-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.961
Canım kese ve yolk sac gördün müKizlar şimdi egitim arastirmadan ciktim yar. Doc. Ile görüştüm(10 haftalik kalp durmasi sonucu kaybim var ) genetik test istedim bide pembe yalan soyledim iki ay oncede kimyasal gebelik gecirdim diye once ustunden 3 ay gecsin oyle gel dedi ama simdi hamileyim onlem almak istiyorum dedim niye hemen hamile kaldin dedi clexanvkullanabilir miyim dedim ne oldugunu bilmiyosun kullansan bi faydasi olurmu tartisilir dedi kalp atislarini aldiginda 100luk aspirin basla dedi biliyorum herkes bu konuda cok hassas kimsenn yarasini kanatmak istemiyorum kafam cok karisik kizlar sizce napmaliyim
Valla canm bnmde kalp durmasindan oldu kayiplarim bi cok doktra sorduk sadece asprinlede kaybim oldu denedm suan igne ve asprin iciorum oyuzden bence igne yararli kanin sulanmasinda sonra keske igne olsaydim dememek icin yapiorum acikcasi herseyi gerisiAllahtanKizlar şimdi egitim arastirmadan ciktim yar. Doc. Ile görüştüm(10 haftalik kalp durmasi sonucu kaybim var ) genetik test istedim bide pembe yalan soyledim iki ay oncede kimyasal gebelik gecirdim diye once ustunden 3 ay gecsin oyle gel dedi ama simdi hamileyim onlem almak istiyorum dedim niye hemen hamile kaldin dedi clexanvkullanabilir miyim dedim ne oldugunu bilmiyosun kullansan bi faydasi olurmu tartisilir dedi kalp atislarini aldiginda 100luk aspirin basla dedi biliyorum herkes bu konuda cok hassas kimsenn yarasini kanatmak istemiyorum kafam cok karisik kizlar sizce napmaliyim
Daha kucuguz bugun 4+6 cuma günü randevum dr keseyi görürüz dedi inşallah gecen hafta cuma gitmistim hcg 540 çıkmıştıCanım kese ve yolk sac gördün mü
Canım ben sana hikayemi anlatmıştım bhcg değerlerin 3 günde 4 katına çıkıyorsa yani dış gebelik ihtimalin yoksa aspirine başlaman faydalı olur kalp atışıyla iğneye geçersin bana da sadece aspirin yeterli diyorlar ama o kadar çok kayıp hikayesi okudum ki Allah'a emanet edip iğneye başladım ama karar senin bu zor bi karar kalbinden geçeni yapDaha kucuguz bugun 4+6 cuma günü randevum dr keseyi görürüz dedi inşallah gecen hafta cuma gitmistim hcg 540 çıkmıştı
Ahh canim niye adamakilli tedavi etmezlerki illa herdefasinda bastanmi yasamamiz gerekiyor bu aciyi Rabbim inşallah hepimizin bebislerini korur ve saglikla dogum hikayelerimizi yazariz birbirimizeValla canm bnmde kalp durmasindan oldu kayiplarim bi cok doktra sorduk sadece asprinlede kaybim oldu denedm suan igne ve asprin iciorum oyuzden bence igne yararli kanin sulanmasinda sonra keske igne olsaydim dememek icin yapiorum acikcasi herseyi gerisiAllahtan
Iyi bati canım sevindim çok korktum bnde.acildeki hap vermedi bna muayeneye kabul eymeynce.yarin kndi doktoruma gidicem yerleşme kanamasidir belkide :)Çok değildi aynı senin gibiydi canım azcık camasırıma bulaşmış sonra silince selpakta gördüm biraz bende endişelendim hatta doktor birşey yok dedi ultrosandan baktı bide jel verdi bide progestan hapını verdi ama endişelenme çok yogun bir kan ve agrın olursa acile gel dedi okadar canım :)
Butun riskleri alip cuma kontrolumde yazdiricam canim yaninda 100luk aspirinede basliycam cektigimiz sıkıntıları drlar bilmiyorki biz biliyoruz 11 ay yedim bitirdim kendimi cok sukurki Rabbim yine bi melegini gonderdi simdi bana dusen onu korumak buna ragmen ayni sey tekrarlanirsa boynumuz kildan ince veren Rabbimm alan Rabbim der duami ederim Allah'im korusun inşallah meleklerimiziCanım ben sana hikayemi anlatmıştım bhcg değerlerin 3 günde 4 katına çıkıyorsa yani dış gebelik ihtimalin yoksa aspirine başlaman faydalı olur kalp atışıyla iğneye geçersin bana da sadece aspirin yeterli diyorlar ama o kadar çok kayıp hikayesi okudum ki Allah'a emanet edip iğneye başladım ama karar senin bu zor bi karar kalbinden geçeni yap
Kesinlikle hamilelikle canim hormonlarin oyunlari daha gobekte cikicak o ormandankizlar hamile kalmadan ben ayda bir kas biyik cenemi falan aliyordum iki aydir mahvoldum 12 gunde bir almaliyim yoksa sakal gibi cikiyor resmen hormon testleri yaptirmistim normaldi ama gebelikle ilgili olabilirmi ya
Yalniz degilsin bnde oyleym hormonlardan cnmm:)kizlar hamile kalmadan ben ayda bir kas biyik cenemi falan aliyordum iki aydir mahvoldum 12 gunde bir almaliyim yoksa sakal gibi cikiyor resmen hormon testleri yaptirmistim normaldi ama gebelikle ilgili olabilirmi ya
Cook sevindim canim darisi bizim basimiza inşallah kac haftaliksinBugün kontrole gittim herşey normal..kalp atışlarıda çok net duyuluyor dedi.. yalnız bize duyurmadı. daha sonraki muayenede dedi. folic dışında birde vitamin verdi.. şuan herşey normal çok şükür..
olabilir canım güzel haberlerini bekliyorum İnşallah kendi doktorunda normal görür :) :)Iyi bati canım sevindim çok korktum bnde.acildeki hap vermedi bna muayeneye kabul eymeynce.yarin kndi doktoruma gidicem yerleşme kanamasidir belkide :)
ilk haftalarda çok du ağlamaklı hallerde geziyordum neyin var deseler ağlıyordum şimdi 7+6 olduk benim aşırı hassas hallerim kalmadı daha az ağlıyorum darısı başınakızlar benim gibi duygusallığın zirvesini yaşayan var mı ?
Aynen turlu turlu insanla ugras..embie ile meslektasiz...sende yapmissin bilirsin..insanla ugrasmak zor..Kolay gelsin canım zordur kasiyerlik bilirim evlenmeden önce 3 sene çalıştım bende kasiyer olarak.