2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Montessori yatagini ozel olarak yaptirmaya gerek yok aslinda montessori nin dusuncesi bebekleri gercek hayatla tanistirmak ve kendi özguvenleri icin herseyi kendi baslarına yapma imkanı tanımak. Yani bunun icin yere atılan bir yatak iş görür :) amac cocugun kendisinin yatagına ulasabilmesi :)
Sen nasıl birsey yaptirdin canım ? resim ekleyebilir misin merak ettim :)

Ben de o amaçla yaptırdım zaten :) uyurken çok dönüyor şimdi düşme korkum kalmadı. Aslında nette çok pahalı tahta olanlar ben modelini verdim mobilyayida 250 tl ye yaptırdım istediğim ölçüde. İçinde yataktan bebeklere özel yarı ortopedik yatak aldim.foto yuklicem

Bizimki böyle oldu

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-05-23-50-41.png
    Screenshot_2017-04-05-23-50-41.png
    90,4 KB · Görüntüleme: 67
Ben de o amaçla yaptırdım zaten :) uyurken çok dönüyor şimdi düşme korkum kalmadı. Aslında nette çok pahalı tahta olanlar ben modelini verdim mobilyayida 250 tl ye yaptırdım istediğim ölçüde. İçinde yataktan bebeklere özel yarı ortopedik yatak aldim.foto yuklicem
Besikten uyguna gelmis hemde guvenli olmus :) gule gule kullansın bebişin :)

Zaten doğum yapacağımda hastaneye kızım için park yatak götüreyim diyordum en iyisi önceden alayım park yatak

Gerçi ben kalk çocuğu al emzir geri koy buna da üşenniyorum biraz işime geliyor beraber uyumak:)))
Beraber uyuyabilmekde bir marifet:)ben pek beceremiyorum.her defasında al emzir tekrar yerine koy gecede bir kaç defa.ilk kizmi 5_6aylikken kendi odasında başlattım yatırmaya .Bunu da yatağımın ayak ucunda park yatak ya yatiriyorum mecburen.ikisini aynı odada yatiramam. Büyük uyanunca belki zarar verir , birbirlerinin sesine uyanırlar diye falan yatak odasında hala.
Adem güneş zaten anneyle bebeğin birlikte yatmasını tavsiye ediyor.senin yaptığın pedegojik olarak olması gereken zaten:))

Kizlar birsey sormak istiyorum. Hangi marka d3 ve demir kullaniyorsunuz? Nasıl içiriyorsunuz? ikisini ayni anda mi veriyorsunuz? Ve lekelerini cikartabiliyor musunuz?
Benim kizim içmiyor zorla icirmeye calisinca her yer leke oluyor ve o lekeler cikmiyor :KK43:

Bende odasında uyumasini isterdim odayi hazırladik ama icinde uyumasi nasip olmadi. Babamiz askere gitti vs ancak 2 3 aya kendi duzenimizi kurabilecegiz. :KK43:
1 ay sonra karsa aparta gidecegim orada gecici olarak park yatak almayı dusunuyorum. Kendi esyalarimiz gelene kadar :KK43:
planladığımız bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor işte. park yataklar da yüksek oluyor kullanışlı olabilir cnm.

Beraber uyuyabilmekde bir marifet:)ben pek beceremiyorum.her defasında al emzir tekrar yerine koy gecede bir kaç defa.ilk kizmi 5_6aylikken kendi odasında başlattım yatırmaya .Bunu da yatağımın ayak ucunda park yatak ya yatiriyorum mecburen.ikisini aynı odada yatiramam. Büyük uyanunca belki zarar verir , birbirlerinin sesine uyanırlar diye falan yatak odasında hala.
Adem güneş zaten anneyle bebeğin birlikte yatmasını tavsiye ediyor.senin yaptığın pedegojik olarak olması gereken zaten:))

Eşim geceleri uyumadığı için koca yatakta ikimiz yatıyoruz sıkıntı olmuyor ama iki bebekli olunca nasıl olacak tabi birbirlerinin sesine uyanırlar onu da o zaman gelince düşüneyim dşyorum

Benim canımın içi Gül kızım bugün tam 10 aylık oldu:KK200:

Kilosu 8e yakın bir kilo tam ölçemiyorum evde boyu ise 71 cm ye yaklaştı:KK200:

Bakalım ne zaman yürümeye başlayacak çok merak ediyorum parmak ucu durmuyor ayaklarını tam basıyor adım atarken ama desteksiz ayakta duramıyor henüz:anne:

Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Âmin

Kızlar bugün kızımın göz muayenesi vardı.hic iç açıcı değildi:KK43:. Doktor görür görmez ameliyat dedi.sonra hocasi gordu ilac damlatılarak bir muayene yapıldıktan sonra gözlük vermeye karar verdiler.1 ay takacakmis bir ay sonra kontrol var.eger iyileşme olursa devam edecek gözlüğe olmazsa kesin ameliyat.ben bu bir ay içinde nasıl taktiracagi m gözlük hiç bilmiyorum.dok.surekli takacak hiç çıkartmadan diye tembihledi...

Kızlar bugün kızımın göz muayenesi vardı.hic iç açıcı değildi:KK43:. Doktor görür görmez ameliyat dedi.sonra hocasi gordu ilac damlatılarak bir muayene yapıldıktan sonra gözlük vermeye karar verdiler.1 ay takacakmis bir ay sonra kontrol var.eger iyileşme olursa devam edecek gözlüğe olmazsa kesin ameliyat.ben bu bir ay içinde nasıl taktiracagi m gözlük hiç bilmiyorum.dok.surekli takacak hiç çıkartmadan diye tembihledi...
çok geçmiş olsun. Hakikaten nasıl anlatılır ki şimdi ona dokunmaması gerektiği. Gözlük kullananlara yaklaşımı nasıl canım.

Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir. Öyle bile olsa canım iyileşecegini düşün. Zor bi süreç ama Allah çözümsüz dert vermesin.

Insallah ameliyata gerek kalmaz canım. Cok gecmis olsun Allahım sifa versin yavruna. Dualarımdasiniz canım benim.

X