2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya edirneye yada tekirdagdaki tip fakultesine git 2 den fazla düsüğün oldugunu soyle ben edirneye gittim tam tesekkullu arastirildim..bazi tahlillerimi ozel lanaratuvarda yaptirdim..

Yok canm baktırmadm daha hiçbir şeye. Dr um Volkan beydi özel yaşam hastanesnde. Gerekli görmedi, bir düşüğün daha olursa o zaman araştırılır dedi. Ama ben tekrar hamile kalmaya korkuyorum. Bir de bende aşırı kansızlık var ve talesemi taşıyıcısıyım. Yaşım 29. Anne olmak istiyorum bende ve çok üzülüyorumm

Canm esdegeri diilmi claxanenin eger hibor farklysa solim doktrma onu kullanym claxane suan 0.4 kullaniorm bnde sdce mthfr c677t heterezigot

Eşiminde talasemi minör oldugunu öģrendik bizde..düşuklerle bunu ilgisi var mı canim doktorun ne dedi..

Düşüklerle bunun ilgisi yok canm korkma. Eşlerden biri taşıyıcıysa bi sorun teşkil etmiyo. Karı koca her ikisi de taşıyıcı ise o zaman sakıncalı. Ama dr umun dediğine göre düşük nedeni diil bu durum

Ümit bey varmış genesis kadın doğum polikliğinde konunuzu tam okuyamadım ama bebeklerinizi patolojiye göndermeyi tavsiye etnediler mi yani çok küçük haftalarda gerçekleşmediyse. tekirdağda eğitim araştırma var gebelik takibi içindd özel bir polkiliniği ya da hastaneyi tercih edebilrsnz
Ama ben pek hastane taraftarı değilim. O polkiliğin sitesinde baya ayrıntılı tahliller yazıyodu gördüğüm kadarıyla.

Küçüklerdi canm biri 6 haftalık düştü, diğeri 9 haftalıktı kürtaj oldum kalbi durduğu için. Gelişemedi ve kalbi durdu. Ümit beyi biliyorumm genesiste ama orası maddi açıdan çok zorlar bizi. Bir muayene ücreti bile 140 lira

Her seferinde mi alıyo acaba o kadar anladım canım. Tekirdağ eğitim araştırmaya git daha iyi olmaz mı.

Bu arada bana cvp yazanlara çok tşk ederimm, Allah razı olsun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, çok zor.. Herkes sağlıkla, hayırlısıyla yavrusunu kucaklasın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…