Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Günaydın kizlarcim giremedim buralara bir yandan toparlanma bir yandan telefonlar bir yandan gelen gidenim kendi çevrem yani hayata alışmaya çalışıyoruz bizde benim kız işitme testinden de geçti çok şükür dün öğlen eve geldik bu gece bebe uyudukca uyumuşum rahat rahat ağrısız bi kaç güne daha iyi toparlanmış olurum 🥰

Keşke korkutmasak birbirimizi bu şekilde ya, ne bileyim ben şimdi durup dururken gerildim yani 😂 neyse bir şey olmamasına sevindim
Kiz gerilme herkesin ayni olmuyor hicbisey anlamayan da cok insan var bence kendini kasmazsan derin derin nefes alirsan oyle cok asiri bir aci hissetmezsin . Anacim koskoca tup bebek anasisin sen neler girdi cikti bize🤣 bu sana koymaz merak etme🌸

Hanımlar kabızlık yaşayan vardı neler yaptınız? Bana normalde kefir iyi gelir içtim bana mısın demedi, kayısı, kayısı hoşafı, o bu şu no yani. Canım da acıyor yırtık mı oluştu bilmiyorum ne önerirsiniz
Kırmızı pancar haşlayıp tuzlayıp yiyorum ben çok iyi geliyor bana. 3-4 tane haşlıyorum birkaç gün boyunca sofraya çeşit olarak da koyuyorum. Bilimsel bir yönü var mı bilmiyorum ama bana iyi geliyor.

Benden yemezsin ya alkol sigara olmadığı sürece. Ben hazır nugget falan yemiş insanım yani sjckskdl bugün yine yiyelim mi dedim eşim saçmalama dedi, şaka yaptım dedim. Yapmamıştım……..
Ay ben de o kadar dikkat etmedim hiç ya. Son haftalar midem fenaydı pek yiyemiyordum haftaya doguracagımı ögrenince annemi aradım annee canım kısır istiyo bana kısır yapsana diye dün gittim onu yedim üstüne yemek üstüne eve geldim kaymaklı ayva tatlısı üstüne kestane 😂😂 Dünü kendime free day ilan ettim midem de agrımadı 😅

Vajinal doğum istemek başka, açıklık muayenesi için -istemeden- korku hikayelerine maruz kalmak başka diye düşünüyorum 🥲 burda da muayene olanlar var herkese nasıl bir şey diye sordum özellikle zaten. Yoksa ben de biliyorum o muayenenin defalarca yapılacağını, sadece öncesinde önyargısız ve sakin gitmek istiyorum. Çok negatif konuşup sonra bundan korkacak olan da normal doğum düşünmesin demek ayrı bir enteresanmış bu arada söylemeden geçmeyeyim 😂
Aman ebeler densiz densiz konuşuyorlar cocuk dogurtuyorlar ya herseyi cok biliyorlar sanıyolar bence. Benim de bu bebek aşılamaydı tüp bebek işlemlerini bilmiyorum tam ama ilaç kullanırken doktorun yumurta kontrolu yaparken içini o soktugu seyle saglı sollu kurcalamasının yanında acıklık mıayenesi hiçbir sey diil yani seni temin edebilirim☺️ hiç önden gerilmene gerek yok zaten dogum sırasında aklına bile gelmiyor acıcak mı rahatsız mı olcam diye böyle bi teslimiyet hali kafalar güzel 😀 gerilme guzum gerilme annem ☺️

zaten dogum sırasında aklına bile gelmiyor acıcak mı rahatsız mı olcam diye böyle bi teslimiyet hali kafalar güzel 😀 gerilme guzum gerilme annem ☺️
Bu dediğine çok katılıyorum. Doğum anında aklına gelmiyor, etraf kalabalık, bir şey oluyor olacak ve kendini bırakıyorsun. İzlemek daha zordur bence yaşamaktan, öyle söyleyebilirim.

Sonuçta bu bebekleri istedik, çok şükür sağlıkla bugünlere geldik. Hepimiz sağlıkla, kolaylıkla tamamına erelim. O ya da bu şekilde dogacaklar, kucağımıza gelecekler ve o andan sonra bambaşka hayatlarımız olacak 🤍

Hanımlar kabızlık yaşayan vardı neler yaptınız? Bana normalde kefir iyi gelir içtim bana mısın demedi, kayısı, kayısı hoşafı, o bu şu no yani. Canım da acıyor yırtık mı oluştu bilmiyorum ne önerirsiniz
Kuru erik çok iyi geliyor. Bir de şu an mevsim sebzelerinin hepsi lifli, onların yemekleri de iyi gelir. Karnabahar, ıspanak, lahana... Ama özellikle pırasa. Bol zeytinyağlı bir pırasa yemeği yersen bu iş çözülür inşallah kuzum 🙏🏻🤍 çok geçmiş olsun 🤍

Uzun süre uzanınca veya uykudan uyanınca o ilk kalktığım an sanki yağlanmamış kapı gibi gıcırdıyorum zor yürüyorum komik bi tip oldum iyice yuvarlanacak gibiyim 😬😬 kocacım sağolsun acaba doğurduktan sonra da böyle paytak paytak yürüyecek misin iyice alıştın diyor sabah sabah 😂 sonra psikopat civciv niye terör estirdi oluyor 🤭😂

Armut bana çok fayda ediyor . Meyve şekeri sana zararlı mı bilmiyorum ama yanında kefir ve cevizle falan denersin belki . Ben bazen günde iki tane yiyorumm hemen fayda ediyor . Özellikle böyle ince kabuklu sulu bir armut var tavsiye edebilirim

Günaydın kizlarcim giremedim buralara bir yandan toparlanma bir yandan telefonlar bir yandan gelen gidenim kendi çevrem yani hayata alışmaya çalışıyoruz bizde benim kız işitme testinden de geçti çok şükür dün öğlen eve geldik bu gece bebe uyudukca uyumuşum rahat rahat ağrısız bi kaç güne daha iyi toparlanmış olurum 🥰
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sezeryan ve tüp baglama aynı anda yapılmıştır ameliyat uzun sürdü mü bende tüplerimi baglatacam merak ediyorum bu süreci

Acı da mı işe yaramıyor orange? Ben ne zaman acı süs biberlerinden yesem baya faydasını gördüm, mideyi biraz yakıyor ama o da

günaydınnn. benim gecem de sancılı geçti ya gaz mı bebek mi bilemedim 😅 ama hala adet sancısı gibi vuruyor belime ara ara ve gece kasıldım çok. ama çok erken ya ben doğum iznine bile ayrılmadım henüz 😭 randevum da haftaya perş. umarım geçicidir

X