- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.641
Aaa Temmuz mu olsun4 Temmuz diyor dur bakalım Dr şimdi ne diyecek sıra bekliyorum
Aynen birinci sezeryandı bu da büyük Olasılık öyle olacakAaa Temmuz mu olsun
Belki haziran sonu doğar belli olmaz :)
Gunaydinnn canim dun gece acile gittik bel agrisindan duramadim baktilar bebisimz iyiydi ama hemoroidten olur dedi bi eskiden kuyruk sokumum catlamisti legen kemigi genisliyo oda agrir dedi parol ic dedi ama icmedim geldik bu haftalarda oluyomus zaten bel agrisigunaydin anneler nasilsiniz? biz sabah erken uyanmaya devam.. :)
O zaman Haziran sonu olabilirAynen birinci sezeryandı bu da büyük Olasılık öyle olacak
aa gecmis olsun dikkat etGunaydinnn canim dun gece acile gittik bel agrisindan duramadim baktilar bebisimz iyiydi ama hemoroidten olur dedi bi eskiden kuyruk sokumum catlamisti legen kemigi genisliyo oda agrir dedi parol ic dedi ama icmedim geldik bu haftalarda oluyomus zaten bel agrisi
çok sağol.öyle yapcam ama hala beynimiz darmaduman. dr n aldır demesine rağmen tutundu inşaallah bebeğim. kabus gibi 10 gündü. inş cumagünü kalb atışı hızlanır düşük tehlikesiyokolur. herşey normalolur .sizde dikkat edin :)Canım çok sevindim gelmiş geçmiş olsun hiç o doktor u düşünüp de moralini bozma bol bol yat ve dinlen Hamileliğinin tadını çıkar.
Evet normalmis kabizlk flnda varsa 7.8.haftalarda olurmus kemikler genisledgi icin bende icmedm dayandm vallaaa gecmis olsun dikkat et( normal mi dediler.. bu haftalarda bende parol icmemeye calistim ne olur ne olmaz..
bendede var kabizlik ve siskinlik... ama ben iki gundue cok terliyorum ya.. dusa giriyorum hep kendimden rahatsiz olmaya basladimEvet normalmis kabizlk flnda varsa 7.8.haftalarda olurmus kemikler genisledgi icin bende icmedm dayandm valla
Hormonlar cok calisiyo ben dus alirken bile yoruluyorum su 3ay bi bitse normale donuyo biraz gebelerbendede var kabizlik ve siskinlik... ama ben iki gundue cok terliyorum ya.. dusa giriyorum hep kendimden rahatsiz olmaya basladim
Günaydın benimde dün belim kasiklarim ağrıdı hafifte lekelenme var bugunbiraz daha sariya dönüyor rengi gaz ve kabizliga bagli olduğu cok belli yoksa bende yine gidecektim doktora ama sonra beklemeye karar verdim bulantı ve göğüs ağrıları artarak devam ediyor tek sıkıntım öğme oluyo o da karın kaslarıni zorluyo dünkü lekelenme den önce de kuvvetli bi öğme ve öksürük olmuştu simdi hafif bi bulantim olsa gidip yatıyorum korkumdan :) Allaha emanet artık kuzucuklarGunaydinnn canim dun gece acile gittik bel agrisindan duramadim baktilar bebisimz iyiydi ama hemoroidten olur dedi bi eskiden kuyruk sokumum catlamisti legen kemigi genisliyo oda agrir dedi parol ic dedi ama icmedim geldik bu haftalarda oluyomus zaten bel agrisi
bu surecte ailevi sorunlar yasayan varmi anneler? ben acikcasi baya bi ailevi sorunlar yasiyorum ve cok huzursuzum tadini bile cikaramiyorum..
Kayinvalde sorunu bizdekide..bu surecte ailevi sorunlar yasayan varmi anneler? ben acikcasi baya bi ailevi sorunlar yasiyorum ve cok huzursuzum tadini bile cikaramiyorum..
Bende aniden oksurmemek icin su iciorum hemen biz sakindgmz icin hersyi hissedioruz millet ayakta dogruyo 9ayda poset tasir gbi ozensiz ama bizm sinavizmda boylemis ben eminim hepimiz cok iyi annelerden olucazGünaydın benimde dün belim kasiklarim ağrıdı hafifte lekelenme var bugunbiraz daha sariya dönüyor rengi gaz ve kabizliga bagli olduğu cok belli yoksa bende yine gidecektim doktora ama sonra beklemeye karar verdim bulantı ve göğüs ağrıları artarak devam ediyor tek sıkıntım öğme oluyo o da karın kaslarıni zorluyo dünkü lekelenme den önce de kuvvetli bi öğme ve öksürük olmuştu simdi hafif bi bulantim olsa gidip yatıyorum korkumdan :) Allaha emanet artık kuzucuklar
kesinlikle rahat ol tatlımcok rahatladim cnm sanki erken gibi geldi ama normalmis dunde olan arkadaslar söyledi.. tek degilom:)) sanada mutlu haftasonlari umarim iyisindir
çok çok geçmş olsun canım yat dinlen bolca belini yastıkla destekle.vücudumuz bu değişime hazırlanıyor çok normal bu ağrılarGunaydinnn canim dun gece acile gittik bel agrisindan duramadim baktilar bebisimz iyiydi ama hemoroidten olur dedi bi eskiden kuyruk sokumum catlamisti legen kemigi genisliyo oda agrir dedi parol ic dedi ama icmedim geldik bu haftalarda oluyomus zaten bel agrisi
bende kendi kendime kızıyorum millet tarlada doğum yapıyormuş sana noluyor diye ama işte aslında bu düşük olacaksa bunu engelleyemeyecegimi biliyorum ama dikkatsizligim sebebiyle bebeğe biaey olursa korkusu taşıyorum zaten iştahsızlık bi yandan vuruyor bulanti yapiyo diye biaey yiyesim gelmiyo ama doktora falan da gitmicem şimdiden sayısız doktora gittim gerek yok hersey olacağına varacak :)Bende aniden oksurmemek icin su iciorum hemen biz sakindgmz icin hersyi hissedioruz millet ayakta dogruyo 9ayda poset tasir gbi ozensiz ama bizm sinavizmda boylemis ben eminim hepimiz cok iyi annelerden olucaz
Aynen oyle icimizi. Ferah tutucaz beklicez ins bizde mutlu sona kavusucaz hayirlisiylabende kendi kendime kızıyorum millet tarlada doğum yapıyormuş sana noluyor diye ama işte aslında bu düşük olacaksa bunu engelleyemeyecegimi biliyorum ama dikkatsizligim sebebiyle bebeğe biaey olursa korkusu taşıyorum zaten iştahsızlık bi yandan vuruyor bulanti yapiyo diye biaey yiyesim gelmiyo ama doktora falan da gitmicem şimdiden sayısız doktora gittim gerek yok hersey olacağına varacak :)
Amin cnm rabbim yasatmasin bebek karninda oluyor da senimi zehirliyor .hastalikmi bebegi zehirliyor tam anlamadim kac aylikken oluyor cnmDr o sekilde bir ayrim yapmadi , o kadar kucukler ki olcum hatasi bile olabilir .vajinal mi bakildi senin ?
Bel fitigi cekme yapar , ben ameliyat olmustum bu cekme yuzunden
Preklemsi gebelik zehirlenmesi , ogrenmek istemeyecegin kadar kotu bisey canim . Sizin bebekler kucukken kaybediyorsunuz , biz erken dogum yaptirilarak . Allah yasatmasin kimseye
amin canım inşallah dua ederken direk sizlerde geliyosunuz aklıma insan tanimasa da bi bağ kuruyor demek ki Hepimiz sag selamet tamamlariz bu süreci vw cennet kokulu yavrularimizi basariz bagrimiza inşallah bi an cok duygulandimAynen oyle icimizi. Ferah tutucaz beklicez ins bizde mutlu sona kavusucaz hayirlisiyla