- 9 Mart 2015
- 212
- 102
- 35
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.301
Herkese gunaydun kızlar sat a göre 6+1 oldum bugün ama hla hiç belirti hissetmiyorum bulantı falan yok ben de uyku da yok hatta tam aksi sabahlari hava agarmadan uyaniyorum hep çok az uyur oldum. Haftaya gitcez kalp atışı için ama çok tedirginim bol bol dua ediyorum rabbim bize bagislasin diye inşaallah herkesinikini tabi. Birbirimize dua edelim arkasadalarBenimde pazartesi randevum var..inşallah Bebegim tutunmuştur anneciğine... Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın..
Valla benim ne ablamda ne annemde bulantı olmuş. Benimse çok fena. Şaşırıp kalıyorlar bana. Zaten bulantı olacaksa da 6-7. Haftalarda birden başlıyorHerkese gunaydun kızlar sat a göre 6+1 oldum bugün ama hla hiç belirti hissetmiyorum bulantı falan yok ben de uyku da yok hatta tam aksi sabahlari hava agarmadan uyaniyorum hep çok az uyur oldum. Haftaya gitcez kalp atışı için ama çok tedirginim bol bol dua ediyorum rabbim bize bagislasin diye inşaallah herkesinikini tabi. Birbirimize dua edelim arkasadalar
Önce den düşüğunz oldu mu belki de ondan vermiştir bn iki kere dusugum var ve ilk öğrendiğim andan itibaren 8 saat te bir ve 200 ml olarak kullanıyorum ayrıca progestan çok iyi birsey bence bebekleri besliyirmus ve daha iyi tutunmasini sağlıyormus çevremdeki neredeyse bütün hamileler ilk 3 ay kullanıyor bnce bi zararı yok
Progestanin bebeğe hicbir zararı yok ama düşük riski varsa veriyor doktorlar. Ki birçok hamilede progestan kullaniyor. Hatta kanamasi olmayip rahimde çok küçük bir kanama alani olsa bile verilen bir ilaç.
Arkadaşlar bnde ins. Haziran annesi olucam büyü ihtimal betahcg 1290 acaba keseyi kaç oldunda gorebilirim
Herkese gunaydun kızlar sat a göre 6+1 oldum bugün ama hla hiç belirti hissetmiyorum bulantı falan yok ben de uyku da yok hatta tam aksi sabahlari hava agarmadan uyaniyorum hep çok az uyur oldum. Haftaya gitcez kalp atışı için ama çok tedirginim bol bol dua ediyorum rabbim bize bagislasin diye inşaallah herkesinikini tabi. Birbirimize dua edelim arkasadalar
Cnmbende seni merak etmistm ins guzel haberler getirirsin icini ferah tut Allah ne derse o olur oyuzden dua et baska yapcak biseymz olmuyo boyle durumlardakızlar yarın nasıl olacak yıllardır işkencede gibiyim. cuma öğrendim yarın 8 gün oluyo.bakalım doçent ne diyecek. lütfen dua edin yarın . sabah 7 de çıkıcaz yola . inşaallah bebbeğim sağlıklı yaşıyordur. sizlerin güzel haberleri destek oldu . rabbim bizleri bebeklerimizi korusun.yoktn vareden Rabbim mercimek tanelerni lutfettiğin yavrularımızı bizlere bağışlamasan da islama bağışla ne olur.
Herkese gunaydun kızlar sat a göre 6+1 oldum bugün ama hla hiç belirti hissetmiyorum bulantı falan yok ben de uyku da yok hatta tam aksi sabahlari hava agarmadan uyaniyorum hep çok az uyur oldum. Haftaya gitcez kalp atışı için ama çok tedirginim bol bol dua ediyorum rabbim bize bagislasin diye inşaallah herkesinikini tabi. Birbirimize dua edelim arkasadalar
Maşallah yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza.. Bende bir duysam ikna olacağım sağlıklı bir hamileliğim olduğuna.. Bulantılar hiç unutturmuyor gerrçi ama.. Allah herkese sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin..günaydın, sonunda bizde kalp atışlarını duydukçok şükür, darısı hepinizin başına hanımlar. eşimin işinden dolayı yine gece gittik hastaneye ultrasona göre 6+4 çıktık, demek ki benim de geç döllenme olmuş. Bebeğimiz 7.4 mm daha 1 cm olamamış
rayha iyi haberlerini bekliyoruz ve dua ediyoruz sana canım
Hadi hayırlı olsun canım demekki bende duyabilcem inşallah :)günaydın, sonunda bizde kalp atışlarını duydukçok şükür, darısı hepinizin başına hanımlar. eşimin işinden dolayı yine gece gittik hastaneye ultrasona göre 6+4 çıktık, demek ki benim de geç döllenme olmuş. Bebeğimiz 7.4 mm daha 1 cm olamamış
rayha iyi haberlerini bekliyoruz ve dua ediyoruz sana canım
aminn, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. sizdende duyucaz bu haberleri yakında inşallahMaşallah yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza.. Bende bir duysam ikna olacağım sağlıklı bir hamileliğim olduğuna.. Bulantılar hiç unutturmuyor gerrçi ama.. Allah herkese sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin..
teşekkür ederim canımHadi hayırlı olsun canım demekki bende duyabilcem inşallah :)
Telefondan girebiliyorsan nete ordan aktarabilirsin buraya :) merak ettim hastaneyi şuan. Bide demin çamaşırımda sarı leke gördüm inşallah kahverengiye dönmez.teşekkür ederim canımbu arada fotoğraf çektim biraz ama telefonun şarjı yok yanımda pcye nasıl aktarıcam bilmiyorum. bakalım bi yol bulabilicemmi
teşekkür ederim canımbu arada fotoğraf çektim biraz ama telefonun şarjı yok yanımda pcye nasıl aktarıcam bilmiyorum. bakalım bi yol bulabilicemmi
Aynen cnm ben de ceviz findik ve badem yemeye calisiyorum bi sekilde takviye etmemiz lazim.E
Evet evet onu demek istedim. Yasak değil tabiki ama çoğumuz bir şey yiyemiyoruz ya. Balığın yerine de omega 3 zengini ceviz yenebilir. Her şeyin alternatifi var allahtan . :)
evette şu sitenin şifresini girdim sonrada unuttum:) telefondan giremiyorum . bakıcam canım bir çaresineTelefondan girebiliyorsan nete ordan aktarabilirsin buraya :) merak ettim hastaneyi şuan. Bide demin çamaşırımda sarı leke gördüm inşallah kahverengiye dönmez.
teşekkür ederim , merak ettim seni deep görünmüyorsun iki gündür, yolundamı herşey?cnm cok sevındım senın adına ,
inşallahKızlar, ben de tam şu anda doktordayım, sıramı bekliyorum. Erken gelmişim de biraz.
İnşallah kesemi görcem ilk kez.