2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ben de emziriyorum ama günde 3-4 çay bardağı da su içiyor. Bayiliyor suya. Bebeklerimiz hareketli, öğün aralarında efor sarfettikce suya ihtiyacı olabilir.

Selamlar
Blw ciler nasılsınız ne alemdesiniz

Kızımla oturup kahvaltı yapmak fln çok keyifli herkese tavsiye ediyorum

Kızım da az yese de çok iştahlı olmasa da hiç değilse keyifle yiyor yiyeceğini

6 haziran doğumlu bebeğim 9 buçuk aylık oldu

Emekleme - Bir kere emeklediğimi gördüm çok kısa
Ayakta durma - Sırtını yaslayınca tek başına duruyor
Diş - Henüz hiç diş çıkmadı :)

Kilosu 7.700
Boyu 68 oldu benim kızım minnoş biraz

Boyu benim kızım gibi olan başka kızçe yok mu burada en kısa benim kızım mı

Canım su ayrı mutlaka içirmelisin. En azından 100 ml icmesi lazım.
Tabi öyle yiyorsa yapacak birşey yok ama bulamaç yerine tek tek vermek daha doğru. Meyvenin kendisini yiyorsa suyuna gerek yok. Benimki muz hariç meyve yemiyor hippi hazır pürelerden yediriyorum o yüzden.

Maşallah minnoşa. Ben blw değilde canım gün içinde eline elma dilimi bebe bisküvisi havuç vs veriyorum. Ama benim oğlum ağzı doluyken yemeye devam ediyor beklemiyor hiç. Ee sonrada boğazına kaçırıyor tabi. O yüzden asıl beslenmesini ben sağlıyorum:)
Geç çıkan diş sağlam olur derler olsun. Çıtır çıtır bir kız olacak prensesin inşallah

Tebrik ederim. Bence yakın yaş aralığı olmasının avantajı çok, kim ne derse desin gebeliğin keyifli yanlarının tadını çıkarmaya başlamalısın :) Çoğu zaman ben de istiyorum. Kısmet, Allah ne zaman nasip ederse hayırlısı ile sağlık ile gelsin diyorum.

Selam canım ben de hamileyim nasibinde varsa bu bebek Allah yardım eder sen hiç merak etme

Selam canım ben de hamileyim nasibinde varsa bu bebek Allah yardım eder sen hiç merak etme
Evet canım inşallah yardım edecek korunduğumuzu sanıyordum ama oldu demek nasibi varmış.. seni bu topikte çok takip ediyordum seninle muhtemel doğum tarihimiz aynıydı 19 haziran bende takvim yapmadığım için seni takip ediyordum.(16sında doğum yaptım orası ayrı tabi seninde 6sı galiba) Tekrardan kasım annesi olacaz bakalım hayırlısı.. Benim en çok kafama takılan konu emzirme konusu oğlumu emzirmek için çok uğraştım sütüm çok azdı uç buçuk ay sürekli gece gündüz emzirdim sütüm olsun diye oda memeden ayrılınca çok ağlardı ilk kırk gün göğüs uçlarım yara oldu kabuk kabuk. Cok zor günlerdi ama geçti çokşür.oğlum hâlâ gece en fazla iki saatte bir emer gece 6 7 defa uyanıyıruz oğlumu iki yıl emzirmek istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum

Hayırlı olsun canım bebegin 2. Si sanrim. . Valla topik yavaş yavas takvimlendi senlendi
Ben dé baya baya bi ara istedim. Ama şimdi asla istemiom. Ha napiyonz dicen hiç tam tehlike devam edioz. Sonum hayrolsun. ben kar kış da doğum istemiom da ondan da biraz bi dé ogluş zaten çok yoruyor biraz toparlanmam kendime gelmem lazım .hayrlsi tabi. Gelirse başım ustune

Aynen canım ben işimi bile göremiyorum doğru dürüst çok ilgi isteyen bi bebek çok zor ayrıca belin ve eklemlerim el kemiklerim bile hamilelik ten kalma hala ağrıyor bu günlerde çoğaldı ne yapcam hiç bilmiyom. Ben kendinde kasımda doğmuşum zor olur gerçekten oğlum 40ında hep zıbın giymişti şanslı bebişler yaz bebişleri . Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah

Allahim sana güç kuvvet versin. Hep mutlu ol . Mutlu hisset . Rabbim kaldiramayacgmz şeyler vermez. . Umitliyim. Biz değil o isteyince oluyör. Kilo durumun nasıl. Ben yeni yeni verdim doğum kilolarini almak istememek de tek isteğim aslında .

Ay canımm Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin sende çokkkk mutlu ol Rabbim her daim gönlüne göre versin oğlumda 54le hamile kamıştım 68de doğdum. Şuanda 57 bucuğum ama göbeğim duruyordu daha göbek gitmeden yine hamileyim

Maşallah canım bebeğine. Mini mini bir kuşun var desene :) kendi kendine de yiyor ne güzel. Biz blw de sınıfta kaldık tabi biraz da benim yüzümden. Başta çok az yiyordu ama kaşığı da reddettiği için mecburi blw gidiyorduk. Sonra kaşığı almaya başladı dişi çıktı iştahı yerine geldi baktım güzel yiyor ben de genelde hep kaşıkla veya elimle verdim. Sonra bir gün tekrar önüne yiyecekleri koydum. Unutmuş o kadar üzüldüm ki. Yemedi öyle bekledi oynayıp attı. Ki muzu çok güzel yerdı onu bile kendi yemeyi unutmuş. Sabır ve sebat gerekiyormuş :)

Kızlar adım adım setini alan veya almayı düşünen var mı? Ben 9. ayı tek olarak aldım ama pek memnun kalmadım. Bi kere fiyatı 65 TL. İçinden bir aktivite kitabı ve bir iki oyun materyali çıkıyor. Bebegimin ilk kartları çıkıyor mesela siyah beyaz. Bizim bebekler ona 2 aylıkken falan bakıyordu ya. Gösteriyorum yüzüne bakmıyor dalga mı geciyosun anne diyor. 9 ay oyunu mu bu allah aşkına. Kitapta güzel aktiviteleri yok mu tabi var. Ama 65 lira etmez. Set olarak 54e geliyormuş sanırım, bence o da etmez :)
Neyse beğenen anneler var bazı ayların içeriği daha güzel oluyormuş. Tabi bu biraz da bebege bağlı. Bebeğin o ayki kabiliyetleri kitabın içeriğinden daha önde veya gerideyse o ay kitap çöp oluyor mesela. Tam dönemindeki aktiviteler için güzel. İlgilenenlere duyurulur.

Canım bende biraz araştırdım onu gerçekten pahalı geldi birde altında bir olumsuz yorum görünce araştırmayı da bıraktım hepten

Kızlar merhaba , oğlum 30 haziran doğumlu. 2 gündür alerjik sıkıntısı var. Normalde ek gıda alıyor , yumurta sarısı ceviz et gibi gıdalarda reaksiyon göstermedi.ama pazar günü yediğim kalamar sanırım sütümden oğlana alerji yaptı.doktora gittik , Yeni yediğim birşeyden olmuş olabilir dedi. Damla verdi ama hala düzelme olmadı,göbeğinde kolunda bacağında ciddi kırmızı lekeler var. Bazen köreliyor ama tekrar çıkıyor.Ne zaman geçer bilginiz var mı? Başından evvelden böyle bir durum geçen var mı?

Benim bebeğimde oldu. 3-4 gün içinde düzeldi. Doktorumuz damla vermişti ama ateş, kızarıklık artması gibi şeyler olmazsa kullanma demişti. Ben de bir kaç gün alerjen şeylerden vermemiştim bebeğime (ceviz, yumurta gibi). Sonra kendiliğinden düzeldi. Sen de aynı şekilde yapabilirsin. Yediklerine de bir kaç gün dikkat et, risksiz şeyler yemeye bak. Sonra normal öğünlerine dönersiniz.
Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…