-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.921
çok geçmiş olsun cnm. benim kardeşim de ufak doğmuştu. 40 gün kuvözde kaldı ve 2 gözü de görmüyor vaziyette taburcu edilmiş. ta ki annemler 6 aylık olduğunda gözlerinin görmediğini fark edene kadar. bir sürü ameliyat geçirmiş ve sadece bir gözü kurtarılmış. hep gözlük taktı. Allah şifası olmayan dertler vermesin. ama muhakkak elleyecek çıkaracak sen takacaksın öyle öyle alışacak. Senin bebeğinin inşallah düzelecek 1 yaşına kadar. ameliyata da gerek kalmaz. Allah'ım bebeklere yardımcı olur. Maşallah bebeğine.Kızlar bugün kızımın göz muayenesi vardı.hic iç açıcı değildi. Doktor görür görmez ameliyat dedi.sonra hocasi gordu ilac damlatılarak bir muayene yapıldıktan sonra gözlük vermeye karar verdiler.1 ay takacakmis bir ay sonra kontrol var.eger iyileşme olursa devam edecek gözlüğe olmazsa kesin ameliyat.ben bu bir ay içinde nasıl taktiracagi m gözlük hiç bilmiyorum.dok.surekli takacak hiç çıkartmadan diye tembihledi...
Sayfa coştu:) kızlar hayırdır maşallah size ya ne güzel haberler alıyoruz arka arkaya. Tebrik ederim canım
Biliyor musun ben de istiyorum :) Kızım 1.5 yaşına gelsin anne sütünü kesince olur inşallah...Sayfa coştu:) kızlar hayırdır maşallah size ya ne güzel haberler alıyoruz arka arkaya. Tebrik ederim canım
İnsan mutlu oluo kız. Yaş geçmeden olsun iyi olurBiliyor musun ben de istiyorum :) Kızım 1.5 yaşına gelsin anne sütünü kesince olur inşallah...
Biliosuunn istiodum. Sonra bi ara vaz geçtim kilo vereyim die. Şükr hedef kilo ma ulaştım . Basım gözüm. Üstüne yavrum; )Aaaaa süper 2017ye yetişmişsin
Hayırlı olsun canım istiyordun di mii
Kızlar bugün kızımın göz muayenesi vardı.hic iç açıcı değildi. Doktor görür görmez ameliyat dedi.sonra hocasi gordu ilac damlatılarak bir muayene yapıldıktan sonra gözlük vermeye karar verdiler.1 ay takacakmis bir ay sonra kontrol var.eger iyileşme olursa devam edecek gözlüğe olmazsa kesin ameliyat.ben bu bir ay içinde nasıl taktiracagi m gözlük hiç bilmiyorum.dok.surekli takacak hiç çıkartmadan diye tembihledi...
Biliosuunn istiodum. Sonra bi ara vaz geçtim kilo vereyim die. Şükr hedef kilo ma ulaştım . Basım gözüm. Üstüne yavrum; )
Bugun eczaneden folikasitimi alıyim. ..Hemen gitmem heralde . İki hafta falan bekliyim diom da. İnsan gene heyecan yapio. Bakalım bu nasıl geçecek inşallah oglusum da ki gibi midem falan hiç bulanmaz.Oh oh harika o zaman beta değerin de çok yüksek çıkmış ne zaman doktora gideceksin :)
Bugun eczaneden folikasitimi alıyim. ..Hemen gitmem heralde . İki hafta falan bekliyim diom da. İnsan gene heyecan yapio. Bakalım bu nasıl geçecek inşallah oglusum da ki gibi midem falan hiç bulanmaz.senin nasıl?
Allah yardımcımız olsun.Benim kızıma hamileliğim çok berbattı ya hatırlamak bile istemiyorum :) bunda daha iyiyim Allahıma şükür
İnş. Allah gönlüne göre versinBiliyor musun ben de istiyorum :) Kızım 1.5 yaşına gelsin anne sütünü kesince olur inşallah...
Hayirli olsun canim :)
Sağol canım.aslinda dok.ameliyat dedi de Damlalı muayene den sonra göz numarası da çıkınca .O zaman bir ay gözlük taksin kontrole gelin ameliyati düşünüyor yani...;(çok geçmiş olsun cnm. benim kardeşim de ufak doğmuştu. 40 gün kuvözde kaldı ve 2 gözü de görmüyor vaziyette taburcu edilmiş. ta ki annemler 6 aylık olduğunda gözlerinin görmediğini fark edene kadar. bir sürü ameliyat geçirmiş ve sadece bir gözü kurtarılmış. hep gözlük taktı. Allah şifası olmayan dertler vermesin. ama muhakkak elleyecek çıkaracak sen takacaksın öyle öyle alışacak. Senin bebeğinin inşallah düzelecek 1 yaşına kadar. ameliyata da gerek kalmaz. Allah'ım bebeklere yardımcı olur. Maşallah bebeğine.
Biliyor musun esasında küçük yaşlarda ameliyatı daha başarılıymis.dok.konustum baya bitti gitti mı olur dedim ameliyattan sonra.buyuk büyük ihtimalle öyleymiş.ben buna sevinmiştim.cunku ameliyatı olacak ama şaşılık bitecekti.maalesef numarası yüksek çıktı dolayısıyla da işler karıştı.hem takacak ve büyük ihtimalle sonu ameliyat a gidecek şaşılık geçse de gözlük sanırım jeep takmak zorunda.ve ben gözlük hiç sevmem kendimde numaralı takmam lazım ama ...Oyy canım beniim düzelir de gözlükle ameliyata gerek kalmaz inşaallah annesi bebekler için özel gözlükler oluyor
Aynen öyle canım. Tabiki anne olarak üzülüyoruz ama Rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin. Ameliyat deyince kötü oluyor insan tabi ama sonu güzel olacak inşBiliyor musun esasında küçük yaşlarda ameliyatı daha başarılıymis.dok.konustum baya bitti gitti mı olur dedim ameliyattan sonra.buyuk büyük ihtimalle öyleymiş.ben buna sevinmiştim.cunku ameliyatı olacak ama şaşılık bitecekti.maalesef numarası yüksek çıktı dolayısıyla da işler karıştı.hem takacak ve büyük ihtimalle sonu ameliyat a gidecek şaşılık geçse de gözlük sanırım jeep takmak zorunda.ve ben gözlük hiç sevmem kendimde numaralı takmam lazım ama ...
Neyse buna sukrediyorum .Gittim hastane de göz hastalıkları.hast.ya neler var Allahimmm. İnsan bu bizim ki birseymi ki diyor.