir yatak , parmaklıklar i vardı.
Oluyor maalesef böyle şeyler.

Teşekkürler canım, mantıklı söylediklerin. Artık olduğu kadar. Gerçekten çalışan anne olmak çok zor!..

Bende odasında uyumasini isterdim odayi hazırladik ama icinde uyumasi nasip olmadi. Babamiz askere gitti vs ancak 2 3 aya kendi duzenimizi kurabilecegiz.
1 ay sonra karsa aparta gidecegim orada gecici olarak park yatak almayı dusunuyorum. Kendi esyalarimiz gelene kadar

Hadi ya bende bugun odaya girince oturmus tirmanmaya calisir buldum galiba yavas yavas bu besigide kaldirma vakti geldi

Sağol canım
İnsülin iğnesi yakıyor mu ben de her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum çok yakıyor

Zaten doğum yapacağımda hastaneye kızım için park yatak götüreyim diyordum en iyisi önceden alayım park yatak

Gerçi ben kalk çocuğu al emzir geri koy buna da üşenniyorum biraz işime geliyor beraber uyumak:)))

Gece uyanıp mızmızlanırsa bende yanımıza alıp yatıyorum valla boşver keyfini çıkar ama park yatak muhakkak al tutunup yürümeyi geliştirir düşsede yumuşacık yatağa düşüyor alışır zamanla düşmez

Karnındaki bebeğimin cinsiyeti belli olsın ona göre bir şeyler düşüneceğiz çünkü oda yapmadım ben daha

Montessori yatagini ozel olarak yaptirmaya gerek yok aslinda montessori nin dusuncesi bebekleri gercek hayatla tanistirmak ve kendi özguvenleri icin herseyi kendi baslarına yapma imkanı tanımak. Yani bunun icin yere atılan bir yatak iş görür :) amac cocugun kendisinin yatagına ulasabilmesi :)
Sen nasıl birsey yaptirdin canım ? resim ekleyebilir misin merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…