-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.941
Hayirli haberlerle don inşallah canim bizide haberdar etBugün doktora gidicem çok heyecanlıyım, umarım herşey yolundadır.. Allahım yardım etsin inşallah hepimize
herkes icin farkli o öyle dusunme.. bendede bulanti yoktu hala cok yok ama bazi belirtiler zamanla geliyo bazilari hic gelmiyor bence sevin bulantin hlsizligin falan yok diye olumsuz dusunme.. ilacla beslenmeye calisanlar var bu surecte sukredelim halimize bak ne guzel geciriyoruz gebeligimizikızlarr günaydınnn güzel haberler alcağımız bi hafta olur inşallahh. Ben 7.haftaya girmek üzereyim fakat hala hiç bi belirtim yok bu beni rahatsız etmeye başladıne iştah ne bulantı ne halsizlik uyku vs. aklınıza ne gelirse hiç biri yok. acaba büyümüyomu
saol sanada cnmGünaydın arkadaşlar. Herkese güzel mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum. Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşaallah.
herkes icin farkli o öyle dusunme.. bendede bulanti yoktu hala cok yok ama bazi belirtiler zamanla geliyo bazilari hic gelmiyor bence sevin bulantin hlsizligin falan yok diye olumsuz dusunme.. ilacla beslenmeye calisanlar var bu surecte sukredelim halimize bak ne guzel geciriyoruz gebeligimizi
canım kan pıhtılaşma oranına nasıl bakılıyor biraz açıklayabilir misin hangi değer oluyorGunaydinn arkadaslar ikinci adet donemi gelen varmi benin tam adet olucagim zaman karnimda bi haraketlenme batma normal yaziyo vucut adet gormeye alisik diye bugun gidicem pihtilasma oranima baktirmaya bunuda sorucam hepiniz iyisinizdir umarim
gunaydin cnm sor bakalimmm bende bu hafta ikinci adet tarihim bi kac gun sonrasinda bi kac gundur yine batmalar ve agrilarim var.. bende yarin dr gidiyorumGunaydinn arkadaslar ikinci adet donemi gelen varmi benin tam adet olucagim zaman karnimda bi haraketlenme batma normal yaziyo vucut adet gormeye alisik diye bugun gidicem pihtilasma oranima baktirmaya bunuda sorucam hepiniz iyisinizdir umarim
Canim benim mtfhr heterezigot baskada hicbsy yok 4kaybim var bu gebelignde igne asprin iciorum etkilemek istemem ama ignenin bi zarari yokKızlar az önce doktorum aradı Heterozigot mthfr 667 olanlarda kan sulandırıcı iğneye. Gerek yok aspirini de 4. Ayda bırak dedi ya o kadar bunaldım ki doktorların bi öyle bi böyle konuşmalarından bu hastalık Yüzünden biçok bebek kaybeden var ne yapacağım ben
Cnm yesil eksi elma iyi gelyo zeytin iyi geliyo limonlu su yani eksi seyler bastirioArkadaşlar bulantıyı kusmayı önlemek için neler yapıyorsunuz? Neler yiyip içiyorsunuz? Ben artık peynir ekmekten başka bir şey yiyemez oldum.. İşyerinde sürekli bulantılı dolaşıyorum. Deneyimi olan arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırsanız çok yardımınız dokunur. Teşekkürler,
Arkadaşlar bulantıyı kusmayı önlemek için neler yapıyorsunuz? Neler yiyip içiyorsunuz? Ben artık peynir ekmekten başka bir şey yiyemez oldum.. İşyerinde sürekli bulantılı dolaşıyorum. Deneyimi olan arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırsanız çok yardımınız dokunur. Teşekkürler,
benimde gecen haftaydi lekelenme oldu simdi geçince biraz rahatladim belki de yumurta devam edecek bazi hamileliklerde yumurtlama devam edermisGunaydinn arkadaslar ikinci adet donemi gelen varmi benin tam adet olucagim zaman karnimda bi haraketlenme batma normal yaziyo vucut adet gormeye alisik diye bugun gidicem pihtilasma oranima baktirmaya bunuda sorucam hepiniz iyisinizdir umarim