2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aglama benide aģlatican..bugün isten eve gelirken yolda bende hem agladim hem dua ettim..bende bu persembe gittim 3.6 mm cikti 5+1 de gittim adetime gore..doktor biraz ufak gec dollenme olabilr dedi..aman gec olsun güc olmasinda..ya docente gittim ertesi gun igne yazdi 20 gun sonra gel kalp atisina bakariz dedi bir aksilik olursa kalp atiminda falan aliriz dedi yada kanaman olursa genetige yollariz dedi..ben bunlari duyduktan sonra zaten korkum yetiyo bana..Allah büyük bizlerede anne olmayi nasip etsin insallah evlaylarimizin mis kokusunu cekelim icimize mknik ellerini tutalim emzirelim altini alalim her aninda yaninda olalim..
Aglatn ama :KK1::KK1::KK1:

Bende aglıyorum zaten canim arkadasim..bu gunlerimizi unutucaz insallah hep birlikte...Allah buyuk hadi sil göz yaslarini kizim hamilelikten hormonlarin sucu bu sulugozluluk ben siliyorum bak gozumun yasini..benim ruh öküzüm uyuyo ağlarken gormesin kızıyo sonra..

Senin 4 tane benimde 1 dıs gebelik 3 te düsük ya Allah aşkına biz bunları yaşamak istermiudik sence arkadaşım..kanaması olan arkadaşlara aci tecrubelerimizden bilgi verip şunu şöyle yap falan diye yardımcı oluyoruz...ne sen ne ben kimseleri kirma niyetinde hic degiliz..bizim tek arzumuz her normal kadin gibi doya doya hamileliģin tadini cikarmak..inan her gece igne canimi yakmasin diye dua ederek vuruyorum ignemi...ben katlanirim yeter ki yavrum iyi olsun diye...zaten bir yanimiz kirik bizim yarali birde boyle olunca üzülüyor insan...
Aynen oyle canim igne yaparken hele neler yasioruz smdi hapsurdum kasigim nasi acidi bizde hassasiz hemde nasi ama herkese guclu ol Allaha sigin demekten baska bisey demiyorum ve kayip cumlesinden etkilencek kadar hassas olmayin neler var demek istedim bizler piskin degilzki dusuk yapip yapip aman bisey olmaz digelim hepimizin yuregi agzinda oyuzden en azindan empati kuranlardan Allah razi olsun Allah hepimizin bebeklerini bagislasin

Aynen oyle canim igne yaparken hele neler yasioruz smdi hapsurdum kasigim nasi acidi bizde hassasiz hemde nasi ama herkese guclu ol Allaha sigin demekten baska bisey demiyorum ve kayip cumlesinden etkilencek kadar hassas olmayin neler var demek istedim bizler piskin degilzki dusuk yapip yapip aman bisey olmaz digelim hepimizin yuregi agzinda oyuzden en azindan empati kuranlardan Allah razi olsun Allah hepimizin bebeklerini bagislasin
Yakar bilirim cok gena ani hareket edince ozellikle...Allah kimsenin basina vermesin..bizim imtihanimizda bu..

Inanırmısin ben halen ilk doktor kontroline gidemedim kese falan gormeye sırf korkudan. Noldu yaaa aglamaya basladm :KK61::KK61::KK61:

Gercekten kimselere diyemiyorum haykiramiyorum doya doya hamileyim anne olucam diye...esim ve annem kardeslerim disinda bilen yok..isyerinde birlikte calistigim kiz biliyo o da agir falan kaldirmayayim diye idare ediyo beni..gecende mudurden izin aldim kontrol icin o yani..
Vallahi evde esimle bile konusamıyorum hayal kurup sonra uzulmesin diye sanki hic hamile degilmisim gibi konusamıyoruz aslında hic bir sorun gorunmuyo ama 11 yasında oglum var anne bu sefer insallah olur diyor ona bile uzuluyorum hevesi bogazında kalacak diye kimseye soylemedim

Eşimin yanımda olması dışında tümüyle katiliyorm sana ayniyiz. Çok çabuk yoruluyorum . Kalp atışı duymadım hala . Çok merak ediyorm. Hoş ben kese içinde bebek de görmedim ama . Kese vardı bi tek .
Canım hiç endişe duyma ben de senin gibi yok yok diyip sadece kese vardı büyük olmasına rağmen görmesim diyodum ğç gün önce sadece nokta gördüm sonra bebeğide kalp atışınıda. :KK70:

Vallahi evde esimle bile konusamıyorum hayal kurup sonra uzulmesin diye sanki hic hamile degilmisim gibi konusamıyoruz aslında hic bir sorun gorunmuyo ama 11 yasında oglum var anne bu sefer insallah olur diyor ona bile uzuluyorum hevesi bogazında kalacak diye kimseye soylemedim
Aynen ya kk ya girdigimi bilmiyo kiziyordu bana giriyorum diye..anlamiyolar ki...azicik konussam tamam tamam hadi cok sey yapma hemen hevesimi kiriyor...motivasyon sifir moral bozuklugu tavan...

Aynen ya kk ya girdigimi bilmiyo kiziyordu bana giriyorum diye..anlamiyolar ki...azicik konussam tamam tamam hadi cok sey yapma hemen hevesimi kiriyor...motivasyon sifir moral bozuklugu tavan...
Bizimkide acikca solemesede korkuyo belli her halinden bi telasim olsa ona solemeye cekiniyorum panikhavasi yok gayet rahat kotu dusunme dio fazla konusmuyo bu konu hakkinda ne diyim anlamasinida fazla beklemiyorum. Oyle zor bi piskolojiki

Bizimkide acikca solemesede korkuyo belli her halinden bi telasim olsa ona solemeye cekiniyorum panikhavasi yok gayet rahat kotu dusunme dio fazla konusmuyo bu konu hakkinda ne diyim anlamasinida fazla beklemiyorum. Oyle zor bi piskolojiki
Aynen benim esimde pek konusmaz bu konuda..akisina birak hamile oldugunu unut rahat ol diyo...

İnanır mısın kaynanamla konuştum oda oğluna götür kızı doktora dedi acile gittik inanır mısın aynı ilaçları verdi doktor :) çok dikkatli ol dedi sana da çok üzüldüm İnşallah bebegini bu sefer sağlıcakla kucagına alırsın canım benim :)
İnşaallah canım. önlem almak en iyisi sonrasında keşke hemen gitseydik demekten iyidir.Bak için rahatlamıştır en azından sitres yapmazsın.İnşaallah sende kucağına alırsın cnm.

Kizlar soyle bir sey yapalim mi.herkes sabah mi aksam mi bulanti yasiyor yazsin.benim tahminime gore cinsiyet belirlemedeki rolü var. Bakalim tutacak mi.canli canlı bi anket yapmis oluruz.

Allah vicdanlarimizi yureklerimizden almasın .!! Yazıları okurken çok üzüldüm . burda aysenin fatmadan farkı yada üstünlüğü yok . herkes hamile olduğu için burda
Evet herkes oyle güzel hamilelik geçirmek iister ki bulutların üzerinde dolaşıyormuş gibi olsun hep özel kalsın !! Ama imtihan dediğimiz takdiri ilahi neyi gösterirse onu yasariz . olumsuz şeyler varsa girmeyeceksin arkadaşım bu kadar kkadının kahkaha aatmasını bekleme nitekim başına gelmeden bilemezsin . bu sözlerimi kim üstüne alırsa alsın . ben ilk hamileliğimi aylarca ağlayarak geçirdim kaybedeceğimi bile bile . doğumdan sonra da kaybettim!!! Eminim kimse yaşamak istemez Rabbim evlat açısını kimseye de tattirmasin başıma gelen birşey başkasına gelsin demeem yaşamak böyle birşey işte . ki hamileliğimin başında asla başına geleceğini bilmezdim . velhasıl sonra hamile Kaldim ve kalp atışlarını duymadan düşük yaptım bunu da bilemezdim arkadaşlar şimdi yine doktordan kkötü ciktim kese haftasiyla uyumlu ama bebek geride buda kötü olduğunu gösterir dedi . bunu da yaşamak istemezdim . kucagim hep bboş böyle olmamak için dua edin önce karsinizdakine edin ki Allah size merhamet etsin .bencil insana Allahda merhamet etmez!!! 7haftaligiz ve ben korkumdan takvim bile yapamadım .. Benim gibi olan arkadaslarim sizi etiketleeyemedim buraya ama sizlere diyorum ki dualarimdasiniz her daim . bize aciz olan kul değil her zerremizi yaradan Rabbimiz merhamet etsin . burda asla kötü birşey yazmadım bu zamana kadar. bunu kötü sayiyorsaniz da siz bilirsiniz

Allah vicdanlarimizi yureklerimizden almasın .!! Yazıları okurken çok üzüldüm . burda aysenin fatmadan farkı yada üstünlüğü yok . herkes hamile olduğu için burda
Evet herkes oyle güzel hamilelik geçirmek iister ki bulutların üzerinde dolaşıyormuş gibi olsun hep özel kalsın !! Ama imtihan dediğimiz takdiri ilahi neyi gösterirse onu yasariz . olumsuz şeyler varsa girmeyeceksin arkadaşım bu kadar kkadının kahkaha aatmasını bekleme nitekim başına gelmeden bilemezsin . bu sözlerimi kim üstüne alırsa alsın . ben ilk hamileliğimi aylarca ağlayarak geçirdim kaybedeceğimi bile bile . doğumdan sonra da kaybettim!!! Eminim kimse yaşamak istemez Rabbim evlat açısını kimseye de tattirmasin başıma gelen birşey başkasına gelsin demeem yaşamak böyle birşey işte . ki hamileliğimin başında asla başına geleceğini bilmezdim . velhasıl sonra hamile Kaldim ve kalp atışlarını duymadan düşük yaptım bunu da bilemezdim arkadaşlar şimdi yine doktordan kkötü ciktim kese haftasiyla uyumlu ama bebek geride buda kötü olduğunu gösterir dedi . bunu da yaşamak istemezdim . kucagim hep bboş böyle olmamak için dua edin önce karsinizdakine edin ki Allah size merhamet etsin .bencil insana Allahda merhamet etmez!!! 7haftaligiz ve ben korkumdan takvim bile yapamadım .. Benim gibi olan arkadaslarim sizi etiketleeyemedim buraya ama sizlere diyorum ki dualarimdasiniz her daim . bize aciz olan kul değil her zerremizi yaradan Rabbimiz merhamet etsin . burda asla kötü birşey yazmadım bu zamana kadar. bunu kötü sayiyorsaniz da siz bilirsiniz
Başın sagolsun arkadaşım...sendede kan pıhtilaşması mı var...bende hiç kalp atışi göremedim..en son gecen sene bebegin kesesi haftayla uyusmadı 2 hafta falan hep aynı kaldı ondan sonrada işte akıbeti belli...ilk gebeligimde ölüyordum ic kanamadan az kalsın doktorum eve yollamamisti yatiş yaptirmiştı..dis gebelik gecirdim...ilk o zaman psikolojim alak bullak oldu...27 sinde genceciksin daha evde yalniz kaldikca aglardim...hele ki diger 3 bebegimi kaybettigim anlar cok kötü feryatlarıma yetisirdi esim banyoda yığılıp kalırdım aģlardım evde biri ölmüş gibi...kimisi birde buna annem dahil onlar daha bebek degildi dediklerinde sinir oluyodum..Allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle acısiyla sinamasın...yürekler yanmasın..Mucize bebeklerimizle Allaha emanetiz hepimiz...Allah bu sayfadaki her kadıni evladina kavustursun benide hepimizide...Rabbim korktuklarimizi bizlerden uzak eylesin...

X