2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar şimdi egitim arastirmadan ciktim yar. Doc. Ile görüştüm(10 haftalik kalp durmasi sonucu kaybim var ) genetik test istedim bide pembe yalan soyledim iki ay oncede kimyasal gebelik gecirdim diye once ustunden 3 ay gecsin oyle gel dedi ama simdi hamileyim onlem almak istiyorum dedim niye hemen hamile kaldin dedi clexanvkullanabilir miyim dedim ne oldugunu bilmiyosun kullansan bi faydasi olurmu tartisilir dedi kalp atislarini aldiginda 100luk aspirin basla dedi biliyorum herkes bu konuda cok hassas kimsenn yarasini kanatmak istemiyorum kafam cok karisik kizlar sizce napmaliyim

Kizlar şimdi egitim arastirmadan ciktim yar. Doc. Ile görüştüm(10 haftalik kalp durmasi sonucu kaybim var ) genetik test istedim bide pembe yalan soyledim iki ay oncede kimyasal gebelik gecirdim diye once ustunden 3 ay gecsin oyle gel dedi ama simdi hamileyim onlem almak istiyorum dedim niye hemen hamile kaldin dedi clexanvkullanabilir miyim dedim ne oldugunu bilmiyosun kullansan bi faydasi olurmu tartisilir dedi kalp atislarini aldiginda 100luk aspirin basla dedi biliyorum herkes bu konuda cok hassas kimsenn yarasini kanatmak istemiyorum kafam cok karisik kizlar sizce napmaliyim
Canım kese ve yolk sac gördün mü

Valla canm bnmde kalp durmasindan oldu kayiplarim bi cok doktra sorduk sadece asprinlede kaybim oldu denedm suan igne ve asprin iciorum oyuzden bence igne yararli kanin sulanmasinda sonra keske igne olsaydim dememek icin yapiorum acikcasi herseyi gerisiAllahtan

Daha kucuguz bugun 4+6 cuma günü randevum dr keseyi görürüz dedi inşallah gecen hafta cuma gitmistim hcg 540 çıkmıştı
Canım ben sana hikayemi anlatmıştım bhcg değerlerin 3 günde 4 katına çıkıyorsa yani dış gebelik ihtimalin yoksa aspirine başlaman faydalı olur kalp atışıyla iğneye geçersin bana da sadece aspirin yeterli diyorlar ama o kadar çok kayıp hikayesi okudum ki Allah'a emanet edip iğneye başladım ama karar senin bu zor bi karar kalbinden geçeni yap

Valla canm bnmde kalp durmasindan oldu kayiplarim bi cok doktra sorduk sadece asprinlede kaybim oldu denedm suan igne ve asprin iciorum oyuzden bence igne yararli kanin sulanmasinda sonra keske igne olsaydim dememek icin yapiorum acikcasi herseyi gerisiAllahtan
Ahh canim niye adamakilli tedavi etmezlerki illa herdefasinda bastanmi yasamamiz gerekiyor bu aciyi Rabbim inşallah hepimizin bebislerini korur ve saglikla dogum hikayelerimizi yazariz birbirimize

helena17 helena17 seni çok iyi anliyorum canım . umudun ellerinden kayması ne demek bilirim . sukur olsun her halimize. Rabbim bizi sevip kıymet veriyormus ki imtihanı bizlere veriyor . daha da zor imtihanlardan geçenler var elbette . yok canım bende kan pıhtılaşması yok aslında test yapılmadı . sadece doktorum öyle olsaydı hhamileliğini doğuma kadar goturemezdin dedi 38+3gunlukken doğum yaptım ve gelişimle alakali problemimiz yoktu . baş sağlığı almadim almiyoeum çünkü hiçbir anne yavrusunu kaybettiginde başı sağ sdiye mutlu olmaz . Rabbim burda olan ve olmayan herkesin hakkindan hayirlisini nasip etsin . Amin

Çok değildi aynı senin gibiydi canım azcık camasırıma bulaşmış sonra silince selpakta gördüm biraz bende endişelendim hatta doktor birşey yok dedi ultrosandan baktı bide jel verdi bide progestan hapını verdi ama endişelenme çok yogun bir kan ve agrın olursa acile gel dedi okadar canım :)
Iyi bati canım sevindim çok korktum bnde.acildeki hap vermedi bna muayeneye kabul eymeynce.yarin kndi doktoruma gidicem yerleşme kanamasidir belkide :)

Canım ben sana hikayemi anlatmıştım bhcg değerlerin 3 günde 4 katına çıkıyorsa yani dış gebelik ihtimalin yoksa aspirine başlaman faydalı olur kalp atışıyla iğneye geçersin bana da sadece aspirin yeterli diyorlar ama o kadar çok kayıp hikayesi okudum ki Allah'a emanet edip iğneye başladım ama karar senin bu zor bi karar kalbinden geçeni yap
Butun riskleri alip cuma kontrolumde yazdiricam canim yaninda 100luk aspirinede basliycam cektigimiz sıkıntıları drlar bilmiyorki biz biliyoruz 11 ay yedim bitirdim kendimi cok sukurki Rabbim yine bi melegini gonderdi simdi bana dusen onu korumak buna ragmen ayni sey tekrarlanirsa boynumuz kildan ince veren Rabbimm alan Rabbim der duami ederim Allah'im korusun inşallah meleklerimizi

kizlar hamile kalmadan ben ayda bir kas biyik cenemi falan aliyordum iki aydir mahvoldum 12 gunde bir almaliyim yoksa sakal gibi cikiyor resmen hormon testleri yaptirmistim normaldi ama gebelikle ilgili olabilirmi ya

kizlar hamile kalmadan ben ayda bir kas biyik cenemi falan aliyordum iki aydir mahvoldum 12 gunde bir almaliyim yoksa sakal gibi cikiyor resmen hormon testleri yaptirmistim normaldi ama gebelikle ilgili olabilirmi ya
Kesinlikle hamilelikle canim hormonlarin oyunlari daha gobekte cikicak o ormandan :KK70::KK70::KK70::rolleyes:

Bulantı için zofren kullanıyorum. 1-2 saat için hafif bastıroyor gibi ama yine de iltahım açılmıyor ve yine başlıyor bulanmaya. Bulantı için başka ilaç kullanıp memnun olan var mı? Yemekhane kabusum oldu . Allahım yardım et.

X