- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.621
Canım ben de emziriyorum ama günde 3-4 çay bardağı da su içiyor. Bayiliyor suya. Bebeklerimiz hareketli, öğün aralarında efor sarfettikce suya ihtiyacı olabilir.Kızlar ben ogluşà yemek verirken hiç şu iceçek falan vermiyorm . Bulamac gibi yapıorum zaten . Suyla islayip. Bi de yemek ten sonra agzinj yıkamaya goturunce bi yudum içer su. . Sonrasında hemen emio o sindirim ı kolaylastirr die okumustum
Canım nasıl gidiyor iki bebiş. Kontrole gittinmi ne durumdasınız
3 4 çay kaşığı mı çay bardağı mıCanım ben de emziriyorum ama günde 3-4 çay bardağı da su içiyor. Bayiliyor suya. Bebeklerimiz hareketli, öğün aralarında efor sarfettikce suya ihtiyacı olabilir.
Çok sevindim canım. Gözünüz aydın o zaman. Sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın inşallah.Bugün gittik kalp atışı aldık çok mutluyum Allahıma bin şükür
İyi gidiyor canım nolsun
Sen nasılsın
Canım su ayrı mutlaka içirmelisin. En azından 100 ml icmesi lazım.Kızlar ben ogluşà yemek verirken hiç şu iceçek falan vermiyorm . Bulamac gibi yapıorum zaten . Suyla islayip. Bi de yemek ten sonra agzinj yıkamaya goturunce bi yudum içer su. . Sonrasında hemen emio o sindirim ı kolaylastirr die okumustum
Maşallah minnoşa. Ben blw değilde canım gün içinde eline elma dilimi bebe bisküvisi havuç vs veriyorum. Ama benim oğlum ağzı doluyken yemeye devam ediyor beklemiyor hiç. Ee sonrada boğazına kaçırıyor tabi. O yüzden asıl beslenmesini ben sağlıyorum:)Selamlar
Blw ciler nasılsınız ne alemdesiniz
Kızımla oturup kahvaltı yapmak fln çok keyifli herkese tavsiye ediyorum
Kızım da az yese de çok iştahlı olmasa da hiç değilse keyifle yiyor yiyeceğini
6 haziran doğumlu bebeğim 9 buçuk aylık oldu
Emekleme - Bir kere emeklediğimi gördüm çok kısa
Ayakta durma - Sırtını yaslayınca tek başına duruyor
Diş - Henüz hiç diş çıkmadı :)
Kilosu 7.700
Boyu 68 oldu benim kızım minnoş biraz
Boyu benim kızım gibi olan başka kızçe yok mu burada en kısa benim kızım mı
Tebrik ederim. Bence yakın yaş aralığı olmasının avantajı çok, kim ne derse desin gebeliğin keyifli yanlarının tadını çıkarmaya başlamalısın :) Çoğu zaman ben de istiyorum. Kısmet, Allah ne zaman nasip ederse hayırlısı ile sağlık ile gelsin diyorum.Kızlar galiba hamileyim adetim 12 gün geçiyor normalde çok düzenlidir gecen hafta test yaptım çıkmadı rahatladım bir hatadır tekrar olmayınca ve eklemlerin belim vs ağrıyınca bu gün tekrar test yaptım pozitif çıktı. Dünde görümcemle spor yaptım hafif leke oldu ve karnım çok ağrıdı.. Ne yapcam daha bebeğim çok küçük ve çok zor bi bebek bana fikir verin
Kızlar galiba hamileyim adetim 12 gün geçiyor normalde çok düzenlidir gecen hafta test yaptım çıkmadı rahatladım bir hatadır tekrar olmayınca ve eklemlerin belim vs ağrıyınca bu gün tekrar test yaptım pozitif çıktı. Dünde görümcemle spor yaptım hafif leke oldu ve karnım çok ağrıdı.. Ne yapcam daha bebeğim çok küçük ve çok zor bi bebek bana fikir verin
Evet canım inşallah yardım edecek korunduğumuzu sanıyordum ama oldu demek nasibi varmış.. seni bu topikte çok takip ediyordum seninle muhtemel doğum tarihimiz aynıydı 19 haziran bende takvim yapmadığım için seni takip ediyordum.(16sında doğum yaptım orası ayrı tabi seninde 6sı galiba) Tekrardan kasım annesi olacaz bakalım hayırlısı.. Benim en çok kafama takılan konu emzirme konusu oğlumu emzirmek için çok uğraştım sütüm çok azdı uç buçuk ay sürekli gece gündüz emzirdim sütüm olsun diye oda memeden ayrılınca çok ağlardı ilk kırk gün göğüs uçlarım yara oldu kabuk kabuk. Cok zor günlerdi ama geçti çokşür.oğlum hâlâ gece en fazla iki saatte bir emer gece 6 7 defa uyanıyıruz oğlumu iki yıl emzirmek istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorumSelam canım ben de hamileyim nasibinde varsa bu bebek Allah yardım eder sen hiç merak etme
Hayırlı olsun canım bebegin 2. Si sanrim. . Valla topik yavaş yavas takvimlendi senlendiEvet canım inşallah yardım edecek korunduğumuzu sanıyordum ama oldu demek nasibi varmış.. seni bu topikte çok takip ediyordum seninle muhtemel doğum tarihimiz aynıydı 19 haziran bende takvim yapmadığım için seni takip ediyordum.(16sında doğum yaptım orası ayrı tabi seninde 6sı galiba) Tekrardan kasım annesi olacaz bakalım hayırlısı.. Benim en çok kafama takılan konu emzirme konusu oğlumu emzirmek için çok uğraştım sütüm çok azdı uç buçuk ay sürekli gece gündüz emzirdim sütüm olsun diye oda memeden ayrılınca çok ağlardı ilk kırk gün göğüs uçlarım yara oldu kabuk kabuk. Cok zor günlerdi ama geçti çokşür.oğlum hâlâ gece en fazla iki saatte bir emer gece 6 7 defa uyanıyıruz oğlumu iki yıl emzirmek istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum
Aynen canım ben işimi bile göremiyorum doğru dürüst çok ilgi isteyen bi bebek çok zor ayrıca belin ve eklemlerim el kemiklerim bile hamilelik ten kalma hala ağrıyor bu günlerde çoğaldı ne yapcam hiç bilmiyom. Ben kendinde kasımda doğmuşum zor olur gerçekten oğlum 40ında hep zıbın giymişti şanslı bebişler yaz bebişleri . Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallahHayırlı olsun canım bebegin 2. Si sanrim. . Valla topik yavaş yavas takvimlendi senlendi
Ben dé baya baya bi ara istedim. Ama şimdi asla istemiom. Ha napiyonz dicen hiç tam tehlike devam edioz. Sonum hayrolsun.ben kar kış da doğum istemiom da ondan da biraz bi dé ogluş zaten çok yoruyor biraz toparlanmam kendime gelmem lazım .hayrlsi tabi. Gelirse başım ustune
Allahim sana güç kuvvet versin. Hep mutlu ol . Mutlu hisset . Rabbim kaldiramayacgmz şeyler vermez. . Umitliyim. Biz değil o isteyince oluyör. Kilo durumun nasıl. Ben yeni yeni verdim doğum kilolarini almak istememek de tek isteğim aslında .Aynen canım ben işimi bile göremiyorum doğru dürüst çok ilgi isteyen bi bebek çok zor ayrıca belin ve eklemlerim el kemiklerim bile hamilelik ten kalma hala ağrıyor bu günlerde çoğaldı ne yapcam hiç bilmiyom. Ben kendinde kasımda doğmuşum zor olur gerçekten oğlum 40ında hep zıbın giymişti şanslı bebişler yaz bebişleri . Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
Ay canımm Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin sende çokkkk mutlu ol Rabbim her daim gönlüne göre versin oğlumda 54le hamile kamıştım 68de doğdum. Şuanda 57 bucuğum ama göbeğim duruyordu daha göbek gitmeden yine hamileyimAllahim sana güç kuvvet versin. Hep mutlu ol . Mutlu hisset . Rabbim kaldiramayacgmz şeyler vermez. . Umitliyim. Biz değil o isteyince oluyör. Kilo durumun nasıl. Ben yeni yeni verdim doğum kilolarini almak istememek de tek isteğim aslında .
Bardak kız bardak3 4 çay kaşığı mı çay bardağı mı
Maşallah canım bebeğine. Mini mini bir kuşun var desene :) kendi kendine de yiyor ne güzel. Biz blw de sınıfta kaldıkSelamlar
Blw ciler nasılsınız ne alemdesiniz
Kızımla oturup kahvaltı yapmak fln çok keyifli herkese tavsiye ediyorum
Kızım da az yese de çok iştahlı olmasa da hiç değilse keyifle yiyor yiyeceğini
6 haziran doğumlu bebeğim 9 buçuk aylık oldu
Emekleme - Bir kere emeklediğimi gördüm çok kısa
Ayakta durma - Sırtını yaslayınca tek başına duruyor
Diş - Henüz hiç diş çıkmadı :)
Kilosu 7.700
Boyu 68 oldu benim kızım minnoş biraz
Boyu benim kızım gibi olan başka kızçe yok mu burada en kısa benim kızım mı
Canım bende biraz araştırdım onu gerçekten pahalı geldi birde altında bir olumsuz yorum görünce araştırmayı da bıraktım heptenKızlar adım adım setini alan veya almayı düşünen var mı? Ben 9. ayı tek olarak aldım ama pek memnun kalmadım. Bi kere fiyatı 65 TL. İçinden bir aktivite kitabı ve bir iki oyun materyali çıkıyor. Bebegimin ilk kartları çıkıyor mesela siyah beyaz. Bizim bebekler ona 2 aylıkken falan bakıyordu ya. Gösteriyorum yüzüne bakmıyor dalga mı geciyosun anne diyor. 9 ay oyunu mu bu allah aşkına. Kitapta güzel aktiviteleri yok mu tabi var. Ama 65 lira etmez. Set olarak 54e geliyormuş sanırım, bence o da etmez :)
Neyse beğenen anneler var bazı ayların içeriği daha güzel oluyormuş. Tabi bu biraz da bebege bağlı. Bebeğin o ayki kabiliyetleri kitabın içeriğinden daha önde veya gerideyse o ay kitap çöp oluyor mesela. Tam dönemindeki aktiviteler için güzel. İlgilenenlere duyurulur.
Kızlar merhaba , oğlum 30 haziran doğumlu. 2 gündür alerjik sıkıntısı var. Normalde ek gıda alıyor , yumurta sarısı ceviz et gibi gıdalarda reaksiyon göstermedi.ama pazar günü yediğim kalamar sanırım sütümden oğlana alerji yaptı.doktora gittik , Yeni yediğim birşeyden olmuş olabilir dedi. Damla verdi ama hala düzelme olmadı,göbeğinde kolunda bacağında ciddi kırmızı lekeler var. Bazen köreliyor ama tekrar çıkıyor.Ne zaman geçer bilginiz var mı? Başından evvelden böyle bir durum geçen var mı?