- 28 Nisan 2015
- 342
- 181
- 34
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.281
Tabi ki canım.psikolojik de olabilir.Hamile kalana kadar buluttan nem az mı çektik :)Bu asermek mi bilmiyorum cnm ama bazi seylerden tiksindigim kesin umarim gecicidir. Onemli olan bebislerin beslenmesi :)
inşallah hep,miz alırız bebeklerimizi kucaklarımızaCnm ben hcg 635 ciktiktan tam bi hafta sonra dra gittim kese karindan gorunmustu. Bu hafta da kalp atisini duyamasak da gorduk. Senin de hersey yolunda gitsin insallah
aaa gerçekten et yasak mı ?Et yememiz yasak mı? Ben çiğ et olarak biliyordum salam sucuk gibi..
Arkadas yemek isteyip yiyemedigini kastetmis bence. Ben de yiyemiyorum artik aklima gelince bile kotu hissediyorumEt yememiz yasak mı? Ben çiğ et olarak biliyordum salam sucuk gibi..
Arkadas yemek isteyip yiyemedigini kastetmis bence. Ben de yiyemiyorum artik aklima gelince bile kotu hissediyorum
Evet evet onu demek istedim. Yasak değil tabiki ama çoğumuz bir şey yiyemiyoruz ya. Balığın yerine de omega 3 zengini ceviz yenebilir. Her şeyin alternatifi var allahtan . :)Arkadas yemek isteyip yiyemedigini kastetmis bence. Ben de yiyemiyorum artik aklima gelince bile kotu hissediyorum
Erken gidip orda beklemek de var. Ayaklarını dikip yat. Doktor gerekli tedaviyi verir. İstirahatte verir. Bir şeyin kalmaz inşallah. Allah korusun. Benimde oldu. 5 gün yattım. İlaç kullandım geçti. Haber ver mutlaka.Kızlar akinti rengim degisti pembemsi geliyo..sabah randevum var 10 da ama daha erken mi gitsem doktora...sürekli ayaktayım markette calisiyorum....bende senaryo hep boyle baslar...
canım eşim de hekim . öylebirşey yok .proteinsiz olur mu hiç. ama deiğin gibi sucuk salam sonra ciğer vs paça işkembe mumbar vs zararlı değil ama olabilir özellikle ciğer. o yuzden yememek de fayda var. kırmızı et yenmezmi ama tavuk pek iyi değil. birde balık çok yemeliyiz. haftanın üç günü kırmızı et üç günü balık yemeliyz ama balık burda pek yokaaa gerçekten et yasak mı ?
hem iç hem dış gebelik varsa dış Gebeliği alıyorlar sen diğer normal gebeliğe devam ediyorsunBebegi sağlıklı olanları tebrik.ederim allah mutluluğunuzu daim etsin
Bn öğrendiğim. Günden beri çok sorunlar bitmedi 10 gündür 4 hastane gezdim ve sayısız kan verdim saisiz muane oldum. Şuan için hem.ic.hem dış gebelik olma olasılığı var mis. 2 doktor hemen kesip biçmek istedi smdi suleymaniye devlet hastanesine gidiyorum perşembe günü sanırım dış gebelik ameliyatı olucam ama aynı zaman da da kese var kocaman anlamış değilim doktorlar bile emin değil ne yapıcam bilmiyorm daha ilk gebelikti ama.olmdi çok yıprandik eşimle. Beraber allah kimseye göstermesin kollarını bir görsen mos mor oldu kaan vermekten her.seferinde 2 3 tüp kaç defa altan muane.ettiler renkli ultrason bile çekildi. 30 binde bir ihtimal mis hem iç hem dış gebelik olmasi sanırım onu da ben buldum
Kimyager hangi ilaçları kullanıyorsun gebeliğinde glukophage kullanıyorum bemcanım bende var
canım bence git tekrardan.
Canım Rabbim hakkınızda hayırlı neyse onu versin. Umarım herşey gönlünce olur.kızlar yarın nasıl olacak yıllardır işkencede gibiyim. cuma öğrendim yarın 8 gün oluyo.bakalım doçent ne diyecek. lütfen dua edin yarın . sabah 7 de çıkıcaz yola . inşaallah bebbeğim sağlıklı yaşıyordur. sizlerin güzel haberleri destek oldu . rabbim bizleri bebeklerimizi korusun.yoktn vareden Rabbim mercimek tanelerni lutfettiğin yavrularımızı bizlere bağışlamasan da islama bağışla ne olur.
Günaydın canlar sizlere yine bi sorum var. Ağzım çok kurur oldu dudaklarım çatlıyor ve sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum sizde de var mı
Ne güzel su ihtiyacı hissediyorsun en azından. Ben 1 yudum su içsem öğğğkkk de öğğkkkkGünaydın canlar sizlere yine bi sorum var. Ağzım çok kurur oldu dudaklarım çatlıyor ve sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum sizde de var mı