Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Benim kayınpederim de yaptırmış ismi de yazıyor. Foto çekmelik falan takarım arada sadece dedim. Altın erkeğe ağır gelir derler bizim orada hiç önerilmez. Gerçekten de hormon sistemini etkilediğini söyleyen kaynaklar var altının.
sanırım sarılık konusuna iyi geliyor diye de takıyorlar.
ya işte insan üzülüyor, takmayacağımız, giydirmeyeceğimiz şeylere dünya para verecekler

annem incili lohusa terliği almış. bıraksaydın da kendi terliğimi de kendim seçseydim diye patladım. çok emrivaki her şey.

ben giyemedim, içimde kaldı, sen giy istedim dedi. o an ağlayacaktım yemin ederim. neye üzüleceğimi, neye kızacağımı, neye şükredeceğimi hep karıştırdım. halen de içime oturuyor🥲

Ay valla😄😄sarı başörtü koyuyorlar ama bizimkilerde hatta teyzemin 6 aylık bebeği var sarılık oldu sürdü biraz koyduğunda işe yaradığını söyledi bana verdi sende koyarsın diye onu yaparım belki😄ama bk koymakta yani yok artık
Ya senin teyzenin nasıl 6 aylık bebeği olurrr hakikaten minik bir aile misiniz siz ☺️ Benim en küçük kuzenim 6 yaşında o da dayım ikinci kez evlendiğinden 😂 Yoksa abisi 26 yaşında yani 😅 Eşim kuzenlerinin en küçüğü sayılır 30 yaşında 😂 sen böyle bahsedince çok garip geliyor bana 😂 Evet evet boşver b*K falan koyma sen

İlk defa kasılma sayacı açtım bugün normalin dışında bir kasılma hissediyorum ben de ya. Bebek çok hareketli ondan yana biraz rahatım ama bu kadar kasılmak normal mi ki ya. Bir saatin sonunda ne çıkacak bakalım.. uygulama hastaneye gidin diye uyardı ama ben sancı durumu yok diye pek ciddiye almıyorum 🤷🏻‍♀️

aslinda guzel soyle yapsinlar canim ust tarafa cocugun ismini yazsinlar arkasina da kucucuk telefon senin numarani minik yazilarla, ama simdi degil 1 yasindan sonra takar isterseniz ayaklaninca gozden kaybolur birsey olur o yuzden ben de cok istedim de burda yaptirmadik sonra buyudu gitti simdi akilli saat takicam ilkokula baslasin takip etmek icin
beyaz altinda olur daha sade erkek cocuguna uygun. erkenden alisirsa takar da. ben cok istemistim ama kacirdik o treni yurt disinda olunca trye gelince de aklima gelmedi buyudukce gordum ki cocuklar gozden kayboluyor kaciyor hele avmlerde parklarda
bi deneyeyim canım böyle:)
beyaz altına okeyim artık zaten. numara işi çok mantıklı 🙏🙏

Girdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldüm 🙄 düdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi 🙄 yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.

Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.
Masallah bebegın kılosu iyiymiş bende yarın gıdıcem acaba kaç oldu ınsallah 2700-2800 olmuştur 🥹yanı 39. Haftada alıyorlar ama 40 fazla değil mı bılemedım en iyisi 38 de alsalar keşke 😄sırt üstü yatmana gerek yok yanda yatabılırdı nasıl rahat edıyorsan o şekilde

İlk defa kasılma sayacı açtım bugün normalin dışında bir kasılma hissediyorum ben de ya. Bebek çok hareketli ondan yana biraz rahatım ama bu kadar kasılmak normal mi ki ya. Bir saatin sonunda ne çıkacak bakalım.. uygulama hastaneye gidin diye uyardı ama ben sancı durumu yok diye pek ciddiye almıyorum 🤷🏻‍♀️
ayni ben de boyleyim sanci yok toplanma kasilma var bebek hareketi de var ama her zamanki gibi

Girdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldüm 🙄 düdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi 🙄 yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.

Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.
ben hep sırt üstü yattım ama ben normalde de yatarken rahatsız hissetmiyorum çok fazla.

ben konuşuyorum, şaka yapıyorum, gülüyorum falan.
birkaç yerde grafik sapıtmıştı, güldüğünden oldu, sorun yok dedi bana. öyle katı kural görmedim hiç.

sanırım önemli derecede sancı varsa zaten bir şekilde görünüyor orda

Kayınvalidem 2 gündür dur durak bilmedi, sabah 10'da başlıyor gecelere kadar. Kız siz nasıl tek başınıza yaptınız bunu hamiş halinizle, sizi kimse üzemez valla maşallah sjkff
masallah masallah nazar etmeyelim her yerde soyleme :) 🧿
biz de yazin gidiyoruz benimki soruyor coxuklar ne zaman uyucak da kafamizi dinlicez diye sanki gun ici bakmis yorulmus gibi 😂
bi yemek yapar geri kalan isler kocisinde temizlikte cocuk bakmak ev toplamak silmek supurmek sofra kaldirmak kurmak

Uzun sürüyor mu peki kasılmalar?

Kayınvalidem 2 gündür dur durak bilmedi, sabah 10'da başlıyor gecelere kadar. Kız siz nasıl tek başınıza yaptınız bunu hamiş halinizle, sizi kimse üzemez valla maşallah sjkff
Eşime böyle böyle anneler kayınvalideler var dedim. O gruba anneni üye yap da okusun diyor 😂 maşallah diyelim 🧿🧿 öyle kayınvalidem olsa ben ona altın takarım 😂😂

Eklentiler

• IMG_4852.png
    IMG_4852.png
    146,2 KB · Görüntüleme: 15
Ya senin teyzenin nasıl 6 aylık bebeği olurrr hakikaten minik bir aile misiniz siz ☺️ Benim en küçük kuzenim 6 yaşında o da dayım ikinci kez evlendiğinden 😂 Yoksa abisi 26 yaşında yani 😅 Eşim kuzenlerinin en küçüğü sayılır 30 yaşında 😂 sen böyle bahsedince çok garip geliyor bana 😂 Evet evet boşver b*K falan koyma sen
Şimdi teyzesi yaşında olduğunu öğrenince göreceksin gününü 😂😂😂

ayni ben de boyleyim sanci yok toplanma kasilma var bebek hareketi de var ama her zamanki gibi
Gerçekten diğer her günden çok ve sık giriyor ama neden anlamadım. Hastaneye de aşırı uzağız yaaa git nst çekil gel desek gece yarısı olur eşime yazık yarın iş var. Başka bir değişiklik olmazsa gitmeyi düşünmüyorum ben. Sen ne yapacaksın?

X