2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
merhaba kızlar,giremedim bi süredir.perşembe lekelenmem oldu doktorum cuma gel bakalım progestan başla dedi.cuma gittik vaginal ultrason ile kalp atışlarını duyduk. her şey yolunda çok şükür.lekelenmem hala az az oluyor.bu hafta daha iyiyim bulantım yok halsizliğim azaldı.sat ile ultrason uyumlu çıktı.

inşallah haber ver bizede

Eve geldim. Sonunda karnımdan kesemi görebildik. 2 hafta sonra kalp atışı inşallah.

Bir de aslında tiroid hormonlarım normal ama gebelerde bu değeri biraz daha aşağı çekmek istiyorlarmış. Endokrin uzmanına gitcem.

Kizlar benim de dunden beri bel agrim tekrar basladi.goguslerimde biraz daha yumusaklasti ama cok aciyo.bel agrim baya fazla ama.sanki koca bi tas var gibi.sata gore 5+0 im bugun.ama benim bhcg gelisimim biraz geriden geliuor.gec dollenme degil bastan soyleyim:)kan pihtilasmasi var ondan dolayi.igneye 3.gun basladigimiz ivin biraz gec gelismeye basladi.bhcg artisim 2 katti dun yaptirdigim testte.sizce bu bel agrisi normal midir?ogneyi vurulmaya baslar baslamaz kesilmisti.ama dunden beri tekrardan başladı.

Erken gidip orda beklemek de var. Ayaklarını dikip yat. Doktor gerekli tedaviyi verir. İstirahatte verir. Bir şeyin kalmaz inşallah. Allah korusun. Benimde oldu. 5 gün yattım. İlaç kullandım geçti. Haber ver mutlaka.
Kesem görüldü. 3.6 mm çıktı..kanama alanım yok...2 gün istirahat verdi..progestana başlıcam...gebelik 4 hafta gibi kese boyutuna göre dedi...sizlerin keseler kac mm cikmisti 5 haftalıkken..

gunaydin anneler nasilsiniz? benim bulantilarim sukur iyi ya midem bulaniyo ama biraz elma falan yiyince geciyor.. yememi icmemi cok etkilemiyor.. corba meyve ve sandwich suan en iyi giden sey

Benim bazen cok az agriyor senin cidden rahatsiz edici boyuttaysa agrin bence dra onlem amacli bi görün cnm.

Kesem görüldü. 3.6 mm çıktı..kanama alanım yok...2 gün istirahat verdi..progestana başlıcam...gebelik 4 hafta gibi kese boyutuna göre dedi...sizlerin keseler kac mm cikmisti 5 haftalıkken..
Benim bir cm kadardi cnm ama 6. Haftada 1,9 cm olmustu senin de 5. Haftada 1 cm civari olur yani ama bunlara da cok takilma herkeste farkli oluyor.

Normal canım.oluyor bu haftalar.

[QUOTEsensiz_olmazki, post: 43160430, member: 359550"]Bakiyim yarin tekrar gebelik testi yaptircam.ona gore davranirim.daha onlem alacak bisey yoktur herhalde.gunde 2 kere ignr vuruluyorum.[/QUOTE]
Bence sıkıntı yoktur cnm ztn bel ağrısı cok fazla olmadigi surece gebelikte olagan durumlardan biri.

Gözüm aydın:) benimde tam 5 haftalıkken 4+1 haftalık görünüyordu. Kese de 4mm falandı. Boyutu hiç sorun edip kafanı bulandırma sakın. Sonra arayı kapatıyor canım. Hiç sorgulayıp kafanı bulandırma. Normal çünkü geriden başlıyor burda çoğumuzun. Sonra her şeysi normale dönüyor merak etme

Cnmbende seni merak etmistm ins guzel haberler getirirsin icini ferah tut Allah ne derse o olur oyuzden dua et baska yapcak biseymz olmuyo boyle durumlarda
çok sağol canım. hepinizde çok iyisiniz. yinede umutluyumçünkü sat a göre 8+1 ama normalde 6+1 im hatta geç döllenme bile olabilir.bakalım kardeşim inşaallah sevinçli dönerim sizlere.ama alacağız derse bilmiyorum ne yapacağım...

Saol canım içim rahatladı..daha sonra kaç haftalikken gittin doktora...doktor bir tarih vermedide bana..2 hafta iyimi ki..

Bebeģi ne zaman gördün kalp atışını falan kac gün sonra gordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…