2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben bir de hamilyim ya sürekli wc gitme gereği duyuyorum geceleri uer yatağında yatmasına rağmen gene de ödüm kopuyor yerde de olsa yerden biraz yüksek sonuçta :/
Oyy kıyamam sana gece besige neden yatirmiyosun birlikte mi yatıyosunuz canım. Bende besikten duscek diye korkuyorum bu aralar tutunup kalkmaya calisiyor.

Bu arada bebisin hayirli olsun :) bende 2.yi hemen istiyorum :) rabbim kolaylık versin inşallah bir avazda kurtarsın :)

Oyy kıyamam sana gece besige neden yatirmiyosun birlikte mi yatıyosunuz canım. Bende besikten duscek diye korkuyorum bu aralar tutunup kalkmaya calisiyor.

Bu arada bebisin hayirli olsun :) bende 2.yi hemen istiyorum :) rabbim kolaylık versin inşallah bir avazda kurtarsın :)

Biz 6 aylık olduğundan beri beraber uyuyoruz hem beşiğinden de düşer diye korkuyorum tutunup kalkabiliyoelar ya artık

Teşekkğr ederim hayırlı zamanda Allah size de nasip etsin

Memnun oldum bu arada, benim bulantı bastırmaya başladı bana müsaade

Bende mem
Aman aman daha bu yaşta

Biz 6 aylık olduğundan beri beraber uyuyoruz hem beşiğinden de düşer diye korkuyorum tutunup kalkabiliyoelar ya artık

bende memnun oldum canım :)
Bende uyku hali ne olur ne olmaz diye besiginden yanıma hic almıyorum. Bide ayrilmak cok zor olur diye alistirmadım.

Iyi geceler canım bende yatıyorum :*

Off 10 iğne antibiyotik mi?

Dediğim gibi eşimin psikolojik sıkıntısı nedeniyle yoksa ben daha sertimdir bu konularda çünkü kardeşim ağır bir hastalık yüzünden vefat etti ve onun çektiği acıları gördükten sonra ben iğne vurulunca bebeğim oturup karalar bağlamıyorum mesela daha dayanıklıyım Allahım beterinden korusun diyorum
Başınız sağolsun canım. Haklısın tabi bende öyleyim yapılanların onun iyiliği için olduğunu düşünüp kıymak zorundayız sonuçta ama babalar kıyamıyor. Benim eşimde tip1 diyabet var hergün defalarca insülin vuruyor ama oğluna kıyamıyor birde seninki kız babalarla kızları arasında kuvvetli bir bağ olur ya ne yapsın zaten birde rahatsızmış o konuda dahada hassastır.

Son düzenleme:

Canım o konuda en güvenli olan oyun parkı bence ben ondan aldım ara katı kaldırdım tutunup kalksada çıkamıyor. Hatta gün içinde oraya koyuyorum tutunarak dolanıp duruyor içinde o yönden de faydası olur hemde düşecek diye korkmadan uyursun. Hamilesin rahat olman lazım:)

Bence simdi deldirmek daha iyi cunku bebek onunla buyuyecek yadirgamayacak. Ama 1 2 yasinda delince farkında olacak istemeyecek kupe takarken korkacak. Yani bu benim sahsi fikrim :)
Bu arada benim kulaklarimi 4 yasindayken köyumuzde yasli bi teyze igneyle delmişti simdi onu hatırladım :) ısırgan otuyla vurdu vurdu sonra cat diye deldi hangisi acıttı bilememistim :KK70:
Kendini ifade edemiyor ya canim, mümkün olduğunca hiç bir müdahaleyi istemiyoruz biz eşim ile. Konuşsun, anlatsın içimiz öyle rahat edecek.

Senin dediğin noktaya gelince; ben biraz susluyum, kızım da model alır belki beni :)

Benim kulaklarim da durmadan kapanirdi. Küpe takmayı çok severdim. Ortaokulda gene kapandı, liseye giden öz ablam doğrudan gelmişti :O

PembeLokum PembeLokum başınız sağolsun canım. Esin de sansliymis ki senin gibi anlayışlı biri ile evlenmiş. Sizin güzel bir uyumunuz olduğunu düşünüyorum :))

Kendini ifade edemiyor ya canim, mümkün olduğunca hiç bir müdahaleyi istemiyoruz biz eşim ile. Konuşsun, anlatsın içimiz öyle rahat edecek.

Senin dediğin noktaya gelince; ben biraz susluyum, kızım da model alır belki beni :)

Benim kulaklarim da durmadan kapanirdi. Küpe takmayı çok severdim. Ortaokulda gene kapandı, liseye giden öz ablam doğrudan gelmişti :O

PembeLokum PembeLokum başınız sağolsun canım. Esin de sansliymis ki senin gibi anlayışlı biri ile evlenmiş. Sizin güzel bir uyumunuz olduğunu düşünüyorum :))
Ne güzel o zaman sizin bebis kendi istegiyle merakiyla kupeli olacak :KK70:

Bende cok merakliydim sag kulagimda 4 tane delik vardı taa tepesi bile delikti solda 2 tane (igneyle delen teyze birini asagi birini yukarı telmis sonra yukardakinin altini tekrar deldirdim:KK70:)
Simdi sorsan küpe bile takmıyorum dogru duzgun sürekli evdeyim canım suslenmek bile istemiyor :KK43:

Çok hareketlendiler artık odaya bir girdim alacakranlikta cocuk yatakta yok sesi geliyor ama o an zaten şoka girdim sonra cocugu aldım kucagıma falan ama bende atlatamadım ya hala sürekli dikkat edin tutun yanindan ayrilmayin diyorum.
Nasıl yataktan düştü acaba yani beşik anne yanı park yatak? Benim bebeğimin beşiği çok derin değil korkuyorum başka birşey almayı düşünüyorum şimdi

Nasıl yataktan düştü acaba yani beşik anne yanı park yatak? Benim bebeğimin beşiği çok derin değil korkuyorum başka birşey almayı düşünüyorum şimdi
Canım beşikten düsmedi misafirlige gitmistik bende bazaya yatırmıştım bazadan düştü. Birde anne yanı küçuk bir besigimiz var onada pek guvenemiyorum yanlardan tutunup kalkmaya calisiyor 1 ay daha idare edelim zaten tasinacagim insallah :)

Valla ben de iki kere düşürdüm oğlumu yataktan. Şimdi kendi odasında beşiğinde yatıyor, yanımıza aldığımda da babasıyla benim aramda uyuyor. Kendi beşiği derin mümkün değil oradan düşmesi.

Benim odamda aynı zamanda park yatak da var, ama onun kenarları alçak. Gözetimsiz orada yatırmam ya da bırakmam mümkün değil. Ama bugünlerde park yatağın yatak kısmını çıkarıp oyun alanı olarak kullanmayı düşünüyorum. O zaman yine derin olacağı için güvenli olur.

Kızlar benim bir sorunum var. Ben çalışıyorum, bebeğime evimde bakıcı bakıyor. Kızıma bir ay kadar annem bakti ve annem bakarken bıraktığım sütü bitiriyordu. Ama şimdi içmiyor. Muhtemelen gittiğim için tepki gösteriyor. Yani 1 ay oldu ve giderek hiç icmemeye başladı. Bir önerisi olan var mı? Daha küçük, bağışıklık sistemi için içmeli. Çok üzülüyorum bu duruma...

Kızlar benim bir sorunum var. Ben çalışıyorum, bebeğime evimde bakıcı bakıyor. Kızıma bir ay kadar annem bakti ve annem bakarken bıraktığım sütü bitiriyordu. Ama şimdi içmiyor. Muhtemelen gittiğim için tepki gösteriyor. Yani 1 ay oldu ve giderek hiç icmemeye başladı. Bir önerisi olan var mı? Daha küçük, bağışıklık sistemi için içmeli. Çok üzülüyorum bu duruma...
BLW ile ilerliyorsun diye biliyorum ama aklıma gelen yediği çorbalara ya da muhallebilere anne sütünü karıştırmak. Veya sabah omlet tarzı birşey yiyorsa ona katabilirsin.. Belki sadece biberona tepki gösteriyordur, seni emiyor mu?

Tepki biberona karşıysa ve eğer bardakla içmekten hoşlanıyorsa bardakla da verebilirsin..

Bilemedim, aklıma gelenler bunlar oldu.

BLW ile ilerliyorsun diye biliyorum ama aklıma gelen yediği çorbalara ya da muhallebilere anne sütünü karıştırmak. Veya sabah omlet tarzı birşey yiyorsa ona katabilirsin.. Belki sadece biberona tepki gösteriyordur, seni emiyor mu?

Tepki biberona karşıysa ve eğer bardakla içmekten hoşlanıyorsa bardakla da verebilirsin..

Bilemedim, aklıma gelenler bunlar oldu.
Evet evet emiyor canım ve besinleri karıştırmiyoruz. Geçen yarım ceviz verdim eline, onu bile kendi kemirdi maşallah. Bu düzen bozulsun istemiyorum. Tamamını ağzına almamayı öğrendi çok şükür.

Bardakla başka şeyler içiyor. Biberon ile dışarı çıktığımızda içiyor. Yemek yerken ayran vs biberon ile yine içiyor. Son bir hafta saatim uzadi, reddetmesi de arttı.

Bakicimizin anlattığı kadar biliyorum. Kendim gözlem yapsam sanki nedenini anlarım gibi de işte kamera mi taktirsam bu yüzden. Bol süt var ama içmiyor kuzucuk...

Evet evet emiyor canım ve besinleri karıştırmiyoruz. Geçen yarım ceviz verdim eline, onu bile kendi kemirdi maşallah. Bu düzen bozulsun istemiyorum. Tamamını ağzına almamayı öğrendi çok şükür.

Bardakla başka şeyler içiyor. Biberon ile dışarı çıktığımızda içiyor. Yemek yerken ayran vs biberon ile yine içiyor. Son bir hafta saatim uzadi, reddetmesi de arttı.

Bakicimizin anlattığı kadar biliyorum. Kendim gözlem yapsam sanki nedenini anlarım gibi de işte kamera mi taktirsam bu yüzden. Bol süt var ama içmiyor kuzucuk...
İlk etapta bakıcına biberonla beslerken kameraya çekmesini söyleyebilirsin. Ben öyle yapmıştım, biberonu benim elimden kesinlikle reddediyor çünkü. Ama bakıcıdan alıyor. Bana resmen, sende meme var beni oyalama da ver memeyi diyor :)

İlk etapta bakıcına biberonla beslerken kameraya çekmesini söyleyebilirsin. Ben öyle yapmıştım, biberonu benim elimden kesinlikle reddediyor çünkü. Ama bakıcıdan alıyor. Bana resmen, sende meme var beni oyalama da ver memeyi diyor :)
Aaa doğru. Bugün konuşayım da yarın ceksin. Bunu niye dusunemedimse:)

Senin oğlun çok zeki olacak maşallah. Annesi sen bebek mi kandiriyorsun :KK66:

Valla ben de iki kere düşürdüm oğlumu yataktan. Şimdi kendi odasında beşiğinde yatıyor, yanımıza aldığımda da babasıyla benim aramda uyuyor. Kendi beşiği derin mümkün değil oradan düşmesi.

Benim odamda aynı zamanda park yatak da var, ama onun kenarları alçak. Gözetimsiz orada yatırmam ya da bırakmam mümkün değil. Ama bugünlerde park yatağın yatak kısmını çıkarıp oyun alanı olarak kullanmayı düşünüyorum. O zaman yine derin olacağı için güvenli olur.
bizimki de her gün düşüyor. artık alıştı. ağlamıyo hiç. koltuktan kendi kendine inmeyi öğreniyo artık bu hafta ı kdr çok düştüki anlatamam. koltuklar yerden zaten çok yüzksek değil spor model tüm ev. akşamları da kendi yatağında uyuyor. hiç beşik, park yatak vs. almadık direkt mobilyanın büyüyen yatağında uyuyor. parmaklıkları yükseltiyoruz gece her ihtimale karşı. odasında uyuyor.

kızlar bu arada. benm oğlen akşam eve işten geldiğimde dişlerini gıcırtatırken buluyorum. kayın validem tüm gün yapmıyo bunu akşam sen gelmeden önce başlıyo 2 saat diş gıcırtatıyor ve tüm gün o onunla olduğu için saat aralığını net söylüyor. bnm gelmeme yakın 2 saat boyunca yapıyomuş. kapıda beni karşıladığında da devam ediyor yapma dedikçe çığlı atarak devam ediyor. sizde var mı böyle bir durum. pazartesi günü başladı bunu yapmaya.
internetten baktığımda bebeklerin yapması normal yazıyor ama topu topu 6 diş var kırılcak diye korkuyorum.

doktora götürdü eşim bugün reflüden şüphe ettik çıkmadı birşey. bunu keşfetmiş belli bir süre yapacak demiş. şimdi aradı eşim :KK43:

X