- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.641
Evet canım inşallah yardım edecek korunduğumuzu sanıyordum ama oldu demek nasibi varmış.. seni bu topikte çok takip ediyordum seninle muhtemel doğum tarihimiz aynıydı 19 haziran bende takvim yapmadığım için seni takip ediyordum.(16sında doğum yaptım orası ayrı tabi seninde 6sı galiba) Tekrardan kasım annesi olacaz bakalım hayırlısı.. Benim en çok kafama takılan konu emzirme konusu oğlumu emzirmek için çok uğraştım sütüm çok azdı uç buçuk ay sürekli gece gündüz emzirdim sütüm olsun diye oda memeden ayrılınca çok ağlardı ilk kırk gün göğüs uçlarım yara oldu kabuk kabuk. Cok zor günlerdi ama geçti çokşür.oğlum hâlâ gece en fazla iki saatte bir emer gece 6 7 defa uyanıyıruz oğlumu iki yıl emzirmek istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum
Yaa ne kadar benziyormuşuz evet 6sında dümyaya getirdim kızımı planlı zorunlu sezaryendi ya benimki
Ben de emzirmek için çook acı çektim her şey bir yana onun acısı bir yana hamile kalmadan önce doktora sordum emzirmeye devam edebilir miyim diye evet dedi yani sırf hamile olmuş olmak emzirmeye engel değil benim doktorumum eşi de ardı ardına hamile kalmış hep de çocuklarını emzirmiş
Sen de emzirmeye devam et kimsenin lafına aldırma uzman doktorların bile
Hep olumlu düşün vücudun da olumlu sinyallerle beslensin doğumdan sonea da iki çocuğumuzu birden emzirme mutluluğunu yaşayalım (tandem nursing)
Benim doktorum Türkiye de sayılı doktorlardan ve prof doktor ben ona güveniyorum daha geçen anlatıyordu 4. Veya 5. Sezaryen olunca doktorlar yapmaktan çekiniyormuş o nedenle hamileler bu doktoru buluyormuş 4. Ya da 5. Sezaryenini yaptırmak için fln
Kasım anneleri topiğine gelecek misin? Ben orada da takılıyorum sezaryen olacağı içim ekimde doğar çocuğum ama yine de kasım annelerinde takılıyorum