2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
yenidenumut yenidenumut canım doktor beni çok korkuttu. Kese de küçük olsa geç döllenme olabilirdi dedi ama bebek küçük kese gunuyle uyumlu büyüyor dedi. Senin keseler de mi küçük yoksa keseyle beraber bebeklerde mi
Dr o sekilde bir ayrim yapmadi , o kadar kucukler ki olcum hatasi bile olabilir .vajinal mi bakildi senin ?

Bayanlar benim gibi sağ bacağında çekme yaşayan var mı? Neden olabilir?
Bel fitigi cekme yapar , ben ameliyat olmustum bu cekme yuzunden

Preklempsi ne demek cnm benim gebeliklerimde kalp atislari olusmuyordu ondan kaybettim bebeleri bir arkadasta 2 gebelik kaybi oldugunu yazmis cnm arastirma hastanesine gideceksin 2 den fazla dusugun oldugunu şöyle ki arastirilsin cnm rabbim saglikli gibi gebelikler versin

Preklemsi gebelik zehirlenmesi , ogrenmek istemeyecegin kadar kotu bisey canim . Sizin bebekler kucukken kaybediyorsunuz , biz erken dogum yaptirilarak . Allah yasatmasin kimseye

yenidenumut yenidenumut yok canim üstten baktı . kalp atışı da duyamadi kese iyi güzel yere yerleşmiş dedi ama işte bebek kucuk kalmış bu yüzden problem vardır sakatlıktan olur falan dedi . 1 kaybim 1 düşüğum var tehlike arz ediyorum malesef

Kizlar keseyi ultrasonla rahimde gözlemlediğinizden sonra yani rahime kese yerleştikten sonra kasık ağrılarınızın durumu ne oldu kasık ağrınız oluyor mu azaldı mı yoksa şu an hiç yok mu..

kizlar biraz özel olacak ama memeucunda beya bir sivilce/kabarcik gibi bise var ve hep gecer sandim gecmedi hic böyle bise görmedim daha önce.. nete bakinca emziren annelerde oluyormus falan.. önemsemelimiyim? gidip bi baktirim mi sizce veya önemsiz bisey midir..
onlar çok normal canım bende de var endişelenme süt bezleri geliştikçe onlar belirginleşiyor.
ben dün banyo sonrası göğüs uçlarımda beyaz beyaz şeyler olduğunu fark ettim sizlerde de var mı böyle bir durum?
bu arada herkese mutlu haftasonları :KK24:

onlar çok normal canım bende de var endişelenme süt bezleri geliştikçe onlar belirginleşiyor.
ben dün banyo sonrası göğüs uçlarımda beyaz beyaz şeyler olduğunu fark ettim sizlerde de var mı böyle bir durum?
bu arada herkese mutlu haftasonları :KK24:
cok rahatladim cnm sanki erken gibi geldi ama normalmis dunde olan arkadaslar söyledi.. tek degilom:)) sanada mutlu haftasonlari umarim iyisindir

Günaydın kızlar
İyi haftasonları
Salıyı iple çekiyorum
Kalp atışı için gitcem doktora
İnşallah duyarız

Veson Veson canım sendemi artık burda olacan.

10 taneden fazla dua arkadaşımla bu Sayfa dayız.

Ne güzel tesadüf oldu haziran annesi olacaz inşallah hepimiz.

Dua ile sabır ile çok şükür bu günlere geldik
Darısı diğer dua arkadaşlarımızın başına inşaallah Aminnnnnn

Veson Veson canım sendemi artık burda olacan.

10 taneden fazla dua arkadaşımla bu Sayfa dayız.

Ne güzel tesadüf oldu haziran annesi olacaz inşallah hepimiz.

Dua ile sabır ile çok şükür bu günlere geldik
Darısı diğer dua arkadaşlarımızın başına inşaallah Aminnnnnn
Hesaplaşmadım dur hesaplayın Haziran'a mı denk geliyor

X