2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Saol canım içim rahatladı..daha sonra kaç haftalikken gittin doktora...doktor bir tarih vermedide bana..2 hafta iyimi ki..
Bana da küçük gelmişti ödüm koptu. Sonra başladım kese boyu fln topiklere giriyorum. Can sıkıyor. İki hafta sonra gittim tekrar dojtor o zaman çağırdı. Bir baktım koca kese:) boşuna kuruntulu 2 hafta geçirdim ama hep çok sorgulamaktan. Yojsa doktor normal demişti. 2 hafta sonra gidersen muhtemelen kalp atışı duyulur

Kizlar benim de dunden beri bel agrim tekrar basladi.goguslerimde biraz daha yumusaklasti ama cok aciyo.bel agrim baya fazla ama.sanki koca bi tas var gibi.sata gore 5+0 im bugun.ama benim bhcg gelisimim biraz geriden geliuor.gec dollenme degil bastan soyleyim:)kan pihtilasmasi var ondan dolayi.igneye 3.gun basladigimiz ivin biraz gec gelismeye basladi.bhcg artisim 2 katti dun yaptirdigim testte.sizce bu bel agrisi normal midir?ogneyi vurulmaya baslar baslamaz kesilmisti.ama dunden beri tekrardan başladı.
tüm gebeliğimde deoldu ama dikkatli ol fazla yormakendini ayağını yukarı koy kuruyemşini al keyfine bak. benim dr moralmi altüst etti. takma bunlar normal şeyler,vücut alışamya çalışırken yardımcı olacaksın strese girmeden dinlenerek beslenerek.

Değerim düştü maalesef haziran umudum sona erdi size sağlıklı gebelikler Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Sa
tüm gebeliğimde deoldu ama dikkatli ol fazla yormakendini ayağını yukarı koy kuruyemşini al keyfine bak. benim dr moralmi altüst etti. takma bunlar normal şeyler,vücut alışamya çalışırken yardımcı olacaksın strese girmeden dinlenerek beslenerek.
Saol canim.dinlenmem pek mumkun degil.hem calisiyorum hem de evde kucuk bi oglum var.ama isim agir degil şükür ki. Oturuyorum surekli.senin sikintin ne bilmiyorum ama umarim sen de cok mutlu devam edersin gebeligine.

teşekkür ederim canım:KK200: bu arada fotoğraf çektim biraz ama telefonun şarjı yok yanımda pcye nasıl aktarıcam bilmiyorum. bakalım bi yol bulabilicemmi:110:

Canım bişey sorucam Eski belediyenin ordan inönü mahallesi minibüsleri acaba geçiyor mu medipolun ordan bilgin var mı?

Canım bişey sorucam Eski belediyenin ordan inönü mahallesi minibüsleri acaba geçiyor mu medipolun ordan bilgin var mı?
CANIM BEN BİR KERE TOPLU TAŞIMAYLA GİTTİM ONDADA METRONUN ŞİRİNEVLER DURAĞINDAN BİNMİŞTİM, AMA ÇOK UZAKTA BIRAKTI. AMA ARABAYLA GİDİP GELİRKEN SEFAKÖY METROBÜS İSTASYONUNA GİDEN MİNİBÜSLER GÖRDÜM. DEMEK Kİ ORADAN BİNSEN TAM ÖNÜNDE İNECEKSİN

CANIM BEN BİR KERE TOPLU TAŞIMAYLA GİTTİM ONDADA METRONUN ŞİRİNEVLER DURAĞINDAN BİNMİŞTİM, AMA ÇOK UZAKTA BIRAKTI. AMA ARABAYLA GİDİP GELİRKEN SEFAKÖY METROBÜS İSTASYONUNA GİDEN MİNİBÜSLER GÖRDÜM. DEMEK Kİ ORADAN BİNSEN TAM ÖNÜNDE İNECEKSİN

Orada inönü minibüsleri var umarım ordan giden vardır. Yürüyerekte gidebilirim ama uzun sürer. Teşekkür ederim :)

Kesem görüldü. 3.6 mm çıktı..kanama alanım yok...2 gün istirahat verdi..progestana başlıcam...gebelik 4 hafta gibi kese boyutuna göre dedi...sizlerin keseler kac mm cikmisti 5 haftalıkken..
Sırf endiseni görünce kalkıp baktım. Elimde 3 ultrason kağidı inceledim yaziyorum sana:KK66: Ilk gittiğimde kendi hesabıma göre ve gec döllenme olmadığı halde 5+3 olmam gerekiyordu ama 4+1 çıktım. Kesem 5 mm idi. Bunlari bilmediğimden sorun etmedim. 2. Gidişimde 7+0 dım 6+5 çıktı. Kese değil ama bebeğim 7 mm idi. Son gidisimdede 8+0 dım bebek 1.5 cm idi doktorda 8+0 dddi. Yani geri gibiydi ama zamanla normallesti. Kafana takma hic bebeğinle konuş ve bekle. Bazen bilmemek daha iyi.

çok sağol canım. hepinizde çok iyisiniz. yinede umutluyumçünkü sat a göre 8+1 ama normalde 6+1 im hatta geç döllenme bile olabilir.bakalım kardeşim inşaallah sevinçli dönerim sizlere.ama alacağız derse bilmiyorum ne yapacağım...
Herşeyin hayırlısı. Dua et bol bol belkide bebeģin büyüyor ve endiselenme o yüzden bende dua edeceğim sana mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sırf endiseni görünce kalkıp baktım. Elimde 3 ultrason kağidı inceledim yaziyorum sana:KK66: Ilk gittiğimde kendi hesabıma göre ve gec döllenme olmadığı halde 5+3 olmam gerekiyordu ama 4+1 çıktım. Kesem 5 mm idi. Bunlari bilmediğimden sorun etmedim. 2. Gidişimde 7+0 dım 6+5 çıktı. Kese değil ama bebeğim 7 mm idi. Son gidisimdede 8+0 dım bebek 1.5 cm idi doktorda 8+0 dddi. Yani geri gibiydi ama zamanla normallesti. Kafana takma hic bebeğinle konuş ve bekle. Bazen bilmemek daha iyi.
Evet bende böyle duydum döllenme geç derler ama bebek zamanla toparlayıpdoğru zamanı bulurmuş

Bende 5+1 haftalığım..ilkten normalse iyi o zaman...kanama alanı olmayisi icimi rahatlatti akintim pembemsi krem rengimsi arasindaydi sabah esimi gecirirken lavaboya gittim pecetede gordum doktoroda gosterdim progestan verdi..simdi yok sükür..2 gün istirahat verdi...dün biraz yoruldum işyerinde yürüyerek gidip geliyorum ayrica simdi iyiyim..uyumusum yeni kalktim..doktor adet tarihine gore kese biraz kucuk dedi bencede arayi kapatir

Merhaba arkadaşlar sabah uyandığımda çamaşırımda az miktarda cok açık kahve leke gibi bişey gördüm doktora gitmedim akıntının devamıda olmadı zaten sizce doktora gitsemiydim yoksa tekrarlarsamı gideyim? Pazartesi kontrole gitmiştim doktor hiçbi sıkıntı yok demişti:110:

Kızlar banada doktor kese 8.73 mm dedi. bebek minnacık bi çizgi gibi içinde bi görüntü daha var o görüntüdede 5.94 mm yazıyo bebek olabilirmi acaba o ve 6 haftalık için nasıl değerler ? cahilliğin gözü çıksın :KK12::KK12:

Selam anne adayları uzun bekleyiş ve 1 kaybın sonunda işte burdayım
Bu sabah test yaptım
Son adet tarihim 01.09.2015
Dua edin bana
Bulgaristan'dan ım burada kan testi yapılmadıgı icin haftaya doktor randevum var

Eklentiler

• 20151022_105454.jpg
    20151022_105454.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 221
Selam anne adayları uzun bekleyiş ve 1 kaybın sonunda işte burdayım
Bu sabah test yaptım
Son adet tarihim 01.09.2015
Dua edin bana
Bulgaristan'dan ım burada kan testi yapılmadıgı icin haftaya doktor randevum var
Bnde bu test markasiyla ogrendm bebisimi tanidm heemen icini soktugm icin hayrli olsn sag salim kucagina al ins:)

X