2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucagimiza alalım inşallah. Benim de 6+4 haftalık.
Kalp atışları için iki hafta sonraya randevu verdi. Doktor Normal şu an duyamamak dedi.sizlerin nasıl

Mrb kizlar.Benim bugun batim.degerim 120 cikti.3+6 gunluk bugun.haftaya persembeye randevu aldim sizce erken mi? Bu arada cuma tekrar kan vericem degerimi kontrol amacli degerim dusuk degil demi?sizin bat gunu kacti degerleriniz?

Kızlar akinti rengim degisti pembemsi geliyo..sabah randevum var 10 da ama daha erken mi gitsem doktora...sürekli ayaktayım markette calisiyorum....bende senaryo hep boyle baslar...

Kefir içmek te iyi. Bağışıklığı güçlendiriyor. Bir de arkadaşlar mide sorununuz da varsa. Probiyotik yoğurt yenebilir. Doktorum öyle dedi. Yani hamilelik diyince beslenme en önemli faktör olduğundan arada duyduğum faydalı şeyleri paylaşmak istedim. Kuru incir, badem ( bulantıyı önlüyor) ceviz yiyebilirseniz yiyenediğiniz çoğu şeyin açığı kapanıyor

Kızlar akinti rengim degisti pembemsi geliyo..sabah randevum var 10 da ama daha erken mi gitsem doktora...sürekli ayaktayım markette calisiyorum....bende senaryo hep boyle baslar...
Erken gidip orda beklemek de var. Ayaklarını dikip yat. Doktor gerekli tedaviyi verir. İstirahatte verir. Bir şeyin kalmaz inşallah. Allah korusun. Benimde oldu. 5 gün yattım. İlaç kullandım geçti. Haber ver mutlaka.

aaa gerçekten et yasak mı ?
canım eşim de hekim . öylebirşey yok .proteinsiz olur mu hiç. ama deiğin gibi sucuk salam sonra ciğer vs paça işkembe mumbar vs zararlı değil ama olabilir özellikle ciğer. o yuzden yememek de fayda var. kırmızı et yenmezmi ama tavuk pek iyi değil. birde balık çok yemeliyiz. haftanın üç günü kırmızı et üç günü balık yemeliyz ama balık burda pek yok nadir ayrıca kuzu eti çok faydalı gebeye dedi eşim. biz kuzu kestik ama inan bi haftadır bişe yiyemiyorum moralsizliklten yarın bebeğimin yaşadığını öğrenirsek iştahım açılır inş.

kızlar yarın nasıl olacak yıllardır işkencede gibiyim. cuma öğrendim yarın 8 gün oluyo.bakalım doçent ne diyecek. lütfen dua edin yarın . sabah 7 de çıkıcaz yola . inşaallah bebbeğim sağlıklı yaşıyordur. sizlerin güzel haberleri destek oldu . rabbim bizleri bebeklerimizi korusun.yoktn vareden Rabbim mercimek tanelerni lutfettiğin yavrularımızı bizlere bağışlamasan da islama bağışla ne olur.

Günaydın canlar sizlere yine bi sorum var. Ağzım çok kurur oldu dudaklarım çatlıyor ve sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum sizde de var mı

Canım
hem iç hem dış gebelik varsa dış Gebeliği alıyorlar sen diğer normal gebeliğe devam ediyorsun

Canım Rabbim hakkınızda hayırlı neyse onu versin. Umarım herşey gönlünce olur.

Günaydın canlar sizlere yine bi sorum var. Ağzım çok kurur oldu dudaklarım çatlıyor ve sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum sizde de var mı

Benimde öyle önceden sadece burnm soyulurdu ama artık ağız kenarlarım dudaklarımda öyle. Ve en kötüsü diş etim iltihap yaptı ve sabah akşam kanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…