- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 40
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.321
inşallahhaber ver bizede
tmm cnm bekliyorum :) sağolevette şu sitenin şifresini girdim sonrada unuttum:) telefondan giremiyorum . bakıcam canım bir çaresine
Kesem görüldü. 3.6 mm çıktı..kanama alanım yok...2 gün istirahat verdi..progestana başlıcam...gebelik 4 hafta gibi kese boyutuna göre dedi...sizlerin keseler kac mm cikmisti 5 haftalıkken..Erken gidip orda beklemek de var. Ayaklarını dikip yat. Doktor gerekli tedaviyi verir. İstirahatte verir. Bir şeyin kalmaz inşallah. Allah korusun. Benimde oldu. 5 gün yattım. İlaç kullandım geçti. Haber ver mutlaka.
Kedifatos gozunaydin cnm. Kac cikti ki troid degerin?
Benim bazen cok az agriyor senin cidden rahatsiz edici boyuttaysa agrin bence dra onlem amacli bi görün cnm.Kizlar benim de dunden beri bel agrim tekrar basladi.goguslerimde biraz daha yumusaklasti ama cok aciyo.bel agrim baya fazla ama.sanki koca bi tas var gibi.sata gore 5+0 im bugun.ama benim bhcg gelisimim biraz geriden geliuor.gec dollenme degil bastan soyleyim:)kan pihtilasmasi var ondan dolayi.igneye 3.gun basladigimiz ivin biraz gec gelismeye basladi.bhcg artisim 2 katti dun yaptirdigim testte.sizce bu bel agrisi normal midir?ogneyi vurulmaya baslar baslamaz kesilmisti.ama dunden beri tekrardan başladı.
Benim bir cm kadardi cnm ama 6. Haftada 1,9 cm olmustu senin de 5. Haftada 1 cm civari olur yani ama bunlara da cok takilma herkeste farkli oluyor.Kesem görüldü. 3.6 mm çıktı..kanama alanım yok...2 gün istirahat verdi..progestana başlıcam...gebelik 4 hafta gibi kese boyutuna göre dedi...sizlerin keseler kac mm cikmisti 5 haftalıkken..
Normal canım.oluyor bu haftalar.Kizlar benim de dunden beri bel agrim tekrar basladi.goguslerimde biraz daha yumusaklasti ama cok aciyo.bel agrim baya fazla ama.sanki koca bi tas var gibi.sata gore 5+0 im bugun.ama benim bhcg gelisimim biraz geriden geliuor.gec dollenme degil bastan soyleyim:)kan pihtilasmasi var ondan dolayi.igneye 3.gun basladigimiz ivin biraz gec gelismeye basladi.bhcg artisim 2 katti dun yaptirdigim testte.sizce bu bel agrisi normal midir?ogneyi vurulmaya baslar baslamaz kesilmisti.ama dunden beri tekrardan başladı.
Bakiyim yarin tekrar gebelik testi yaptircam.ona gore davranirim.daha onlem alacak bisey yoktur herhalde.gunde 2 kere ignr vuruluyorum.Benim bazen cok az agriyor senin cidden rahatsiz edici boyuttaysa agrin bence dra onlem amacli bi görün cnm.
Ins bi sıkıntı yoktur canim.evham yapa yapa.daha onceden 3 kaybim var o yuzden korkuyorum artik herseyden.Normal canım.oluyor bu haftalar.
Kesen kaç mm canım..Kızlar, ben de tam şu anda doktordayım, sıramı bekliyorum. Erken gelmişim de biraz.
İnşallah kesemi görcem ilk kez.
Gözüm aydın:) benimde tam 5 haftalıkken 4+1 haftalık görünüyordu. Kese de 4mm falandı. Boyutu hiç sorun edip kafanı bulandırma sakın. Sonra arayı kapatıyor canım. Hiç sorgulayıp kafanı bulandırma. Normal çünkü geriden başlıyor burda çoğumuzun. Sonra her şeysi normale dönüyor merak etmeKesem görüldü. 3.6 mm çıktı..kanama alanım yok...2 gün istirahat verdi..progestana başlıcam...gebelik 4 hafta gibi kese boyutuna göre dedi...sizlerin keseler kac mm cikmisti 5 haftalıkken..
Adet tarihime göre uyumlu çıkmadı..sanırim gec döllenme olabilir mi..Benim bir cm kadardi cnm ama 6. Haftada 1,9 cm olmustu senin de 5. Haftada 1 cm civari olur yani ama bunlara da cok takilma herkeste farkli oluyor.
çok sağol canım. hepinizde çok iyisiniz. yinede umutluyumçünkü sat a göre 8+1 ama normalde 6+1 im hatta geç döllenme bile olabilir.bakalım kardeşim inşaallah sevinçli dönerim sizlere.ama alacağız derse bilmiyorum ne yapacağım...Cnmbende seni merak etmistm ins guzel haberler getirirsin icini ferah tut Allah ne derse o olur oyuzden dua et baska yapcak biseymz olmuyo boyle durumlarda
Saol canım içim rahatladı..daha sonra kaç haftalikken gittin doktora...doktor bir tarih vermedide bana..2 hafta iyimi ki..Gözüm aydın:) benimde tam 5 haftalıkken 4+1 haftalık görünüyordu. Kese de 4mm falandı. Boyutu hiç sorun edip kafanı bulandırma sakın. Sonra arayı kapatıyor canım. Hiç sorgulayıp kafanı bulandırma. Normal çünkü geriden başlıyor burda çoğumuzun. Sonra her şeysi normale dönüyor merak etme
Bebeģi ne zaman gördün kalp atışını falan kac gün sonra gordunGözüm aydın:) benimde tam 5 haftalıkken 4+1 haftalık görünüyordu. Kese de 4mm falandı. Boyutu hiç sorun edip kafanı bulandırma sakın. Sonra arayı kapatıyor canım. Hiç sorgulayıp kafanı bulandırma. Normal çünkü geriden başlıyor burda çoğumuzun. Sonra her şeysi normale dönüyor merak etme