- 20 Mayıs 2015
- 708
- 459
- 44
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.661
Çok midem bulanıyo ve çok açım. Halsizlik de cabası. Annem gelecek haftaya keşke burda olsaydı. Hiç bir şey yiyemiyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al bendende okdar bir tebrik bile etmediKayinvalde sorunu bizdekide..
Slm canım Kalp atışlarını duydunmuO zaman Haziran sonu olabilir
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Benmkide whatsaptan yazdi dusunal bendende okdar bir tebrik bile etmedi
Bende oyle dua ederken hepimize ediyorumm Allahim evlat acisi yasatmasin yuvalarimizi cocuksuz birakmasin insallahamin canım inşallah dua ederken direk sizlerde geliyosunuz aklıma insan tanimasa da bi bağ kuruyor demek ki Hepimiz sag selamet tamamlariz bu süreci vw cennet kokulu yavrularimizi basariz bagrimiza inşallah bi an cok duygulandim
benimnefes darlığım çok..gece zor uyudum.bu nasıl işti.hiç gebe kalmamışım gibi. yaş ilerleyince daha zorlaşıyor sanki.ya bu dr 2yolk sackesesi var dediya bebek bi tane gözüktü.ikiz olsa normal .. bakalım cuma inş güzel sonç alırım artık stressiz geçer devamı .. diğerinde sabah uyanınca idi öğlene geçiyordu mide bulatım . bu çok değişik. öğleye başlıo aç kalınca yemek yedikten sonra.özellikle akşam. baş ağrımda geçmiyor. dr 7+1 yazmış dedi uyumsuz satla..normal geçdöllenme inş.bisorun yok. eşim aşı ya gitti. tekkalmayı sevmiyorum artık napsamki bu hafta riskde var. alışverişe gitsem birazgezsem mi acaba. kendimi bıraktıkca daha kötü oluyorumHormonlar cok calisiyo ben dus alirken bile yoruluyorum su 3ay bi bitse normale donuyo biraz gebeler
:)) beni fena etkiliyor bu durum 5 senedir bitmediBenmkide whatsaptan yazdi dusun
inan benim yaşadığımı yaşamıyorsundur. anlatsam haline şükredersin.ama dinlemek isterim belki yardımımolur.sonuçta aile eğitimcisiyim.inşaallah çıkılmayacak değildir.bu surecte ailevi sorunlar yasayan varmi anneler? ben acikcasi baya bi ailevi sorunlar yasiyorum ve cok huzursuzum tadini bile cikaramiyorum..
cnm bir dilim ekmek veya elma salatalik yiyemiyomusun? bendede mide bulantisi oluyor ama minik minik elma salatalik flan yiyince bastiriyo.. 2-3 saatte bir minik bise agzima atiyorum daha iyi geliyo bulantiyaÇok midem bulanıyo ve çok açım. Halsizlik de cabası. Annem gelecek haftaya keşke burda olsaydı. Hiç bir şey yiyemiyorummmm
cnm dogrudur ama herkesin derdi kendine buyuk bende 5 senedir cok emek veriyorum hal hatir aman ailebuyugu vs diye ama sonuc yine ayni.. ins gecer diyim daha iyi olurinan benim yaşadığımı yaşamıyorsundur. anlatsam haline şükredersin.ama dinlemek isterim belki yardımımolur.sonuçta aile eğitimcisiyim.inşaallah çıkılmayacak değildir.
benimki diğer gelinle kıyaslarhep . bak ne edepli gebe kalmış 3 ay sonra söyledi dedi geçen bayramda. bende gebeymişim o ara. eşim dedi neden seninailen biliyor bizimkiler bilmiyor . bende söyledim.eşimdedii o zman doğana kadar söyleme dedi. benm durumlar budan ibaret değil de.. diğer 2 çocuğmdanda ayırdılar sonunda başardılar.al bendende okdar bir tebrik bile etmedi
canım kardeşim elbet Allah kaldırabileceğini verir bende kendime şaıyorumimanım bu kadar buyuk mü acaba diye. boşver ya salla gitsin ilahiyatcı eğitimciym .inan kibarlıkla olmuyor. elbet benim saygılı oluşum ancak kendim için. ama gerekeni yapıyor gidiyorum Allahtan uzaktalar. ama telefonda konuşmuyorumartık.çünküherşeye boşanmakla tehdit edilmeye sustum. ama çocukalrımla aram girip eski eşimle birlik oldular. çocuklarımı düşman etii babasıda. inan iman sahibi olmasam asla gtmezdim. eşim dedi fırsatı buldun gitmezsindedi. çok üzüldüm. gittimde. tek dertleri geçmişimin duyulmasıydı. kayınbabam demiştiki haysiyetimi düşün. dedimki geçmim sadece dini nikahımbitti ve eşimi bıraktımkötümüyümkutancan dedim.. kaynanam geçmişin duyulursa boşattırrızdiyordu. ah çocuk doğrdum kızmı .oğlan olur diye hayaler vs . eşimde erkek isteyen biri bence ailesi karakteriyüzünden. bana çok kötü şaka yaptı bu bebek için . işte kız olursa üzülürüm dedifilan. sonra bu kürtaj olayı.iki günönce dedikieşim. sağlıklı olsunda cinsiyet filan düşünmüyorumartıkdedi. Allah kuunu seviyor bemeloş. inan biz dürüst doğru olalımyeterki.ama inan yaşadıklarımı bir anne zorkaldırır bunlar sadece yüzeysel.cnm dogrudur ama herkesin derdi kendine buyuk bende 5 senedir cok emek veriyorum hal hatir aman ailebuyugu vs diye ama sonuc yine ayni.. ins gecer diyim daha iyi olur
benimnefes darlığım çok..gece zor uyudum.bu nasıl işti.hiç gebe kalmamışım gibi. yaş ilerleyince daha zorlaşıyor sanki.ya bu dr 2yolk sackesesi var dediya bebek bi tane gözüktü.ikiz olsa normal .. bakalım cuma inş güzel sonç alırım artık stressiz geçer devamı .. diğerinde sabah uyanınca idi öğlene geçiyordu mide bulatım . bu çok değişik. öğleye başlıo aç kalınca yemek yedikten sonra.özellikle akşam. baş ağrımda geçmiyor. dr 7+1 yazmış dedi uyumsuz satla..normal geçdöllenme inş.bisorun yok. eşim aşı ya gitti. tekkalmayı sevmiyorum artık napsamki bu hafta riskde var. alışverişe gitsem birazgezsem mi acaba. kendimi bıraktıkca daha kötü oluyorum
Amin cnm rabbim yasatmasin bebek karninda oluyor da senimi zehirliyor .hastalikmi bebegi zehirliyor tam anlamadim kac aylikken oluyor cnm
benimnefes darlığım çok..gece zor uyudum.bu nasıl işti.hiç gebe kalmamışım gibi. yaş ilerleyince daha zorlaşıyor sanki.ya bu dr 2yolk sackesesi var dediya bebek bi tane gözüktü.ikiz olsa normal .. bakalım cuma inş güzel sonç alırım artık stressiz geçer devamı .. diğerinde sabah uyanınca idi öğlene geçiyordu mide bulatım . bu çok değişik. öğleye başlıo aç kalınca yemek yedikten sonra.özellikle akşam. baş ağrımda geçmiyor. dr 7+1 yazmış dedi uyumsuz satla..normal geçdöllenme inş.bisorun yok. eşim aşı ya gitti. tekkalmayı sevmiyorum artık napsamki bu hafta riskde var. alışverişe gitsem birazgezsem mi acaba. kendimi bıraktıkca daha kötü oluyorum
ya cok uzuldum bosver demek kolay ama gercekten bovermeye calis.. degmez bile sen minik bebisini dusun.. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. dertten beladan uzak olalim inscanım kardeşim elbet Allah kaldırabileceğini verir bende kendime şaıyorumimanım bu kadar buyuk mü acaba diye. boşver ya salla gitsin ilahiyatcı eğitimciym .inan kibarlıkla olmuyor. elbet benim saygılı oluşum ancak kendim için. ama gerekeni yapıyor gidiyorum Allahtan uzaktalar. ama telefonda konuşmuyorumartık.çünküherşeye boşanmakla tehdit edilmeye sustum. ama çocukalrımla aram girip eski eşimle birlik oldular. çocuklarımı düşman etii babasıda. inan iman sahibi olmasam asla gtmezdim. eşim dedi fırsatı buldun gitmezsindedi. çok üzüldüm. gittimde. tek dertleri geçmişimin duyulmasıydı. kayınbabam demiştiki haysiyetimi düşün. dedimki geçmim sadece dini nikahımbitti ve eşimi bıraktımkötümüyümkutancan dedim.. kaynanam geçmişin duyulursa boşattırrızdiyordu. ah çocuk doğrdum kızmı .oğlan olur diye hayaler vs . eşimde erkek isteyen biri bence ailesi karakteriyüzünden. bana çok kötü şaka yaptı bu bebek için . işte kız olursa üzülürüm dedifilan. sonra bu kürtaj olayı.iki günönce dedikieşim. sağlıklı olsunda cinsiyet filan düşünmüyorumartıkdedi. Allah kuunu seviyor bemeloş. inan biz dürüst doğru olalımyeterki.ama inan yaşadıklarımı bir anne zorkaldırır bunlar sadece yüzeysel.
34 canım. bende kendimi dinleyince kötüyüm. arkadaşlarla daha iyi oluyorum.Farkli bi durum ,tansiyon.odem , tek cozum bebegin alinmasi ,yoksa anne ölumleri oluyor , bosver simdi
Rahya kac yasindasin ? Aynen benim de oyle idi bunda da durum dedigin gibi ,hep bi bulanti hep bi halsizlik .evde dinlenince daha iyi geliyor . Pazartesi isbasi yapcam
canım çok sağol. inan dayanmak zor 13 yaşnda kızm ve 7 yaşnda oğlum var gttm temmzda tamamen kopardılar. sarılamadm uzaktan gördük birbirimizi . kızımı çok doldurmuş babası .. kızım oğlumane dediyse gelmedi gtti. evimde resimleri vardı heryerde kaldırdım bakamıyorum baksam ağlıyorum .düşünmüyorum düşünsem bir boşlukta kayboluyorum. sırf yuvama bağlanıp önüme bakayım diye bi bebek istedimhem kızıma kardeş olsun diye. eşim1 yıldır askerdeydi. çok değişti. bana tek destek olan eşim o da bıktı anababası yüzünden.. kendi abisibile bilmiyordu geçmişimi . kızdı bana bilsem çocuklarınla zorla görüştürürdüm dedi. işin kötüsü eşimparayı keserdiye kabullendiler 3sene önce ve güzelim diye genç duruyorumdiye.içim yanıyor meloş.en azından ikiçocuk olursa daha yoğun olurum. yazarım normalde . burada öğretmenlere ders veriyorum. eğitimi bırakrtmşimdilik eşim çalışamamı istemiyor. çok kıskanç. ağzıma alıpkonuşmuyorum ailesinartık. konuşsam ben suçlu oluyorumeşimin gözünde. eşimleokadar kötüoldukki .bu bebeklebayadüeldiydi 10 gündr oda bunalımdaydı.aman meloş bıktımbu zindandan .dünya yaşanısı bi yer değil. yaşadıklarımşakmı diyorum bazen .iki çocuğmdan ayrıldım çünkü eşime dönmem haramdı .annemde çocukalrımı kabul etmedi. öyle zor zamanlar yaşadımki. mecbur evlendim ilk defa birini sevdimdedimbelki mutlu olurum. çocklarıda almam imkansızdı artık. eşim yanımda dusaçocuklarıalamasamda görürdüm. eşim bana evlenmeden o çocklarbenmde çocuğmderkn şimdi hiçbişeyim değildiyo. haliyle nefret ediyorumailesi nden..elbet bitcek budunya. inşaallah bebeişlerimiziyi gelecekhepimize.ya cok uzuldum bosver demek kolay ama gercekten bovermeye calis.. degmez bile sen minik bebisini dusun.. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. dertten beladan uzak olalim ins
Canım salı günü gitcem duymayaSlm canım Kalp atışlarını duydunmu