Allah vicdanlarimizi yureklerimizden almasın .!! Yazıları okurken çok üzüldüm . burda aysenin fatmadan farkı yada üstünlüğü yok . herkes hamile olduğu için burda
Evet herkes oyle güzel hamilelik geçirmek iister ki bulutların üzerinde dolaşıyormuş gibi olsun hep özel kalsın !! Ama imtihan dediğimiz takdiri ilahi neyi gösterirse onu yasariz . olumsuz şeyler varsa girmeyeceksin arkadaşım bu kadar kkadının kahkaha aatmasını bekleme nitekim başına gelmeden bilemezsin . bu sözlerimi kim üstüne alırsa alsın . ben ilk hamileliğimi aylarca ağlayarak geçirdim kaybedeceğimi bile bile . doğumdan sonra da kaybettim!!! Eminim kimse yaşamak istemez Rabbim evlat açısını kimseye de tattirmasin başıma gelen birşey başkasına gelsin demeem yaşamak böyle birşey işte . ki hamileliğimin başında asla başına geleceğini bilmezdim . velhasıl sonra hamile Kaldim ve kalp atışlarını duymadan düşük yaptım bunu da bilemezdim arkadaşlar şimdi yine doktordan kkötü ciktim kese haftasiyla uyumlu ama bebek geride buda kötü olduğunu gösterir dedi . bunu da yaşamak istemezdim . kucagim hep bboş böyle olmamak için dua edin önce karsinizdakine edin ki Allah size merhamet etsin .bencil insana Allahda merhamet etmez!!! 7haftaligiz ve ben korkumdan takvim bile yapamadım .. Benim gibi olan arkadaslarim sizi etiketleeyemedim buraya ama sizlere diyorum ki dualarimdasiniz her daim . bize aciz olan kul değil her zerremizi yaradan Rabbimiz merhamet etsin . burda asla kötü birşey yazmadım bu zamana kadar. bunu kötü sayiyorsaniz da siz bilirsiniz